La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Stela { Da...aici e prospectul si voi mai postati un prospect...:) Nu-i bai numai sa-ti fie de invatatura de minte. Parerea mea e sa iti gasesti un... } – Oct 06, 4:12 PM
  • Gina { Eu i-am dat lui Ilie al meu ospamox(2,5ml la 12 ore) cand avea 5 luni era tot asa cu "putin rosu in gat". Vreau sa... } – Oct 06, 2:56 PM
  • Stela { Da,si eu ii dau baietelului meu la schimbarea anotimpului, preventiv,o data pe sapt o fiola de oscilococcinum.e homeopat si pana acum(2 ani si 7 luni)n-am... } – Oct 06, 2:10 PM
  • coca { Si cat timp ii dai ? Asociat cu altceva sau doar oscilococcinum ? Eu nu am folosit niciodata, la cel mare i-am dat Imuno Royal... } – Oct 06, 2:00 PM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Ibutin 300mg


IBUTIN ® 300 mg comprimate filmate cu eliberare prelungită
COMPOZIŢIE
Un comprimat filmat cu eliberare prelungită conţine maleat de trimebutină 300 mg şi excipienţi: nucleu: lactoză monohidrat, acid tartric, povidonă, hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; film: hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de titan.
GRUPA FARMACOTERAPEUTICĂ: medicamente în tratamentul tulburărilor funcţionale intestinale, anticholinergice sintetice, esteri cu grup terţiar amino.
Ibutin

Ibutin

INDICAŢII TERAPEUTICE
Tratamentul simptomatic al durerilor legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv şi ale căilor biliare.
Tratamentul simptomatic al durerilor, tulburărilor de tranzit şi disconfortului abdominal legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv.
CONTRAINDICAŢII
Hipersensibilitate la trimebutină sau la oricare dintre excipienţii produsului. Insuficienţă renală severă.
PRECAUŢII
înainte de administrarea Ibutin ® trebuie exclusă existenţa unei afecţiuni organice la nivelul sistemului digestiv (de exemplu enterita inflamatorie, ocluzie mecanică, etc).
ATENŢIONĂRI SPECIALE
Datorită prezenţei lactozei, acest medicament nu este recomandat în sindroamele metabolice rare de tip galactozemie congenitală, sindrom de malabsorbţie a glucozei şi galactozei, deficit de lactază. Acest medicament este destinat tratamentului adulţilor, forma farmaceutică (comprimat filmat cu eliberare prelungită) şi concentraţia (300 mg/comprimat), nefiind adecvată pentru copii.
Sarcina şi alăptarea
Studiile la animale nu au pus în evidenţă efecte teratogene. în absenţa efectelor teratogene la animale, nu se anticipează efecte malformative la om. în clinică, nu există până în prezent suficiente date pentru a evalua un eventual efect malformativ sau fetotoxic al trimebutinei administrate în timpul sarcinii.
în consecinţă, ca o măsură de precauţie, este de preferat evitarea administrării trimebutinei în primul trimestru de sarcină. Utilizarea trimebutinei în trimestrele 2 şi 3 de sarcină nu se recomandă decât dacă este absolut necesar. Alăptarea este posibilă în timpul utilizării trimebutinei.
Efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Doza uzuală este de 300 mg maleat de trimebutină (un comprimat filmat cu eliberare prelungită Ibutin), administrat oral, o dată pe zi.
La începutul tratamentului se pot administra 600 mg maleat de trimebutină (2 comprimate filmate cu eliberare prelungită Ibutirf) pe zi, în două prize, dimineaţa şi seara, timp de 6 zile, urmat de tratament de întreţinere cu 300 mg maleat de trimebutină (un comprimat filmat cu eliberare prelungită Ibutirf) pe zi, timp de 20 de zile.
Comprimatele se înghit întregi, fără a se sfărâma în prealabil. REACŢII ADVERSE
în studiile clinice au fost raportate rar cazuri de reacţii adverse cutanate. SUPRADOZAJ
Nu s-au raportat cazuri de supradozaj. în caz de ingestie a unor doze mari, tratamentul este simptomatic.
PĂSTRARE
A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
AMBALAJ
Cutie cu un blister PVC/PVDC/AL a 10 comprimate filmate cu eliberare prelungită. Cutie cu 2 blistere PVC/PVDC/AL a câte 10 comprimate filmate cu eliberare prelungită.
PRODUCĂTOR
Galenica SA, Atena, Grecia
DEŢINĂTORUL AUTORIZAŢIEI DE PUNERE PE PIAŢĂ
S.C.SICOMEDS.A.
B-dul Theodor Pallady, nr. 50, sector 3, Bucureşti, România
DATA ULTIMEI VERIFICĂRI A PROSPECTULUI
Iunie 2004

Acest prospect a fost citit de 507 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

La Dentist

O pacienta ii spune dentistului sau: 
- Doctore, n-o sa ma doara ? Mor de frica! Cred ca decat sa-mi scot o masea, mai bine fac un copil. 
- N-am nimic impotriva. Dar hotarati-va, ca sa stiu cum sa pun scaunul.

--***---

O ambulanta goneste pe strazi si la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima, o instaleaza pe targa si continua drumul spre spital. La un moment dat, se intoarce zambind spre accidentat si ii spune:
- Ce noroc formidabil ati avut ca treceam pe aici!

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste I > Prospect Ibutin 300mg