La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Stela { Da...aici e prospectul si voi mai postati un prospect...:) Nu-i bai numai sa-ti fie de invatatura de minte. Parerea mea e sa iti gasesti un... } – Oct 06, 4:12 PM
  • Gina { Eu i-am dat lui Ilie al meu ospamox(2,5ml la 12 ore) cand avea 5 luni era tot asa cu "putin rosu in gat". Vreau sa... } – Oct 06, 2:56 PM
  • Stela { Da,si eu ii dau baietelului meu la schimbarea anotimpului, preventiv,o data pe sapt o fiola de oscilococcinum.e homeopat si pana acum(2 ani si 7 luni)n-am... } – Oct 06, 2:10 PM
  • coca { Si cat timp ii dai ? Asociat cu altceva sau doar oscilococcinum ? Eu nu am folosit niciodata, la cel mare i-am dat Imuno Royal... } – Oct 06, 2:00 PM

Prospect Ferrum Hausmann

Paginile prospectului - articolului medical: 1 2


  Prospect : Informatii pentru utilizator

Ferrum  Hausmann Prospect

Sirop, 10 mg/ml

Compoziţie

1 ml de sirop conţine fer(lll) 10 mg sub formă de com­plex hidroxid defer(HI) – polimaltoză 35,7 mg şi ex- cipienţi: zahăr, sorbitol soluţie 70% (necristaliza- bil), p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, alcool etilic 96%, aromă (Cream Es- sence), hidroxid de sodiu, apă purificată.

Grupa farmacoterapeutică: Antianemice, prepa­rate cu fier trivalent-preparate orale.

Indicaţii terapeutice

Tratamentul carenţei latente de fer şi a anemiei feri- prive (carenţa de fer manifestă). Profilaxia carenţei de fer în timpul sarcinii. Tratament anemie.

Contraindicaţii

Hipersensibilitate la oricare dintre componenţii pro­dusului.

Cazuri de supraîncărcare cu fer (ex: hemocromatoză, hemosideroză) sau tulburări în metabolismul ferului (anemia saturnină, anemia sideroacrestică, talase- mia, etc.) şi alte anemii care nu sunt determinate de carenţa de fer (ex: anemia hemolitică).

Ferrum Hausmann Prospect

Ferrum Hausmann Prospect

Precauţii

Informaţie pentru diabetici: produsul conţine 0,04 unităţi pâine/ml.

Interacţiuni

Până în prezent nu au fost observate interacţiuni. Deoarece ferul este legat într-un complex este puţin probabil să apară interacţiuni ionice cu componentele din alimente (fitina, oxalaţi, tanin etc.) sau cu medi­camente administrate concomitent (tetracicline, anti- acide).

Ţestul Haemoccult (selectiv pentru hemoglobină) pentru detectarea hemoragiilor oculte nu este influ­enţat, de aceea nu este necesar ca tratamentul cu fer să fie întrerupt.

Ferrum Hausmann, sirop, nu pătează dinţii.

Atenţionări speciale

In cazul anemiei datorată unei infecţii sau unei afecţiuni maligne, ferul substituit este stocat în siste­mul reticulo-endotelial, din care este mobilizat şi uti­lizat numai după tratarea afecţiunii primare.

Sarcină şi alăptare

Studiile privind efectele asupra procesului de repro­ducere efectuate pe animale nu au evidenţiat nici un risc fetal. Studiile controlate efectuate la gravide, după primul trimestru de sarcină, nu au arătat nici o reacţie adversă la mamă sau nou-născut. Nu există dovezi ale unui risc în timpul primului trimestru de sarcină şi este puţin probabil să apară o influenţă ne­gativă asupra fătului.

Laptele matern conţine fer legat sub”formă de lacto- ferină. Nu se ştie ce cantitate din ferul din complex trece în laptele matern. Administrarea Ferrum Haus­mann la mamă este puţin probabil să provoace reacţii adverse la copilul alăptat.

In timpul sarcinii şi alăptării Ferrum Hausmann tre­buie utilizat doar după ce a fost analizat raportul beneficiu matern/risc fetal.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Produsul nu are efecte asupra capacităţii de a con­duce vehicule sau de a folosi utilaje.

Acest prospect a fost citit de 1002 ori.

Daca n-ai gasit prospectul dorit incearca aici

Paginile prospectului - articol medical: 1 2

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste F > Prospect Ferrum Hausmann