Prospect GrinTuss

Prospect: Informatii pentru utilizatori

Grintuss sirop

 PROTEJEAZĂ MUCOASA CALMEAZĂ TUSEA

 GrinTuss sirop asigură formarea unui strat protector cu „efect de barieră”, care calmează tusea, protejând astfel căile respiratorii superioare. Este formulat special pentru a adera la mucoasa căilor respiratorii, limitând astfel contactul acestora cu agenţii externi iritanţi. Asigură, de asemenea, hidratarea mucoasei şi a mucusului, favorizând eliminarea acestuia.

GrinTuss sirop este produs folosind exclusiv substanţe active vegetale şi procese de extragere şi concentrare inovatoare, care asigură păstrarea calităţilor fitocomplexului şi garantează formula 100% naturală. Extractele liofilizate de pătlagină, Grindelia şi Helichrysum asigură crearea unui strat protector mucoadeziv datorită substanţelor vegetale, precum mucilagii şi substanţe răşinoase. Mierea, prezentă în formulă, are o acţiune protectivă şi emolientă, conferind siropului un gust plăcut, la care se adaugă senzaţia răcoritoare datorată acţiunii uleiurilor esenţiale.

Indicatii: GrinTuss sirop este recomandat pentru calmarea atât a tusei uscate, cât şi a celei productive, acesta calmând iritaţiile, protejând mucoasa şi favorizând eliminarea mucusului.

ATENŢIE: A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Pentru informatii suplimentare, cititi cu atentie prospectul.

REACŢII ADVERSE: GrinTuss este în general bine tolerat. Nu se cunosc şi nu se prevăd reacţii adverse în urma utilizării produsului. GrinTuss conţine numai substanţe a căror siguranţă a fost dovedită, putând fi astfel utilizat pe termen lung.

VALABILITATE: Vezi data de expirare înscris pe ambalaj. A nu se utiliza dup data de expirare indicat. A se utiliza în decurs de 1 lună de la deschidere.

 

Grintuss Prospect
Grintuss Prospect

GrinTuss SIROP PENTRU ADULŢI

COMPOZIŢIE: Miere; apă; extract hidroalcoolic din frunze de pătlagină; extract liofilizat din frunze de pătlagină; extract liofilizat din flori de Grindelia; extract liofilizat din flori de Helichrysum; uleiuri esenţiale de: eucalipt, anason stelat, lămâie; aromă naturală de lămâie.

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomandă administrarea unei linguri de sirop o dată sau de două ori pe zi. Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat într-o cantitate mică de lichid cald (apă, lapte, ceai sau infuzii de plante medicinale). Prezenţa unor eventuale particule nedizolvate se datorează concentraţiei ridicate a extractelor liofilizate şi nu afectează calitatea produsului. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare. închideţi bine flaconul după utilizare.

PREZENTARE: flacon din sticlă de 210 g.

 

GrintTuss  SIROP PENTRU COPII

Compozitie: zahăr din trestie de zahăr*; miere de salcâm*; apă; extract hidroalcoolic din frunze de pătlagină*; extract liofilizai din frunze de pătlagină*; extract liofilizat din flori de Grindelia*; extract liofilizat din flori de Helichrysum*; uleiuri esenţiale de: lămâie, portocal dulce, mirt; aromă naturală de lămâie, ingrediente din agricultură biologică.

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomandă administrarea siropului astfel: 1 linguriţă pentru copiii cu vârste între 2 şi 6 ani şi 2 linguriţe pentru copiii cu vârsta peste 6 ani, o dată sau de două ori pe zi. Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat într-o cantitate mică de lichid cald (apă, lapte, ceai sau infuzii de plante medicinale). Prezenţa unor eventuale particule nedizolvate se datorează concentraţiei ridicate a extractelor liofilizate şi nu afectează calitatea produsului. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare. închideţi bine flaconul după utilizare.

Prezentare: flacon din sticlă de 210 g.

 

Grintuss TABLETE PENTRU ADULŢI

COMPOZIŢIE: Zahăr din Trestie de zahăr; Liofilizat din Miere; Extract liofilizat din frunze de Pătlagină; Extract liofilizat din vârfuri de Grindelia; Extract liofilizat din vârfuri de Helicrysum; Inulină din rădăcină de Cicoare; Gumă arabică; Ulei esenţial de: Mentă, Eucalipt; Aromă naturală de: Mentă, Eucalipt.

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomandă a se administra 1 tabletă de trei ori pe zi. GrinTuss Tableta îşi exercită mai bine acţiunea dacă se lasă să se topească lent în gură.

PREZENTARE: 20 tablete în blister, a câte 1.5 g.

Grintuss este un dispozitiv medical clasificat şi fabricat în conformitate cu prevederile Directivei 93/42/CEE.

 Productor: Aboca S.p.A. Societâ Agricola Localită Aboca, 2052037 Sansepolcro (AR) – Italia

Distribuitor: SC Green Net SA, Strada ing. George Constantinescu nr. 2, sector 2, Bucureşti cod poştal 020339, România

Ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult (11voturi, Media: 3,64 out of 5)

Se încarcă...