Prospect Alanerv – Radiculopatii- Neuropatii periferice

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Prospect Alanerv

   Acest Supliment alimentar este indicat pentru susţinerea sistemului nervos, patologia vasculara in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice.
 
   Componentul principal al produsului ALAnerv, sintetizat în organismul uman şi conţinut într-o serie de alimente, acidul alfa-lipoic/ALA, , participă la metabolismul celular în calitate de coenzimă, intervenind în procese biochimice precum producerea de ATP sau reactivarea unor antioxidanţi (vitaminele C şi E, glutation).

Indicații terapeutice ale Alanerv

Pentru ce afectiuni este recomandat Alanerv?

ALAnerv , este folosit mai ales pentru

  • ameliorarea durerii neuropate, a fost investigat recent pentru rolul sau asupra unor markeri inflamatori si oxidativi implicati in patologia vasculara.
  • post  AVC 
  • boli ca:diabetul, dislipidemia, bolile cardiovasculare, obezitatea, ateroscleroza care sunt caracterizate prin status proinflamator si prin cresterea stresului oxidativ.

    Aceste efecte au fost dovedite prin actiunea ALAnerv asupra interleukinelor IL-1ɑ si IL-6 (markeri consacrati ai inflamatiei) si asupra activitatii paraoxonazei (PON1) la pacientii post-AVC. [5] PON1 este o glicoproteina sintetizata in ficat care circula in plasma ancorata de lipoproteinele cu densitate mare (HDL), avand multiple activitati: paraoxonazica (PONA, degradarea compusilor organofosforici), arilesterazica (ARYLA, hidroliza acetatului de fenil), antilipoperoxidica (reducerea nivelului peroxizilor lipidici din LDL şi HDL) si lactonazica (LACTA, metabolizarea homocisteinlactonei si a spironolactonei).

   Prin circulatia sanguina, PON1 este distribuita celulelor endoteliale, protejand endoteliul de LDL oxidat (LDLox) si homocisteinlactona, ambii compusi fiind cunoscuti pentru efectele lor toxice asupra endoteliului vascular, cu implicatii in patologia cerebro- si cardiovasculara, diabet, obezitate, ateroscleroza etc.

De retinut este faptul ca PON1 este principala enzima care confera proprietati antioxidante lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), fiind responsabila de mecanismele prin care acestea inhiba oxidarea LDL si HDL, precum si de proprietatile antiinflamatorii si antiaterogenice ale HDL. O activitate serica scazuta a PON1 se coreleaza cu un risc crescut de boala coronariana, infarct miocardic, ateroscleroza carotidiana si accident vascular cerebral ischemic.

Cui se adreseaza Alanerv?

  •  Studii recente au aratat ca ALAnerv are proprietati antiinflamatorii si antioxidante cu beneficii in recuperarea bolnavilor dupa accident vascular cerebral (post-AVC)
  • Pacientilor cu patologia cerebro-vasculara si cardiovasculara, ateroscleroza, diabet si/sau obezitate.

  Alanerv Reduce efectul radicalilor liberi

– acesta este capabil să contracareze şi să reducă efectul puternic al radicalilor liberi, apreciaţi drept responsabili pentru o serie de procese degenerative la nivel tisular şi pentru creşterea sensibilitatii organismului faţă de agenţii patogeni.
 
 
Alanerv Prospect impotriva stresului oxidativ



Alanerv Prospect pentru susţinerea sistemului nervos

Pret Alanerv



Interactiuni la administrarea Alanerv ?

  •  Persoanele cu diabet trebuie să fie deosebit de atenți. Folosirea acestuia împreună cu medicamentele împotriva diabetului ar putea reduce nivelul zahărului din sânge prea jos.
  • Acidul alfa-lipoic ar putea, de asemenea, să scadă efectul medicamentelor pentru chimioterapie.
  • De asemenea, ar putea interacționa cu antibiotice, antiinflamatoare, tranchilizante, vasodilatatoare (utilizate pentru boli de inimă sau hipertensiune arterială) și medicamente pentru osteoartrita.
  • Acidul alfa-lipoic este un antioxidant natural de protecție. Dacă luați regulat orice medicament sau supliment, consultați medicul înainte de a începe să utilizați acid alfa-lipoic.

Ce contine Alanerv?

  1. Acidul gamma-linolenic/GLA
  • este un acid gras polinesaturat esenţial, component al membranei celulare, suplimentarea hranei cu acest acid având drept consecinţă sporirea plasticităţii membranelor şi creşterea vitezei de transmitere neuronală. In plus, GLA induce producerea de prostaglandine cu acţiune antiinflamatorie şi de inhibare a leucotrienelor pro-inflamatorii.
Prezenţa simultană a acidului alfa-lipoic şi -a celui gamma-linolenic permite o acţiune sinergică la diverse nivele asupra proceselor de distrucţie celulară, prin dubla actiune antioxidanta şi actiune neurovasculara.
  • Seleniul este un component esenţial al enzimelor cu funcţii antioxidante.
  • Vitamina E creşte capacitatea antioxidantă a ALAnerv şi preîntâmpină deteriorarea membranei celulare prin peroxidare lipidică.
  • Complexul de vitamine B participă în diverse procese metabolice şi, datorită efectului lor neurotrofic, se administrează în patologia neurologică pentru reducerea stresului oxidativ şi îmbunătăţirea troficităţii neuronale.
Toate componentele ALAnerv contribuie la realizarea unui produs cu o puternică acţiune antioxidantă şi trofică neuronală.

   Una dintre solutiile cele mai performante pentru refacerea structurii si functiei nervilor lezati (in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice) este ALAnerv , considerat un foarte puternic antioxidant si trofic neuronal pe piata romaneasca ce poate adauga beneficii importante masurilor terapeutice recomandate pacientilor cu radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice.

   ALAnerv este o combinatie unica de substante cu proprietati neurotrofice , antioxidante si anti-inflamatorii , recomandat pentru ameliorarea durerii neuropate, actionand  asupra nervilor periferici.



   Componentele sale (acid alfa lipoic, acid gamma-linolenic, acid alfa linoleic, seleniu, vitamina E, vitamina B1, B2, B5, B6) sunt dozate astfel incat ALAnerv asigura o foarte buna complianta a pacientilor (1-2 capsule/zi).

  2. ACID ALFA LIPOIC (ALA) este un antioxidant biologic unic produs de organismul uman, considerat cel mai puternic antioxidant natural si singurul antioxidant hidro- si liposolubil. ALA este capabil sa patrunda in absolut toate mediile intra- si extracelulare, sa neutralizeze radicalii liberi de la orice nivel (atat pe cei lipidici, cat si pe cei proteici, atat din interiorul cat si din exteriorul celulelor) asigurand o protectie optima intra- si extracelulara in conditii de stres oxidativ.

  • Acid alfa lipoic are beneficii ca: are in plus calitatea de a putea regenera alti antioxidanti cruciali (vitaminele E si C, glutationul, co-enzima Q10) si de a se putea autoregenera, dupa ce s-a epuizat in “lupta” cu radicalii liberi.    
  • Intrucat sistemul nervos este deosebit de vulnerabil la actiunea radicalilor liberi, prin proprietatile sale puternic antioxidante, acidul alfa lipoic s-a dovedit extrem de util in neuropatia periferica.
Alanerv pentru polineuropatia diabetica



Alanerv pentru polineuropatia diabetica

  • Acidul gamma-linolenic (GLA) este un acid gras omega-6 ce provine in principal din uleiuri vegetale. Suplimentarea dietei cu acest acid are drept consecinta accelerarea proceselor anabolice la nivelul nervilor periferici si a vitezei de transmitere neuronala, cresterea imunitatii prin sporirea plasticitatii membranelor si a rezistentei acestora la agresiuni, ameliorarea microcirculatiei la nivel neuronal si efect anti-inflamator. Cercetari recente investigheaza GLA ca potential agent anticancerigen.
  • Acidul linoleic (LA) este un acid gras polinesaturat esential omega-6. Cresterea aportului de LA a determinat atenuarea complicatiilor diabetului in numeroase studii.
  • Seleniul are un rol fundamental antioxidant impreuna cu Vitamina E.
  • Vitaminele B1, B2, B5 si B6 completeaza beneficiile celorlalte componente prin actiunea lor sinergica asupra metabolismului celular si prin efectele lor neurotrofice.

 

Alanerv pentru artrita reumatoida



Alanerv pentru artrita reumatoida

Continutul nu este valabil.
Dati Accept pentru a continua

Mod de administrare Alanerv 

La pacientii post-AVC 2 capsule/zi, asociat terapiei de recuperare

Cum actioneaza Alanerv?

Astfel la pacientii tratati cu Alanerv dupa 2 saptamani de administrare a determinat:

  • o reducere semnificativa a IL-1ɑ (-9,9% + 3,7, p=0,013) si IL-6 (-26,5% + 8,2, p=0,003) la pacientii care au primit ALAnerv plus in terapia de recuperare, in timp ce la pacientii care nu au primit ALAnerv , aflati doar in terapie de recuperare, variatiile IL-1ɑ, respectiv IL-6 au fost nesemnificative (-1,9% NS, respectiv + 8,4% NS).
  • o crestere semnificativa a activitatii PON1 masurata prin variatia LACTA la pacientii care au primit cu ALAnerv plus terapie de recuperare (+ 95,1 + 29,7%, p<0,0001) (in timp ce la pacientii care nu au primit cu ALAnerv , aflati doar in terapie de recuperare, variatia LACTA a fost -11,7% NS).

   Administrare la adulti uzual cu alte boli prezentate mai sus: 1-2 capsule pe zi, în priză unică, preferabil, în timpul mesei principale.

Precautii in utilizare Alanerv

  • A nu se depăşi doza zilnică recomandată in acest prospect Alanerv si consultati medicul in prealabil.
  • A se administra cu prudenţă în caz de sarcină, alăptare şi intoleranţă la glucoza.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată.

Ce efecte secundare are Alanerv?

  • Componentele ALAnerv NU determină efecte secundare nedorite, chiar dacă sunt administrare o perioadă mai îndelungată de timp.

Prezentare Alanerv

20 capsule gelatinoase moi a 18,4 g.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc răcoros şi uscat.

Inlocuitor AlaNerv este Tiolin.

Tratamente Naturiste pentru neuropatia diabetică

1. COntrolati mai des nivelurile de zahăr din sânge

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a ajuta la prevenirea sau controlul neuropatiei este gestionarea nivelului de zahăr din sânge.Menținerea zahărului din sânge este un lucru foarte important pentru a preveni deteriorarea permanentă a nervilor, a vaselor de sânge, a ochilor, a pielii și a altor părți ale corpului, înainte de a se dezvolta complicații.

studiile au aratat ca zaharul din sange incorect creste puternic riscul de nepatii periferice care este responsabil de cresterea numarul de spitalizari mai mult decat alte complicatii ale diabetului si este de asemenea cea mai frecventă cauză a amputărilor netraumatice. Cel mai bun mod de a face acest lucru este o combinație de testarea frecventă a glucozei din sânge, consumul unei alimentații sănătoase, exercitiile fizice și colaborarea cu medicul dumneavoastră pentru a stabili dacă aveți nevoie de medicamente pentru diabet și / sau terapie cu insulină.

2. Urmați o dietă sănătoasă

Dieta, meniul zilnic, are un impact direct asupra nivelurilor de zahăr din sânge, deci este primul loc pentru a începe simptomele și complicațiile diabetului. Concentrați-vă dieta în jurul valorii de alimentele neprelucrate, întregrale și limitați sau reduceți aportul de carbohidrați rafinato, zahar adaugat și băuturi zaharoase pentru a ajuta la stabilizarea zahărului din sânge.





Unele moduri simple de a face acest lucru includ apa potabila / ceaiul pe baza de plante cu sifon, suc si alte bauturi indulcite; mâncând o mulțime de grăsimi sănătoase și proteine ​​slabe in loc de carbohidrații rafinați ; cumpărați mai putine alimente și produse ambalate /rafinate cu ingrediente sau zaharuri adăugate atunci când faceți acest lucru; gatiti acasa utilizând prăjire, coacere, aburire.

Ca parte a planului dvs. de dieta diabetică , mâncați o mulțime de alimente bogate în fibre care sunt ambalate cu substanțe nutritive, dar cu conținut scăzut de zahăr / ingrediente artificiale, inclusiv:

  • legumele și toate fructele, care sunt bogate în antioxidanți, fibre, vitamine și electroliți esențiali precum mineralele și potasiul
  • pește sălbatic: acizii grași omega-3 din uleiurile de pește  aduc beneficii diabeticilor prin scăderea trigliceridelor și apoproteinelor care ridică riscul complicațiilor diabetice
  • grăsimi sănătoase : ulei de nucă de cocos / ulei de măsline, nuci, semințe și avocado
  • alimente cu proteine slabe: carne de vită alimentată cu iarbă, păsări de curte , ouă de tara  și fasole / legume încolțite, care au de asemenea fibre mari
  • puteți utiliza, de asemenea, stevia , un îndulcitor natural fără calorii, în locul mesei de zahăr

Alte sfaturi utile pentru gestionarea zahărului din sânge cu dieta includ:

  • Tăiați/reduceti cele mai multe semințe, dacă este posibil, dar mai ales cele făcute cu făină de grâu rafinată.
  • Limitați consumul de alimente bogate în sodiu (sare) . Mențineți până la 2300 miligrame pe zi pentru a ajuta la controlul tensiunii arteriale.
  • Beți șase până la opt pahare de apă de opt ore pentru a rămâne hidratat , plus să mai multe alimente bogate în fibre și bogate în apă, cum ar fi legume și fructe proaspete, pentru a vă simți mulțumiți de mai puțin.
  • apa ionizata alcalina e deosebit de importanta pentru cei cu arterita obliteranta, apa ce reiese filtrata, ionizata si alcalinizata din acest aparat constituie un beneficiu major adus la adresa sanatatii.
  • Dacă vă ajută, încercați să țineți evidența consumului zilnic de alimente în dieta dumneavoastră.
  • Hrănirea zahărului din sânge prin lipirea de mese regulate și timpi de gustare, consumând porții echilibrate la fiecare câteva ore.
  • Adu propriul pranz la locul de muncă  și încercați să aveți gustări sănătoase asupra dvs.

3. Exercițiu și terapia fizică

Exercitiul fizic în mod regulat este una dintre cele mai simple modalități de a vă gestiona simptomele, vă ajută să vă mențineți o greutate sănătoasă, să controlați glicemia și simptomele tensiunii arteriale , să creșteți puterea și să îmbunătățiți mișcarea – în plus față de toate celelalte beneficii ale exercițiilor fizice . Un studiu publicat în revista Journal of Diabetes din 2012. Complicațiile a constatat că exercitiul fizic regular a redus durerea si simptomele neuropatice și crește ramificațiilor intra-epidermice ale fibrelor nervoase. 



Lucrați până la exerciții timp de 30-60 de minute pe zi, făcând exerciții de impact redus cum ar fi ciclismul, înotul sau mersul pe jos. Acest lucru vă ajută organismul să răspundă mai bine la insulină și să scadă glucoza din sânge, eventual chiar și atunci când puteți lua mai puține medicamente.Exercitiul fizic vă ajută de asemenea să vă protejați nervii prin îmbunătățirea circulației, reducerea colesterolului și scăderea stresului, lucruri ce pot crește nivelul de glucoză și  inflamația.

Terapia fizică poate fi, de asemenea, utilă, deoarece crește puterea musculară, mobilitatea și funcționarea zilnică. Inserțiile sau pantofii ortopedice pot fi folosite pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile.

4. Reduceți expunerea la toxine și fumatul

Persoanele cu neuropatie prezintă mai multe șanse de a dezvolta pietre si boli de rinichi  Niveluri mai scăzute de expunere la pesticide, produse chimice și produse farmaceutice.

Renunțați la fumat cât mai curând posibil, deoarece aveți diabet și sunteți în curs de a deveni diabetic, aveți mai multe șanse decât să nu aveți un atac de cord sau un accident vascular cerebral. 

5. Gestionați stresul

Stresul face ca inflamatia sa fie mai rea si creste riscul complicatiilor diabetice de tot felul. rugaciunea , Exercițiu fizic ,  petrecând mai mult timp făcând lucruri cu dragoste sau fiind în natură și fiind în jurul familiei și al prietenilor.



6. Durerea inferioară redusa în mod natural

Dacă ați dezvoltat deja neuropatie și căutați modalități de a vă reduce viața de zi cu zi, veți putea să vă ajutați. Mai multe antiinflamatoare și antioxidante naturale s-au dovedit a ajuta la prevenirea deteriorarii nervoase si reducerea durerii. Acestea includ:

  • Acidul alfa-lipoic : un agent antiinflamator, dovedit a îmbunătăți sensibilitatea la insulină și apărarea împotriva neuropatiei, ia 300-1200 miligrame zilnic 
  • Ulei de Luminița Nopții : un antiinflamator care reduce amorțirea neuropatiei, furnicături și arsuri și are alte efecte pozitive, ia 360 miligrame pe zi 
  • Chromium picolinat: crește sensibilitatea la insulină, 600 micrograme zilnic
  • Scorțișoară: cunoscută pentru a ajuta la stabilizarea zahărului din sânge, adăugați una la două lingurițe la masă zilnică și încercați să folosiți ulei de scorțișoară
  • Omega-3 ulei de pește: ia 1.000 miligrame pe zi pentru a ajuta la reducerea inflamației
  • Vitamina B12 : mulți diabetici par a fi deficienti în acest nutrient, ceea ce poate agrava leziunile nervilor 

S-ar putea să dureze ceva timp pentru a vedea îmbunătățiri, așa că fiți răbdători și încercați diferite combinații până când veți găsi ușurare. Atunci când pâinea diabetică devine foarte rea, puteți să luați și un analgezic atunci când este necesar, cum ar fi ibuprofenul.

7. Protejați-vă pielea și picioarele

Asigurați-vă că monitorizați simptomele, picioarele sau mâinile. Inspectați-vă pentru orice semne noi de vătămare, cum ar fi blistere/basici, răni și ulcere. Îngrijirea pielii și îngrijirea picioarelor sunt părți importante ale tratamentului și prevenirii neuropatiei diabetice, conform American Diabetes Association.  Spălați-vă cu atenție pielea și picioarele / degetele de la picioare, în special în pliurile de piele unde se pot acumula bacterii și umiditate și pot provoca infecții.

Purtați șosete și haine curate și mențineți cald pielii. Tăiați-vă  unghiile de la picioare, aruncați-le și vedeți un medic dacă observați înroșirea, umflarea sau formarea de infecții. Unele studii au arătat, de asemenea, că cremele de piele care conțin ardei iute pot ajuta la reducerea senzațiilor de durere la unii oameni, este posibil ca acestea să provoace arsuri cauzate și iritarea pielii la unii oameni.

2 comentarii la „Prospect Alanerv – Radiculopatii- Neuropatii periferice”

  1. Am durere mana stinga insuportabila cu amorteli ale degetelor, am fost la neurolog si mi s-a pus diagnostic de nevralgie cubitala cu tratament de alanerv ,flamexim si voltaren dar nu a cedat de loc spuneti-mi. Ce sa fac tratamentul a durat 7 zile ?

    Răspunde
  2. Cel mai adesea este vorba despre un sindrom compresiv (sindromul canalului ulnar), cauzat de compesiunea mecanica a nerului intr-un spatiu inextensibil;
    – intr-adevar, medicamentele nu au nici un efect concret, deoarece problema este de natura mecanica (compresiunea nervului intr-un spatiu incompresibil);
    – prin urmare, logic, trebuie sa consultati un specialist neurochirurg. Atitudinea terapeutica variaza intre tratament conservator (reducerea drastica a efortului fizic) si tratament chirurgical (decompresia nervului ulnar).
    Ar fi bine sa consultati si medicul reumatolog. Daca se mentine diagnosticul, va fi nevoie sa purtati o orteza de mana , sa continuati cateva zile cu antiinflamator la care se asociaza si un medicament cu actiune pe nerv.
    Confirmarea diagnosticului se face prin electromiograma – care masoara viteza de conducere pe nerv.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close