Prospect Lecitina de Soia Forte 1200mg

Paginile prospectului - articolului medical: 1 2


Prospect: Informatii utile pentru utilizatori

Lecitina Forte 1200 mg

Lecitina capsule

Supliment alimentar

Utilizare Lecitina 1200:

 Completarea dietei cu lecitină este recomandată, în special, în cazul scăderii puterii de concentrare sau în condiţii de stres prelungit, precum şi în perioadele de activate intelectuală intensă şi activitate de studiu prelungit. Preparatul asigură o doză concentrată de lecitină care îndeplineşte un rol important în desfăşurarea proceselor de învăţare şi memorare.

 Acţiune lecitina de Soia:

– in lecitina din soia intră substanţe active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).

S-a constatat că procesele de învăţare sunt legate nu atât de creşterea cantităţii de celule nervoase, cât de crearea de noi conexiuni nervoase între celulele existente şi facilitarea comunicaţiior între aceste celule. Ambele procese impun asigurarea unor cantităţi corespunzătoare de substanţe pentru hrănirea creierului.

Lecitina Soia 1200 mg

Lecitina Soia 1200 mg

Cholina

serveşte în organism la sinteza acetilcholinei – transmiţător de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfăşurarea corectă a proceselor de învăţre, de puterea de concentrare şi de capacitatea de regenerare a sistemului nervos. Carenţa acesteia poate influenţa în mod negativ capacitatea de lucru a creierului.

Inozitolul

influenţează metabolismul serotonimei – mediator nervos – care, la rândul său, influenţează, printre altele, păstrarea bunei dispoziţii.

Acizii graşi, nesaturaţi (AGN)

– stunt stocaţi activ în scoarţa cerebrală şi în retină, aceştia constituind 60% din lipidele ţesutului nervos. îndeplinesc rolul de substanţă de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrană) care sunt responsabile de comunicarea celulele nervoase. Lipsa acestora, adesea legată de un regim incorect sau de vârstă, poate conduce la o funcţionare defectuoasă a întregului sistem nervos.

Preparatul Lecitina Soia poate fi utilizat de către tineri şi persoanele adulte.

 Compoziţie:

Lecitină din soia, gelatină, ulei de floarea-soarelui, glicerol (substanţă de menţinerea umidităţii).

 Greutate per capsulă: 1,85 g.

 Doza zilnică (1 capsulă) conţine 1200 mg lecitină din soia.

 Mod de administrare Lecitina Soia:

Se administrează 1 capsulă zilnic în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide. în caz de nevoie, doza se poate mări până la 2 capsule pe zi.

 Lecitina copii

Atenţionări:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.

 A nu se lăsa Lecitina la îndemâna copiilor mici.

A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C.

 Ambalaj: 30 capsule Lecitina

Producător:

Queisser Pharma GmbH & Co. KG 24914 Flensburg, Germania,

 Reprezentanţa pentru România

Queisser Pharma

Bulevardul Regina Elisabeta 44, Etaj 5, Apartament 53, Sector 5, Bucureşti, cod 050018.

S-au mai cautat :

  • lecitina prospect
  • lecitina forte prospect

Paginile prospectului - articol medical: 1 2

Comments are closed.

Prospecte medicamente & naturiste > Blog prospecte > Neurologie > Afectiuni cerebrale > Prospect Lecitina de Soia Forte 1200mg