Prospecte medicamente

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
April 2014
M T W T F S S
« Mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Prospect Anghirol Bio

Paginile prospectului - articolului medical: 1 2


Anghirol bio

Extract uscat din anghinare (Cynara scolymus) 25 mg Drajeuri

Supliment alimentar

Compoziţie

Un drajeu conţine extract uscat din anghinare (Cynara scolymus) 25 mg şi excipienţi: nucleu – amidon de porumb, polividonă K 30, talc, stearat de magneziu, lactoză monohidrat, strat de drajefiere – zahăr, talc, dioxid de titan (E171), gelatină, ceară Carnauba micronizată.

Anghirol Bio Prospect

Anghirol Bio Prospect

 

 

 

 

 

 

Acţiune

Anghirolbio este util persoanelor care întâmpină dificultăţi în digestia alimentelor din cauza suferinţelor bilei (fierii) fie că aceasta nu este produsă de ficat în cantităţi suficiente, fie că evacuarea sa este încetinită şi dificilă. Anghirolbio susţine funcţionarea normală a bilei, ajutând astfel la desfăşurarea firească a proceselor de digestie, fără tulburările biliare ce pot genera greţuri, balonări, colici sau senzaţie de greutate după mese. Uşurarea digestiei conduce la instalarea şi menţinerea unui ritm normal al mişcărilor intestinale, înlăturând dificultăţile de tranzit (de exemplu, scaunele prea rare şi/sau prea tari) şi ajutând la menţinerea echilibrului florei microbiene intestinale. Anghirolbio este de folos şi persoanelor care nu au poftă de mâncare, ajutându-le să îşi recapete apetitul. în plus, Anghirolbio create volumul de urină, accelerând astfel eliminarea substanţelor toxice.

Anghinarea (Cynara scolymus) este înrudită cu armurariul (Silybum marianum) iar extractul de anghinare are unele proprietăţi asemănătoare silimarinei extrase din armurariu: sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia, întreţine procesele normale de detoxifiere, acţionează ca antioxidant natural şi ajută la meţinerea echilibrului lipidelor (în special al colesterolului) şi glucidelor în organism. Prin toate acestea, extractul de anghinare este util pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze. Extractul de anghinare conţine substanţe care reduc intensitatea manifestărilor alergice la nivelul pielii (mâncărimi, roşeaţă etc.), ajutând la uşurarea evoluţiei acestora. La aceasta contribuie şi eliminarea crescută a toxinelor din organism, atât pe cale digestivă cât şi prin urină.

Utilizare

Adulţi: doza uzuală este de 2 – 3 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, înaintea meselor.

Copii între 7 şi 10 ani:

doza uzuală este de 1 drajeu Anghirolbio de 3 ori pe zi, înaintea meselor, la recomandarea medicului.

Copii între 10 şi 15 ani: doza uzuală este de 1 – 2 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, înaintea meselor, la recomandarea medicului.

Acest prospect a fost citit de 717 ori.

S-a mai cautat :

Paginile prospectului - articol medical: 1 2

Comments are closed.

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Facebook
Prospecte medicamente & naturiste > Blog prospecte > A > Prospect Anghirol Bio