La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Stela { Da...aici e prospectul si voi mai postati un prospect...:) Nu-i bai numai sa-ti fie de invatatura de minte. Parerea mea e sa iti gasesti un... } – Oct 06, 4:12 PM
  • Gina { Eu i-am dat lui Ilie al meu ospamox(2,5ml la 12 ore) cand avea 5 luni era tot asa cu "putin rosu in gat". Vreau sa... } – Oct 06, 2:56 PM
  • Stela { Da,si eu ii dau baietelului meu la schimbarea anotimpului, preventiv,o data pe sapt o fiola de oscilococcinum.e homeopat si pana acum(2 ani si 7 luni)n-am... } – Oct 06, 2:10 PM
  • coca { Si cat timp ii dai ? Asociat cu altceva sau doar oscilococcinum ? Eu nu am folosit niciodata, la cel mare i-am dat Imuno Royal... } – Oct 06, 2:00 PM

Prospect Magneziu cu vitamina B6


 Prospect : Informatii pentru utilizator

MAGNEZIU cu vitamina B6 prospect

Lactat de magneziu dihidrat 0,470 g, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6) 0,005 g

Drajeuri

Supliment alimentar

Compoziţie

Fiecare drajeu conţine: Lactat de magneziu x 2 H20 0,470 g

Vitamina B6 0,005 g

Excipienţi: lactoză monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, povidonă K30, zahăr, gelatină, dioxid de titan, carbonat de calciu, ceară Carnauba micronizată.

Acţiune

Magneziul este un mineral indispensabil vieţii celulelor, aproximativ jumătate din conţinutul de magneziu din organism fiind localizat în interiorul celulelor din componenţa ţesuturilor şi organelor. Restul se regăseşte la nivelul ţesutului osos, în combinaţie cu calciul şi fosforul. Element necesar pentru mai mult de 300 de reacţii biochimice din organism, magneziul menţine normală funcţa musculară şi nervoasă, menţine ritmul cardiac în limite fiziologice şi favorizează dezvoltarea unor oase puternice. Este deasemenea implicat în metabolismul energetic (participă la transformarea zahărului din sânge în energie) şi în sinteza proteinelor.

Vitamina B6 joacă un rol important în desfăşurarea normală a numeroase procese fiziologice, iar asocierea cu magneziu este benefică deoarece vitamina B6 favorizează absorbţia şi menţinerea magneziului în organism.

Magneziu + Vit B6 Prospect

Magneziu + Vit B6 Prospect

Utilizare

Porţia zilnică de produs: 1 drajeu pe zi.

Carenţa de magneziu şi/sau vitamina B6 poate apărea din cauza aportului scăzut de magneziu (prin alimentaţie dezechilibrată, în timpul curelor de slăbire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului îndelungat cu diuretice (pierderi excesive prin urină), tulburărilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbţe), diabet zaharat Deficienţa de magneziu poate fi un factor de risc pentru instalarea osteoporozei în menopauză, probabil din cauza alterării metabolismului calciului. Deficitul de magneziu poate afecta teoretic orice organ sau sistem al organismului. Efectele carenţei de magneziu pot fi:

– pe musculatura striată: ticuri, crampe, tensiune şi oboseală musculară, dureri de spate, de ceafă;

– pe musculatura netedă: constipaţie, spasme urinare, crampe menstruale;

– pe sistemul nervos central: insomnie, anxietate, hiperactivitate, nelinişte, atacuri de panică, agorafobie (frica de spaţii deschise), iritabilitate premenstruală;

– pe sistemul nervos periferic: amorţeli, furnicături şi alte senzaţii anormale;

– pe sistemul cardiovascular: palpitaţii, aritmii cardiace, angină consecutivă spasmului coronar, hipertensiune arterială.

Deficitul de magneziu nu presupune apariţia tuturor acestor manifestări, dar multe dintre ele apar de obicei împreună.

Alte manifestări generale includ: pofta pentru alimente sărate, pofta sau dimpotrivă intoleranţa pentru carbohidraţi (în special ciocolată), fragilitatea părului şi a unghiilor.

Precauţii

în caz de tratament simultan cu tetracidine, produsul Magneziu forte cu vitamina B6 se va administra la cel puţin 3 ore după tetracidine. A nu se administra simultan cu săruri de calciu sau fosfaţi.

Nu se asociază cu tratamentul cu levodopa.

Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat Cu zaharuri (zahăr 0,22250 g/drajeu, lactoză monohidrat 0,10270 g/drajeu). A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

Mod de prezentare

Cutie cu 5 blistere a câte 10 drajeuri.

Producător

S.C. Biofarm SA, Str. Logofătul Tăutu nr. 99, sector 3, Bucureşti, România.

Acest prospect a fost citit de 1026 ori.

Daca n-ai gasit prospectul dorit incearca aici

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste M > Prospect Magneziu cu vitamina B6