La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
  • iulia { Am luat doar o singura pastila pt ca am avut doua sapt.de nervi stres,seara iar dimineata si pana la ora asta 12 sunt ametita,somnoroasa si... } – Oct 22, 12:44 PM
  • cosmina { Buna ziua, am facut atac de panica si m-am dus la urgente, unde doctorul mi-a recomandat Sedatif PC.E bun, ma calmeaza, relaxeaza dar in acelasi... } – Oct 22, 9:43 AM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Probiotice


PROBIOTICE Prospect

Ce sunt probioticele?

Probioticele („bacteriile prietenoase” sau „bacteriile bune”), sunt organisme mici (în cele mai multe cazuri, bacterii sau drojdii), similare cu microorganismele protectoare (de apărare), care se găsesc în flora intestinală normală a organismului uman.

Flora intestinală este constituită din numeroase bacterii care nu sunt dăunătoare organismului. Acestea, datorită rolurilor pe care le îndeplinesc, sunt esenţiale pentru corpul uman impiedică dezvoltarea bacteriilor dăunătoare, sintetizează multe vitamine de care organismul are nevoie, stimulează sistemul imunitar şi producerea de imunoglobuline, contribuie la menţinerea unui aparat digestiv sănătos.

probiotice prospect

probiotice prospect

Echilibrul florei bacteriene intestinale este foarte sensibil. Numeroşi factori pot perturba nivelul bacteriilor intestinale: medicamente precum antibioticele şi .anticoncepţionalele, unele boli digestive, dieta dezechilibrată, perioadele de oboseală, stresul. In mod obişnuit, flora intestinală are nevoie de şase luni pentru a se reface după un tratament de o săptămână cu antibiotice. Probioticele pot corecta aceste dezechilibre ale florei intestinale mult mai rapid, cresc imunitatea organismului, previn alergiile alimentare, reduc nivelul de colesterol, previn infecţiile tractului digestiv, împiedică dezvoltarea bacteriilor patogene în tubul digestiv.

Linea Oro – PROBIOTICE – conţine bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei).

Linea Oro – PROBIOTICE – ajuta la combaterea dezechilibrelor create de obiceiurile alimentare nesănătoase, de stilul de viaţă, stres, perioade de oboseală, chimio/radioterapie, afecţiuni hepati­ce şi pancreatice, interventii’ chirurgicale, afecţiuni imunologice, infecţii, precum şi de abuzul de antibiotice care pot conduce la o scădere a numărului bacteriilor probiotice naturale din organism. Este eficace în prevenirea şi reducerea efectelor diareei. De asemenea, contribuie într-un mod pozitiv la procesul de creştere şi dezvoltare, prin menţinerea echilibrului şi sănătăţii organismului.

Se prezintă sub forma unei pulberi oro-solubile cu aromă plăcută de vanilie.

Ingrediente:

îndulcitori: sorbitol (din grâu sau din porumb), inulinâ; bacterii probiotice: Lactobacillus acidophi­lus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei; aromă; antiaglomerant: dioxid de siliciu.

Informaţii nutriţionale

 

pe doză (1 plic)

Celule active (probiotice)

900 milioane UFC*

* UFC = unităti formatoare de colonii

Numărul celulelor active se referă la produsul păstrat corect, la temperaturi sub 25°C. Doze şi mod de administrare

Doza recomandată este de 1-2 plicuri pe zi, de preferat înainte de masă.

Pulberea se pune direct în gură. Forma oro-solubilă permite eliberarea la nivel bucal, fără a necesita dizolvarea în apă; dacă preferaţi, puteţi administra pulberea după dizolvare în puţin lichid sau combinată cu alimentele.

Forma oro-solubilă asigură acţiune cu debut rapid (dispersia rapidă în cavitatea bucală determină eliberarea rapidă a principiilor active).

Atenţionări

Consumul în exces poate produce efecte laxative. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la produsul sigilat, păstrat în mod corect. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Acest produs’este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi

echilibrat.

Nu conţine zahăr.

Forma de ambalare: cutie cu 20 de plicuri a 2g pulbere oro-solubilă.

Producător

Fine Foods NTM S.p.A.

Via Berlino, 39-Zingonia (BG),

Italia

Distribuitor în România

Terapia SA

Str. Fabricii, Nr. 124, Cluj-Napoca, România

 

 

Acest prospect a fost citit de 957 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

Medicul anestezist

Un medic agata o femeie intr-un bar, o duce acasa...
Dupa consumarea faptelor, in pat:
- Eu ma pricep la oameni chiar fara sa-i cunosc dinainte pot sa stiu o gramada de lucruri despre ei.
- Nu mai spune! Despre mine ce poti spune? – zice barbatul
- De exemplu pot spune ca esti doctor.
- Formidabil, dar cum ti-ai dat seama?
- Simplu, de cum ai intrat in casa, te-ai spalat pe maini.
- Excelent, ce altceva mai stii despre mine?
- Pot sa-ti spun chiar si ce specialitate ai!
- Ei na ! Asta n-o mai cred!
- Ei bine, esti anestezist.
- Formidabil, dar cum ti-ai dat seama?
- Pai, n-am simtit nimic! – zice femeia

Zambiti

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste P > Prospect Probiotice