La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
  • iulia { Am luat doar o singura pastila pt ca am avut doua sapt.de nervi stres,seara iar dimineata si pana la ora asta 12 sunt ametita,somnoroasa si... } – Oct 22, 12:44 PM
  • cosmina { Buna ziua, am facut atac de panica si m-am dus la urgente, unde doctorul mi-a recomandat Sedatif PC.E bun, ma calmeaza, relaxeaza dar in acelasi... } – Oct 22, 9:43 AM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Urinal – infectii urinare


Urinal Prospect

 Indicatii pentru inflamaţiile si infectiile tractului urinar

 Urinal este eficient în terapia inflamaţiilor tractului urinar şi pre­vine reapariţia infecţiilor urinare. Astfel, el reprezintă un important aliat în lupta împotriva acestor disconfortante afecţiuni.

Prospect pentru utilizator

Supliment alimentar

In­fecţiile tractului urinar sunt foarte frecvent întâlnite în populaţia generală, în special la femei (una din cinci femei prezintă pe durata vieţii cel puţin un episod de infecţie urinară).

Infecţiile netratate sau insuficient tratate duc adesea la apariţia de inflamaţii cronice şi pot cauza afecţiuni renale severe. Utilizarea regulată a produsului Urinal ajută la diminuarea riscului de apariţie a infecţiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite, prostatite etc.)

Simptomatologia infecţiilor urinare poate include:

–   creşterea frecvenţei urinărilor,

–   disconfort şi usturimi locale,

–   durere în abdomenul inferior sau în regiunea lombară.

Urinal

Urinal

Capsulele de Urinal conţin un ingredient activ important numit NutriCran (concentrat uscat din suc de merişor – Vaccinium ma- crocarpon), care are o influenţă benefică asupra funcţionării trac­tului urinar. NutriCran conţinut în Urinal reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, complecşi fenolici şi alte substanţe natu­rale, cu efecte pozitive asupra sănătăţii umane.

Studiile au arătat că substanţele active conţinute în Urinal ajută la scăderea aderenţei bacteriilor de pereţii uretrei şi ai vezicii urinare (este vorba în special de Escherichia coli, responsabilă de peste 85% din totalul infecţiilor urinare).

Prospect indrumari  – Urinal este recomandat a se administra pe perioade mai lungi, poate fi administrat în asociere cu tratamentele antibiotice, iar ad­ministrarea sa regulată scade riscul unor eventuale recidive ale inflamaţiilor tractului urinar.

Marele avantaj al produsului Urinal este că poate fi folosit şi pe du- ata sarcinii şi a alăptării. El conţine numai substanţe naturale, complet lipsite de efecte negative.

Calitatea ridicată şi eficacitatea produsului sunt asigurate prin: forma unică de procesare a substanţelor active (concentrat jscat din suc de merişor), furnizori de prestigiu pentru ingredien­te de bază, certificat GRAS – garantează siguranţa administrării produsului, Non-GMO – nemodificat genetic, calitate similară produselor farmaceutice (fabricate în condiţiile impuse de stan­dardele GMP – good manufacturing practice – pentru producţia ie medicamente).

Atenţionare cititi mai departe acest prospect Urinal: în infecţiile acute persistente asociate cu febră înaltă este necesară consultarea medicului curant dacă simptoma­tologia nu se remite în maxim 48 ore. Urinal nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice în situaţia infecţiilor urinare acute, dar poate fi folosit în paralel cu acestea.

Mod de administrare in acest prospect Urinal: Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule pe zi, luate cu apă; în caz de inflamaţie a tractului urinar, se recomandă administrarea a 2-6 capsule pe zi.

Recomandări: Se recomandă administrarea produsului Urinal împreună cu vitamina C. Aceasta creşte aciditatea urinară, inhi­bând dezvoltarea bacteriilor patogene.

Acest prospect a fost citit de 8350 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

SIDA

Un cioban vine la doctor:
- Domnule doctor, va rog să-mi dati un certificat în care să se arate că sunt bolnav de SIDA!
- Păi, nu merge aşa, trebuie să faceţi analize si daca este atunci va dau.
- Care analize, domnule doctor? Da-mi pur şi simplu un certificat!
- Ei bine si la ce ti-ar folosi?
- În primul rând eu voi fi primul din sat cu SIDA.
În al doilea rând, când voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevastă-mea.Şi în al treilea rand si cel mai tare - vreau să văd faţa celor care deja au fost la ea!

Fericiti

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Urologie & Nefrologie > Infectii urinare > Prospect Urinal – infectii urinare