La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Daniela { Linistress fiind din plante medicinale puteti folosi linistita. } – Noi 28, 2:43 PM
  • NICOLETA { AS DORII SA STIU DACA AM TRATAMENT DE HIPERTENSIUNE SI PROBLEME CARDIACE POT SA FOLOSESC LINISTRESS DUO VA MULTUMESC } – Noi 21, 12:12 PM
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Neuromion


NEUROMION comprimate

COMPOZIŢIE: 1 comprimat conţine 50 mg pulbere de tărâţe de grâu, 50 mg pulbere de palee de orez, 50 mg pulbere de pericarp de ardei, 50 mg pulbere de pericarp de seminţe de floarea soare­lui, 25 mg pulbere de fructe de măceş şi excipienţi până la 325 mg.

ACŢIUNE: prin conţinutul mare în mioinozitol, acizi graşi poline- saturaţi, calciu, fosfor, magneziu, substanţe antioxidante, flavonoizi, antociani, vitamine şi oligominerale al plantelor uti­lizate, sunt interceptate principalele căi dismetabolice care ope­rează în diabetul zaharat la nivel neuronal. în procesul de refa­cere neuronală, demonstrat pe animale cu diabet indus, partici­pă toate principiile bioactive menţionate, prezente în cantitate mare în produs.

Neuromion Prospect

Neuromion Prospect

RECOMANDĂRI: polineuropatia diabetică periferică, somatică şi vegetativă, precum şi alte tipuri de neuropatii (alcoolică, toxică, etc.). Prin efectul de stimulare a metabolismului neuronal, produsul are o acţiune de refacere a structurilor nervoase şi în consecinţă, de stabilizare a activitaţii nervoase în general, a- vând efecte favorabile în nevroze şi procese de ateroscleroză cerebrală precoce, precum şi în recuperările neuromotorii.

CONTRAINDICAŢII: produsul este foarte bine tolerat. Va fi uti­lizat cu prudenţă doar în puseuri acute de ulcer gastric sau duo­denal.

MOD DE ADMISTRARE:

Adulţi-, câte 2 comprimate de 3 ori pe zi în primele 2 luni de trata­ment, apoi câte 1 comprimat de 3 ori pe zi ca tratament de întreţinere.

Copii între 5 – 10 ani. 1/4 din doza adulţilor.

Copii peste 10 anr. 1/2 din doza adulţilor.

Pentru ca tratamentul cu NEUROMION să aibă eficienţă maximă în cazul pacienţilor diabetici, va fi însoţit de o echilibrare meta­bolică bună, utilizând fie insulină (în diabet de tip I), fie medicaţia orală hipoglicemiantă (în diabet de tip II).

FORMĂ DE PREZENTARE: flacon cu 50 sau 150 comprimate.

CONDIŢII DE PĂSTRARE: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TERMEN DE VALABILITATE: 2 ani.

Producător: HOFIGAL EXPORT- IMPORT S.A.

„Natura nu minte niciodată. „(Mihai Eminescu)

 

 

Acest prospect a fost citit de 327 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

Medicul anestezist

Un medic agata o femeie intr-un bar, o duce acasa...
Dupa consumarea faptelor, in pat:
- Eu ma pricep la oameni chiar fara sa-i cunosc dinainte pot sa stiu o gramada de lucruri despre ei.
- Nu mai spune! Despre mine ce poti spune? – zice barbatul
- De exemplu pot spune ca esti doctor.
- Formidabil, dar cum ti-ai dat seama?
- Simplu, de cum ai intrat in casa, te-ai spalat pe maini.
- Excelent, ce altceva mai stii despre mine?
- Pot sa-ti spun chiar si ce specialitate ai!
- Ei na ! Asta n-o mai cred!
- Ei bine, esti anestezist.
- Formidabil, dar cum ti-ai dat seama?
- Pai, n-am simtit nimic! – zice femeia

Zambiti

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste N > Prospect Neuromion