La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Daniela { Linistress fiind din plante medicinale puteti folosi linistita. } – Noi 28, 2:43 PM
  • NICOLETA { AS DORII SA STIU DACA AM TRATAMENT DE HIPERTENSIUNE SI PROBLEME CARDIACE POT SA FOLOSESC LINISTRESS DUO VA MULTUMESC } – Noi 21, 12:12 PM
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Fitodiab


FITODIAB

Comprimate Supliment alimentar

Compoziţie: 1 comprimat conţine 100 mg pulbere din fructe de afin, Myrtilli fructus, 75 mg pulbere din frunză de dud, Morus alba folium, 50 mg pulbere din teci de fasole fără seminţe, Phaseoli fructus sine seminibus, 25 mg pulbere din frunză de mesteacăn, Betulae folium şi excipienţi până la 450 mg.

Acţiune: hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antioxidantă.

Fitodiab Prospect

Fitodiab Prospect

Recomandări:-diabet zaharat de tip II (insulino-independent)

cu sau fără exces ponderal. Prin acţiunea sa preponderent periferică, produsul poate fi asociat insulinoterapiei în diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducând o mai bună echilibrare a bolii. în aceste cazuri însă, insulinoterapia nu va fi întreruptă.

Contraindicaţii: produsul nu va fi folosit ca unic tratament în cazurile de diabet zaharat de tip I (insulino – dependent).

Precauţii: utilizarea produsului în asociere cu medicaţia antidiabetică convenţională impune un control medical şi de laborator periodic. Produsul este bine tolerat, dar la bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal, pentru a evita eventualele iritaţii gastro-duodenale, comprimatele se vor administra în timpul mesei.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare:

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variatşi echilibrat,

Dependent de tipul bolii şi de nivelul glicemiei, doza utilizată variază între 2 – 6 comprimate pe zi şi anume:

  1. la bolnavii cu diabet zaharat de tip fi, cu nivelul glicemiei cuprins între 120 – 150 mg/dl, 2 comprimate pe zi la fiecare masă principală;
  2. la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins între 150 – 200 mg/dl,4 comprimate pe zi, câte una la fiecare din cele trei mese principale şi una la gustarea de la ora 11;
  3. la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate pe zi, câte una la cele trei mese principale şi la cele trei gustări.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 1 flacon cu 150 comprimate.

Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei (15 – 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original! A nu se depăşi doza zilnică recomandată! A se citi recomandările înainte de utilizare! A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A.

„Natura nu minte niciodată” (Mihai Eminescu)

 

 

Acest prospect a fost citit de 1302 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

La nutritionist

O femeie supraponderala merge la medic sa i se prescrie o reteta de slabit.

Medicul o consulta, apoi ii prescrie un regim alimentar:
- Doua zile veti mânca normal cele trei mese zilnice, iar a treia zi veti sari peste mese. Repetati acest program timp de 2 saptamâni. Dupa aceea veniti iar la mine sa vedem rezultatele.
Peste 2 saptamâni, doctorul a fost socat sa vada ca femeia slabise cu 15 kg.
- Bine, dar e uimitor! se minuna el. Mi-ati urmat instructiunile?
- Vai, da', dar in a treia zi credeam ca o sa mor!
- De ce, de foame?
- Nuuu! Din cauza sariturilor...

Viata trebuie ajutata

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste F > Prospect Fitodiab