La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
  • iulia { Am luat doar o singura pastila pt ca am avut doua sapt.de nervi stres,seara iar dimineata si pana la ora asta 12 sunt ametita,somnoroasa si... } – Oct 22, 12:44 PM
  • cosmina { Buna ziua, am facut atac de panica si m-am dus la urgente, unde doctorul mi-a recomandat Sedatif PC.E bun, ma calmeaza, relaxeaza dar in acelasi... } – Oct 22, 9:43 AM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Posts Tagged ‘prospect medicament’

Prospect Metfogamma


Prospect: Informatii pentru utilizatori

Metfogamma 1000 mg, comprimate filmate

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

 Clorhidrat de metformină

 Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament.

 –      Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

–      Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

–      Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi simptome cu ale dumneavoastră.

–      Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului

 

1.  Ce este Metfogamma 1000 şi pentru ce se utilizează

2.  înainte să utilizaţi Metfogamma 1000

3.  Cum să utilizaţi Metfogamma 1000

4.  Reacţii adverse posibile

5.  Cum se păstrează Metfogamma 1000

6.  Informaţii suplimentare

Cititi mai departe »

Acest prospect a fost citit de 819 ori.

Blog prospecte medicamente


Prospecte pentru medicamente si produse naturiste !


Prospecte ale medicamentelor si produselor naturiste 

Informatii vitale pentru sanatatea dumneavoastra !

 

Prospecte medicamente si produse naturiste

Informatiile din prospecte sunt vitale pentru sanatatea ta !

In acest blog va vom prezenta prospecte pentru medicamente si prospecte de la produse naturiste , va vom da alternative naturiste sau sfaturi complementare pentru sanatatea noastra. Este important de stiut cum actioneaza aceste medicamente, in special efectele secundare al acestor medicamente, modul de administrare al acestor medicamente, dozajul medicamentelor pentru a preveni orice accident, indicatiile si recomandarile acestormedicamente. Trebuie sa stim cu ce sa inlocuim aceste medicamente si sa nu sarim dintr-o data pe ele si sa incercam o abordare naturista si preventiva cu alte suplimente binefacatoare, ceaiuri, exercitii fizice.
Din pacate pentru noi si din economie de bani, unele prospecte sunt facute pentru a fi citite de „furnici” , textul fiind tare mic , poate expres sa nu fie citite, precum textele cu * din reclamele TV, desi alea sunt cele mai importante pentru oameni.

Aici  fiecare prospect va fi in mod lizibil, sa nu va mai chiorâti la scrisul de furnica pe care-l au unele prospecte de medicamente.

Ideea acestui blog de prospecte pentru medicamente si produse naturiste,  ne-a venit intr-o seara cand ne-am adunat 5 fete , vorba aia de „5X femeie”, si anume eu Stella , Sintia o colega de liceu care acum este asistenta, Adriana farmacista, Georgiana liber profesionista  si Isabella care este asistenta, si am discutat de problemele de zi cu zi , mai ales de sanatate ale noastre si a celor din jur, de faptul ca medicii ofera destul de putine explicatii sau deloc in legatura cu efectele adverse ale unor medicamente sau ale unor asa zise produse naturiste, iar pe unele situri asa zisele prospecte medicale sau prospecte  se ofera trunchiat si  cu  informatii insuficiente despre medicamentele si produsele naturiste precum si cele  medicale.

Sunt sigura ca multa lume lume are medicamente acasa, mai vechi si mai noi, si aveti reticenta in a le lua stiindu-se ca  ” uitarea este omeneasca” si ca un procentaj este destul de mare dintre oameni uita,  si deci vor uita  la ce folosesc aceste medicamente care stau pe raft, precum  si care este doza necesara inca dupa primele 2-3 zile. Cum este criza nu ne putem permite sa lua medicamente intotdeauna, asa ca sa vedem ce avem pe raft .

Dar administrarea acestor medicamente in cantitati nepotrivite si in momente nepotrivite pot avea repercursiuni foarte daunatoare asupra sanatatii omului. Chiar daca sunt niste boli usoare si trecatoare, sau boli mai grele si mai complicate este de datoria noastra sa stim un minim de cunostiinte despre administrarea medicamentelor. Nu luati medicamentele sau orice alte produse naturiste dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, daca nu are mai bine le aruncati decat sa va intoxicati.

Ascultati cu atentie ce va prescrie medicul , cititi cu atentie prospectul medicamentului si daca aveti neconcordante intre instructiunile prescrise in prospecte si instructiunile prescrise de medic atunci ar fi bine sa-l intrebati pe medic de ce este neconcordanta , pentru ca s-ar putea ca nici el sa nu le stie pe toate si s-ar putea sa omita vreun aspect.

Instructiunile din  prospectul medicamentelor  sunt larg dezbatute inainte de aprobarea lor pe piata, au anumite teste clinice efectuate pe anumite categorii de oameni, deci au o credibilitate destul de mare.

Aveti grija cum administrati medicamentele copiilor sau bebelusilor, pentru ca sunt fiinte foarte delicate si  sensibile.

Nu riscati sa dublati doza daca ati uitat vreo doza sau sa credeti ca marind doza se va face copilul mai repede bine.

La orice semn de reactie adversa, efect secundar ca de exemplu ; roseata, temperatura, neliniste, pete pe piele opriti administrarea medicamentului si va prezentati cu el la cel mai apropiat centru sanitar. Faceti diferenta intre lingurita si lingura, picaturile nu le aproximati cu lingurita .

Si cel mai important  nu lasati medicamentele in zona de vizualizare a copiilor, sau in zona de ajungere a lor  la aceste medicamente, pentru ca copii sunt fiinte foarte curioase de fire si incearca tot ce voie si ce nu-i voie. Pastrarea medicamentelor se face in ambalajele originale si nu in tot felul de sticlute. Sticlutele maro, sau cutiile, pastreaza medicamentul timp mai indelungat stiindu-se ca unele substante reactioneaza la lumina.

Prospecte de medicamente si produse naturiste

Prospecte de medicamente si produse naturiste


Intrebati farmacistul de modul de pastrare al medicamentelor , loc ferit de caldura, uscat sau in frigider.
Femeile au o problema in administrarea medicamentelor atat in perioada de conceptie al copilului cat si in timpul sarcinii deoarece medicamentele afecteaza atat mama cat si copilul care se va naste.

Orice medicament in aceasta perioada este delicata si trebuie facuta sub directa supraveghere a doctorului. De asemenea trebuie sa stiti ca si tratamentele naturale , chiar care par inofensive exemplu;ceaiul, de la anumite plante , poate afecta sarcina , si deci si in acest caz ar fi bine sa consultati un medic pentru o parere de specialist.

Daca doriti scrieti-ne folosind formularul  din pagina de contact , pentru a afla mai multe si de a introduce mai multe prospecte de care aveti nevoie. Fetelor … doamnelor..  astept sa colaborati si sa dam dovada ca suntem de 5X femeie si ne putem intrajutora in aceste vremuri sau oricand este nevoie.

Cititi atent aceste informatii pretioase dinaceste prospecte pentru medicamente si produse naturiste pentru sanatatea dumneavoastra, deoarece „Sanatatea e mai draga decat toate !”  … daca sanatate nu e nimic nu e … poti sa ai toate palatele din lume pentru ca nu te vei putea bucura de ele.

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

La psihiatru

- Doctore, in fiecare seara, cand ma culc cred ca e cineva ascuns sub pat. Ma uit si acolo nu-i nimeni. Ma culc la loc. Dar dupa un timp iar ma dau jos din pat si iar ma uit sub pat dar tot nu-i nimeni. Chestia asta ma distruge. Puteti face ceva?
- Va vindec in 2 ani de psihoterapie, cu cate trei sedinte pe saptamana.
- Si cam cat ma va costa?
- 100 pe sedinta!
- Hm... ma mai gandesc...
Dupa 6 luni, psihiatrul se intalneste cu pacientul:
- N-ai mai revenit pe la cabinet...
- Cu 100 per sedinta? Ha ... Baiatul care-mi aduce pizza mi-a rezolvat problema cu doar 5!
- Baiatul cu pizza?! Cum asa ? Si cum a procedat?
- Mi-a zis sa tai picioarele de la pat!

Iubirea e muta

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > > prospect medicament