La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Stela { Da...aici e prospectul si voi mai postati un prospect...:) Nu-i bai numai sa-ti fie de invatatura de minte. Parerea mea e sa iti gasesti un... } – Oct 06, 4:12 PM
  • Gina { Eu i-am dat lui Ilie al meu ospamox(2,5ml la 12 ore) cand avea 5 luni era tot asa cu "putin rosu in gat". Vreau sa... } – Oct 06, 2:56 PM
  • Stela { Da,si eu ii dau baietelului meu la schimbarea anotimpului, preventiv,o data pe sapt o fiola de oscilococcinum.e homeopat si pana acum(2 ani si 7 luni)n-am... } – Oct 06, 2:10 PM
  • coca { Si cat timp ii dai ? Asociat cu altceva sau doar oscilococcinum ? Eu nu am folosit niciodata, la cel mare i-am dat Imuno Royal... } – Oct 06, 2:00 PM

Prospect Neuromion


NEUROMION comprimate

COMPOZIŢIE: 1 comprimat conţine 50 mg pulbere de tărâţe de grâu, 50 mg pulbere de palee de orez, 50 mg pulbere de pericarp de ardei, 50 mg pulbere de pericarp de seminţe de floarea soare­lui, 25 mg pulbere de fructe de măceş şi excipienţi până la 325 mg.

ACŢIUNE: prin conţinutul mare în mioinozitol, acizi graşi poline- saturaţi, calciu, fosfor, magneziu, substanţe antioxidante, flavonoizi, antociani, vitamine şi oligominerale al plantelor uti­lizate, sunt interceptate principalele căi dismetabolice care ope­rează în diabetul zaharat la nivel neuronal. în procesul de refa­cere neuronală, demonstrat pe animale cu diabet indus, partici­pă toate principiile bioactive menţionate, prezente în cantitate mare în produs.

Neuromion Prospect

Neuromion Prospect

RECOMANDĂRI: polineuropatia diabetică periferică, somatică şi vegetativă, precum şi alte tipuri de neuropatii (alcoolică, toxică, etc.). Prin efectul de stimulare a metabolismului neuronal, produsul are o acţiune de refacere a structurilor nervoase şi în consecinţă, de stabilizare a activitaţii nervoase în general, a- vând efecte favorabile în nevroze şi procese de ateroscleroză cerebrală precoce, precum şi în recuperările neuromotorii.

CONTRAINDICAŢII: produsul este foarte bine tolerat. Va fi uti­lizat cu prudenţă doar în puseuri acute de ulcer gastric sau duo­denal.

MOD DE ADMISTRARE:

Adulţi-, câte 2 comprimate de 3 ori pe zi în primele 2 luni de trata­ment, apoi câte 1 comprimat de 3 ori pe zi ca tratament de întreţinere.

Copii între 5 – 10 ani. 1/4 din doza adulţilor.

Copii peste 10 anr. 1/2 din doza adulţilor.

Pentru ca tratamentul cu NEUROMION să aibă eficienţă maximă în cazul pacienţilor diabetici, va fi însoţit de o echilibrare meta­bolică bună, utilizând fie insulină (în diabet de tip I), fie medicaţia orală hipoglicemiantă (în diabet de tip II).

FORMĂ DE PREZENTARE: flacon cu 50 sau 150 comprimate.

CONDIŢII DE PĂSTRARE: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TERMEN DE VALABILITATE: 2 ani.

Producător: HOFIGAL EXPORT- IMPORT S.A.

„Natura nu minte niciodată. „(Mihai Eminescu)

 

 

Acest prospect a fost citit de 315 ori.

Daca n-ai gasit prospectul dorit incearca aici

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

Medicul chirurg

Se duce un om la un doctor chirurg cu un cutit infipt in spate.
- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand se termina programul, mai sunt trei minute pana la ora 17. Du-te si vino si maine!
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati acum cu cutitul asta in spate?
Medicul furios se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Ei na! Du-te acum la oftalmolog, ca ala are program pana la 20.

 

__**__

 

Intre doctori :
- Cum a mers operatia?
- Operatie? Nu era autopsie?

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste N > Prospect Neuromion