Prospect Magneziu + B6 Beres

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2


BERES

Magneziu + B6

Beres Magneziu + B6 comprimate filmate 30 comprimate

Supliment alimentar.

întregeşte aportul de magneziu care este necesar pentru producerea de energie în organism precum şi in metabolismul celulelor.

Care sunt substanţele active?

Un comprimat filmat conţine 250 mg magneziu (sub formă de 464 mg magneziu citrat 1=37 mg Mg/ şi 353 mg oxid de magneziu 1=213 mg Mg/) – 71.5% din doza fiziologică admisă şi 1,6 mg vitmina B6 (sub formă de dorură de piridoxină) – 80% din doza fiziologică admisă.

Ce alte substanţe mai conţine produsul?

Produsul conţine următorii excipienţi: celuloză microcristaiinâ. hidrogenfosfat de calciu, crospovidonă, hidroxipropilmetilceluioză. polidextroză. stearat de magneziu, talc, glicerina şi coloranţi (dioxid de titan, oxid de fier galben, negru şi roşu).

Când este indicată administrarea produsului?

Administrarea produsului este indicată in suplimentarea magneziu- lui şi prevenirea deficitului de magneziu în cazul unui necesar cres­cut (sarcină şi lactatie, sportivi, etc.), aportului scăzut (dietă de slăbire)+

beres prospect

beres prospect

Când nu este indicată administrarea produsului?

Dacă sunteţi alergic la oricare dintre substanţele active sau excipi­enţi nu trebuie să luaţi produsul. De asemenea, pacienţilor care suferă de insuficienţă renală nu le este indicată administrarea pro­dusului.

Ce trebuie să ştiţi înainte de a lua preparatul?

Dacă produsul este administrat pentru suplimentarea magneziului la persoane aflate sub tratament medical este recomandat să fie consultat medicul sau farmacistul pentru coordonarea diverselor tratamente.

Poate fi utilizat produsul de către copii?

Produsul poate fi administrat copiilor în doza recomandată de medicul pediatru. Este foarte important ca produsul să nu fie păstrat la îndemâna copiilor, astfel încât aceştia să nu poată ingera doze mai mari decât cele recomandate.

Poate fi administrat acest produs împreună cu alte preparate?

Produsul poate fi administrat doar sub supravegherea medicului dacă este utilizat împreună cu preparate care conţin ievodopa (efi­cacitatea acesteia poate fi redusă). Unele produse farmaceutice (tetracicline, calciu şi suplimente care conţin fier, bifosfonaţi) îi pot inhiba absorbţia, de aceea trebuie menţinut un interval de cel puţin

3 ore între administrarea de Beres Magneziu + B6 comprimate filmate şi altă medicaţie! Magneziul poate interacţiona cu alte medicamente (ex. unele diuretice sau medicamente cardiovascu­lare), de aceea trebuie să consultaţi medicul înainte de a lua alt produs.

Ce trebuie avut în vedere în timpul sacinii şi alăptării?

Pe durata sarcinii şi alăptării produsul poate fi administrat doar în doza recomandată de medicul specialist. Alte produse cu conţinut de mag­neziu pot fi utilizate doar cu acordul medicului!

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.

 characters available

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste M > Prospect Magneziu + B6 Beres