Prospect BRONCHO-VAXOM

BRONCHO-VAXOM ADULŢI

Capsule, 7 mg BRONCHO-VAXOM COPII

Capsule, 3,5 mg BRONCHO-VAXOM COPII

Pulbere pentru suspensie orală, 3,5 mg

 Citiţi cu atenţie acest prospect. în el veţi găsi toate informaţiile importante referitoare la acest medicament.

Acest medicament v-a fost prescris de către medicul dumneavoastră. Pentru o utilizare eficace a medicamentului, vă rugăm să-i utilizaţi aşa cum este prezentat în prospect sau, dacă e cazul, în conformitate cu indicaţiile medicului dumneavoastră sau ale farmacistului. Păstraţi acest prospect pentru a putea să-i recitiţi dacă va fi necesar.

Broncho Vaxom Prospect
Broncho Vaxom Prospect

Compoziţie

CE CONŢINE BRONCHO-VAXOM?

1 capsulă Broncho-Vaxom Adulţi conţine liofilizat de lizate bacteriene de Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae şi ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes şi viridans, Neisseria catarrhalis 7 mg şi excipienţi – amidon pregelatinizat, stearat de magneziu, galat de propil anhidru, glutamat de sodiu, manitol, gelatină, indigotină (E132), dioxid de titan (E171), — pentru o capsulă.

1 capsulă Broncho-Vaxom Copii conţine liofilizat de lizate bacteriene de Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae şi ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes şi viridans, Neisseria catarrhalis 3,5 mg şi excipienţi – amidon pregelatinizat, stearat de magneziu, galat de propil anhidru, glutamat de sodiu, manitol, gelatină, indigotină (E132), dioxid de titan (E171)j- pentru o capsulă.

1  plic (240 mg pulbere pentru suspensie orală) Broncho-/axom Copii conţine liofilizat de lizate bacteriene de Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae şi ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes şi viridans, Neisseria catarrhalis 3,5 mg şi excipienţi – amidon pregelatinizat, silicat de magneziu, stearat de magneziu, galat de propil anhidru, glutamat de sodiu, manitol – pentru 240 mg pulbere pentru suspensie orală.

Grupa farmacoterapeutică: alte vaccinuri

Indicaţii terapeutice

CE ESTE BRONCHO-VAXOM Şl CÂND SE UTILIZEAZĂ?

Broncho-Vaxom este utilizat ca imunostimulator, pentru a creşte capacitatea naturală de apărare a organismului dumneavoastră.

Broncho-Vaxom poate preveni sau atenua acutizării bronşitei cronice, precum şi infecţiile recurente ale căilor respiratorii – în special sinuzite, rinofaringite, otite – la adulti şi copil.

De asemenea, poate fi utilizat, în asociere cu alte tratamente prescrise, în fazele acute ale infecţiilor respiratorii.

Contraindicaţii

CÂND NU TREBUIE UTILIZAT BRONCHO-VAXOM ?

Hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele Broncho-Vaxom.

Precauţii

CE TREBUIE SĂ AVEŢI ÎN VEDERE ÎNTIMPULTRATAMENTULUI?

Dacă medicul dumneavoastră v-a prescris în acelaşi timp şi alte medicamente, mai ales antibiotice, nu trebuie să uitaţi să le luaţi.

CARE SUNT PRECAUŢIILE CE TREBUIE LUATE LA UTILIZAREA BRONCHO-VAXOM?

Dacă simptomele persistă, vă rugăm să informaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul care vă vor sfătui ce să faceţi.

Administrarea Broncho-Vaxom la copii sub 6 luni nu este recomandată, deoarece sistemul lor imun nu este pe deplin dezvoltat.

Vă rugăm să informaţi medicul dumneavoastra sau farmacistul dacă:

–  suferiţi de o altă boală,

–  sunteţi alergic,

– utilizaţi deja alte medicamente, chiar dacă nu v-au fost prescrise.

–  Interacţiuni

Nu sunt cunoscute până în prezent interacţiuni medicamentoase.

Atenţionări speciale

Sarcina şi alăptarea

POATE FI UTILIZAT BRONCHO-VAXOM ÎN PERIOADA DE SARCINA SAU DE ALĂPTARE?

Pe baza experienţei acumulate până în prezent, nu se cunoaşte nici un risc la copil dacă medicamentul este utilizat doar în situaţiile în care este indicat.Totuşi, până în prezent, nu a fost efectuat nici un studiu riguros. Ca o măsură de precauţie, ar trebui să renunţaţi pe cât posibil să utilizaţi medicamente în perioada de sarcină şi alăptare, sau să solicitaţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Broncho-Vaxom nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze şi mod de administrare

Ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Se încarcă...