La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Daniela { Linistress fiind din plante medicinale puteti folosi linistita. } – Noi 28, 2:43 PM
  • NICOLETA { AS DORII SA STIU DACA AM TRATAMENT DE HIPERTENSIUNE SI PROBLEME CARDIACE POT SA FOLOSESC LINISTRESS DUO VA MULTUMESC } – Noi 21, 12:12 PM
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Ibutin 300mg – tulburari si dureri intestinale


IBUTIN PROSPECT

 Indicatii in tratamentul tubului digestiv şi ale căilor biliare, al durerilor si tulburărilor de tranzit şi disconfortului abdominal legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv.
300 mg comprimate filmate cu eliberare prelungită
COMPOZIŢIE
Un comprimat filmat cu eliberare prelungită conţine maleat de trimebutină 300 mg şi excipienţi: nucleu: lactoză monohidrat, acid tartric, povidonă, hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; film: hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de titan.
GRUPA FARMACOTERAPEUTICĂ: medicamente în tratamentul tulburărilor funcţionale intestinale, anticholinergice sintetice, esteri cu grup terţiar amino.
Ibutin

Ibutin

INDICAŢII TERAPEUTICE
Tratamentul simptomatic al durerilor legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv şi ale căilor biliare.
Tratamentul simptomatic al durerilor, tulburărilor de tranzit şi disconfortului abdominal legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv.
CONTRAINDICAŢII
Hipersensibilitate la trimebutină sau la oricare dintre excipienţii produsului. Insuficienţă renală severă.
PRECAUŢII
înainte de administrarea Ibutin trebuie exclusă existenţa unei afecţiuni organice la nivelul sistemului digestiv (de exemplu enterita inflamatorie, ocluzie mecanică, etc).
ATENŢIONĂRI SPECIALE
Datorită prezenţei lactozei, acest medicament nu este recomandat în sindroamele metabolice rare de tip galactozemie congenitală, sindrom de malabsorbţie a glucozei şi galactozei, deficit de lactază. Acest medicament este destinat tratamentului adulţilor, forma farmaceutică (comprimat filmat cu eliberare prelungită) şi concentraţia (300 mg/comprimat), nefiind adecvată pentru copii.
Sarcina şi alăptarea
Studiile la animale nu au pus în evidenţă efecte teratogene. în absenţa efectelor teratogene la animale, nu se anticipează efecte malformative la om. în clinică, nu există până în prezent suficiente date pentru a evalua un eventual efect malformativ sau fetotoxic al trimebutinei administrate în timpul sarcinii.
în consecinţă, ca o măsură de precauţie, este de preferat evitarea administrării trimebutinei în primul trimestru de sarcină. Utilizarea trimebutinei în trimestrele 2 şi 3 de sarcină nu se recomandă decât dacă este absolut necesar. Alăptarea este posibilă în timpul utilizării trimebutinei.
Efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Doza uzuală este de 300 mg maleat de trimebutină (un comprimat filmat cu eliberare prelungită Ibutin), administrat oral, o dată pe zi.
La începutul tratamentului se pot administra 600 mg maleat de trimebutină (2 comprimate filmate cu eliberare prelungită Ibutirf) pe zi, în două prize, dimineaţa şi seara, timp de 6 zile, urmat de tratament de întreţinere cu 300 mg maleat de trimebutină (un comprimat filmat cu eliberare prelungită Ibutirf) pe zi, timp de 20 de zile.
Comprimatele se înghit întregi, fără a se sfărâma în prealabil. REACŢII ADVERSE
în studiile clinice au fost raportate rar cazuri de reacţii adverse cutanate. SUPRADOZAJ
Nu s-au raportat cazuri de supradozaj. în caz de ingestie a unor doze mari, tratamentul este simptomatic.
PĂSTRARE
A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
AMBALAJ
Cutie cu un blister PVC/PVDC/AL a 10 comprimate filmate cu eliberare prelungită. Cutie cu 2 blistere PVC/PVDC/AL a câte 10 comprimate filmate cu eliberare prelungită.
PRODUCĂTOR
Galenica SA, Atena, Grecia
DEŢINĂTORUL AUTORIZAŢIEI DE PUNERE PE PIAŢĂ
S.C.SICOMEDS.A.
B-dul Theodor Pallady, nr. 50, sector 3, Bucureşti, România

DATA ULTIMEI VERIFICĂRI A acestui Prospect Ibutin

Iunie 2004

Medicament similar dar la 100mg este Debridat

Acest prospect a fost citit de 542 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

Titulatura de Doctor

În toiul nopţii, pe un tip îl apuca o durere cumplită la testiculul stâng. Cauta înnebunit să ajungă la un medic şi vede pe o uşă o plăcuţă pe care scria Dr. Ionescu. Bate la uşă, apare un tip în cămaşă de noapte. Suferindul îi zice:
- Domnule doctor, vă rog, ajutaţi-mă! Mă doare îngrozitor testiculul stîng.
- Dragă, nu pot să te ajut. Eu sunt doctor în drept.
- Măi să fie, unde s-a ajuns şi cu specializarea asta!

Amagirea este reala

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste I > Prospect Ibutin 300mg – tulburari si dureri intestinale