Prospect Fluconazole

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2 3 4


Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

TEVA PHARMACEUTICALS SRL

Str. Domniţa Ruxandra nr. 12, Sector 2, Bucureşti, România

Producători

TEVA PHARMACEUTICAL WORKS PRIVATE LIMITED COMPANY, Tâncsics Mihâly ut 82, H-2100 Godollo, Ungaria

TEVA PHARMACEUTICAL WORKS PRIVATE LIMITED COMPANY, Pallagi Str. 13, 4042, Debrecen, Ungaria

  1. CE ESTE FLUCONAZOLE TEVA ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Medicamentul dumneavoastră este utilizat în tratarea infecţiilor fungice la nivelul gurii, gâtului, pielii, infecţiilor genitale, ale tractului urinar (vezică şi rinichi) şi a organelor interne. De asemenea, fluconazol poate fi prescris pentru a vă proteja de apariţia unei infecţii fungice sau a unor infecţii repetate, dacă sistemul dumneavoastră imunitar nu funcţionează corespunzător (de exemplu în urma chimioterapiei, radioterapiei sau la pacienţii cu SIDA).

  1. ÎNAINTE SĂ LUAŢI FLUCONAZOLE TEVA

Nu luaţi Fluconazole Teva dacă:

sunteţi alergic (hipersensibil) la fluconazol sau la alţi compuşi „azolici” înrudiţi, de exemplu ketoconazol, miconazol; sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre celelalte componente ale Fluconazol -Teva; utilizaţi terfenadină (un antihistaminic) sau cisaprid (utilizat pentru afecţiuni ale stomacului);

sunteţi diagnosticat cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la galactoză, deficit de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză, nu trebuie să utilizaţi acest medicament.

Aveţi grijă deosebită când luaţi Fluconazole Teva dacă:

suferiţi de boli de ficat sau rinichi; suferiţi de infecţie cu HIV; infecţia cu fungi este generalizată; aveţi vârsta sub 16 ani;

suferiţi de anumite boli de inimă grave sau de un dezechilibru al electroliţilor din sânge.

Folosirea Fluconazole Teva cu alimente şi băuturi

Acest medicament poate fi administrat între mese sau în timpul acestora.

Sarcina

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Nu utilizaţi Fluconazole Teva dacă sunteţi însărcinată sau planificaţi să rămâneţi însărcinată.

Alăptarea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Nu utilizaţi Fluconazole Teva dacă alăptaţi.

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2 3 4

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.

 characters available

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste F > Prospect Fluconazole