Prospect Propolis cu Vitamina C

Propolis cu Vitamina C

Propolis C

Echinaceea

 comprimate

Puterea oamenilor vine din sănătate!

Propolisul este cunoscut şi utilizat din timpuri străvechi. Este un produs apicol ce conţine un complex de substanţe organice: 70% sucuri protective provenite de la mugurii de arbori şi din secreţiile faringiene ale albinelor şi 30% ceară şi polen. Proprietăţile antimicrobiene şi imunostimulatoare atribuite acestuia de către medicina tradiţională au fost demonstrate prin studii clinice. în plus, s-a evidenţiat eficienţa propolisului în contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi, demonstrându-se astfel proprietăţile antioxidante ale acestuia.

Vitamina C sau acidul ascorbic este o vitamină hidrosolubilă care creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de infecţii, prin stimularea sintezei de anticorpi.

Prin asocierea propolisului cu vitamina C, cele două componente se protejează reciproc şi îşi potenţează efectul terapeutic. Complexul de bioflavonoide din propolis măreşte absorbţia vitaminei C şi, în acelaşi timp, reduce metabolizarea şi eliminarea rapidă a acesteia din organism. In acest fel, doza de vitamina C necesară este mult mai mică decât dacă ar fi administrată singură. Prin acţiunea sa antioxidantă, vitamina C împiedică degradarea principiilor active din propolis.

 

Cele două componente active îşi completează acţiunile, rezultând o combinaţie eficientă care asigură rezultate excelente în profilaxia şi tratamentul afecţiunilor respiratorii.

Echinacea este considerată un propulsor al sistemului imun. Componentele active îi conferă acesteia proprietăţi febrifuge, diaforetice şi capacitatea de a stimula rezistenţa organismului uman la agresiunile microorganismelor.

Propolis C plus Echinacea comprimate este o combinaţie unică ce îmbină proprietăţile de stimulare a imunităţii conferite de propolis şi echinacea cu cele antioxidante ale vitaminei C, realizându-se astfel o potenţare a acţiunilor individuale.

Compoziţie;

1 comprimat conţine 90 mg acid ascorbic (reprezentând 150% din doza fiziologică zilnică), 60 mg tinctură de propolis, 10 mg extract uscat de Echinacea purpurea. Excipienţi: sorbitol, riboflavină, aspartam, stearatde magneziu, aromă.

Recomandări;

–   profilactic, pentru prevenirea infecţiilor respiratorii de tipul: faringite, laringite, amigdalite, rino-faringite;

–   ca adjuvant în tratamentul infecţiilor localizate la nivelul cavităţii bucale şi al tractului respirator, cauzate de bacterii (streptococ, pneumococ), fungi (candida) şi virusuri (virusul gripal, virusul herpetic).

propolis C prospect
propolis C prospect

Mod de administrare;

–  copii: 4-8comprimate pe zi;

–  adulţi: 5 -10 comprimate pe zi.

Se administrează în cure de 4 – 6 săptămâni alternate cu perioade de pauză. Se recomandă evitarea consumului de alimente şi lichide timp de 30 minute de la administrare.

 

Puterea oamenilor vine din sănătate!

Este îngrijorător faptul că numărul patologiilor de natură infecţioasă este în creştere. Suntem expuşi unui număr mare de microorganisme, cărora un sistem imunitar slăbit nu le poate face faţă. Astfel, orice ajutor oferit acestuia, devine foarte important.

Eu prescriu pacienţilor mei Propolis C plus Echinacea comprimate, produs de Laboratoarele Fiterman Pharma, ca adjuvant în tratamentul infecţiilor respiratorii cauzate de bacterii, fungi sau virusuri.

Rezultatele sale sunt remarcabile.

Combinaţia de principii active din Propolis C plus Echinacea comprimate are acţiune puternică de stimulare a imunităţii nespecifice, iar administrat împreună cu antibioticele şi antiviralele are un efect de potenţare a activităţii acestora, mărindu-le astfel eficienţa.

Propolis C plus Echinacea comprimate este un ajutor preţios în terapia antiinfecţioasă şi îl recomand cu încredere.

Dr. Carmen Manciuc

Medic Primar Boli Infecţioase Director Medical Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” Iaşi

 Vezi si Vitamina C comprimate masticabile care sunt la fel de eficiente si mai ieftine.

 

 

Ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Se încarcă...