La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Daniela { Linistress fiind din plante medicinale puteti folosi linistita. } – Noi 28, 2:43 PM
  • NICOLETA { AS DORII SA STIU DACA AM TRATAMENT DE HIPERTENSIUNE SI PROBLEME CARDIACE POT SA FOLOSESC LINISTRESS DUO VA MULTUMESC } – Noi 21, 12:12 PM
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Fluimucil

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2


Prospect pentru utilizatori.

FLUIMUCIL 100 Granule pentru soluţie orală

FLUIMUCIL 200 Granule pentru soluţie orală

FLUIMUCIL 600 Comprimate efervescente

Compozitie

Fluimucil 100

Un plic unidoză cu granule pentru soluţie orală conţine acetilcisteină 100 mg şi excipienţi: aspartam, sorbitol, B-caroten (E160), aromă de portocala.

Fluimucil 200

Un plic unidoză cu granule pentru soluţie orală contine acetilcisteină 200 mg şi excipienţi: aspartam, sorbitol, B-caroten (E160), aromă de portocala.

Fluimucil 600

Un comprimat efervescent conţine acetilcisteină 600 mg şi excipi­enţi: acid citric anhidru, hidrogencarbonat de sodiu, aspartam, aromă de lămâie.

Grupa farmacoterapeutică: mucolitice.

Indicatii terapeutice Fluimucil Prospect

Tratamentul hipersecreţiei bronşice, în special în cursul afecţiunilor bronşice acute (bronşite acute, acutizări ale bronhopneumopatiei cronice), bronşiectazii, mucoviscidoza.

Contraindicaţii  Fluimucil Prospect

–      hipersensibilitate la acetilcisteină sau la oricare dintre excipienţii produsului;

–      fenilcetonurie (datorită conţinutului în aspartam).

Fluimucil Prospect

Fluimucil Prospect

Precauţii  Fluimucil Prospect

Administrarea concomitentă de mucolitice şi antitusive sau sub­stanţe care scad secreţiile traheobronşice (de exemplu parasimpa- tolitice) este iraţională.

Este posibilă prezenţa mirosului de sulf, care nu indică alterarea pro­dusului, ci este specific substanţei active.

Nu se recomandă amestecarea altor medicamente în soluţia preparată de Fluimucil.

Interacţiuni  Fluimucil Prospect

Nu se cunosc interacţiuni cu alte produse medicamentoase, totuşi, se recomandă ca anumite antibiotice (amfotericină, ampicilină, eritromicină şi unele tetracidine) să nu se administreze concomitent cu Fluimucil ci la interval de 2 ore.

Atentionări speciale  Fluimucil Prospect

Administrarea la pacienţii cu astm bronşic se vajace cu prudenţă, datorită posibilităţii producerii bronhospâsmului. în acest caz, trata­mentul trebuie întrerupt imediat.

Se recomandă prudenţă la pacienţii cu ulcer gastroduodenal, în caz de regim desodat, se va ţine seama de conţinutul de sodiu al produsului.

Sarcina si alăptarea

Studiile la animale nu au evidenţiat efecte teratogene. Datorită datelor clinice incomplete, ca măsură de precauţie, se va evita administrarea produsului în timpul sarcinii.

Nu se recomandă utilizarea produsului în timpul alăptării.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Acetilcisteină nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Acest prospect a fost citit de 1355 ori.

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Pneumologie > Infectii pulmonare-respiratorii > Prospect Fluimucil