La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
 • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
 • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
 • iulia { Am luat doar o singura pastila pt ca am avut doua sapt.de nervi stres,seara iar dimineata si pana la ora asta 12 sunt ametita,somnoroasa si... } – Oct 22, 12:44 PM
 • cosmina { Buna ziua, am facut atac de panica si m-am dus la urgente, unde doctorul mi-a recomandat Sedatif PC.E bun, ma calmeaza, relaxeaza dar in acelasi... } – Oct 22, 9:43 AM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Vitamina Calciu + D3


Prospect: Informatii pentru utilizatori

Calciu + D3

Important pentru sistemul osos, muscular şi nervos cu „liantul de calciu” Vitamina D3 şi cu Vitamina K

Un aport echilibrat de vitamine şi minerale este important pentru funcţionarea normală şi menţinerea capacităţii de efort a organismului.

Calciul este o substanţă minerală de importanţă vitală pentru organism, fiind folosit în cadrul a numeroase procese biologice. Calciul este o componentă esenţială a părţilor organismului (oase şi dinţi) şi este foarte necesar pentru menţinerea următoarelor funcţiuni:

 • reconstrucţia şi menţinerea osoasă
 • transmiterea impulsurilor nervoase
 • funcţionarea muşchilor
 • coagularea sangvină

Şi în cazul unei sensibilităţi crescute la expunerea la soare, calciul poate sprijini organismul pentru a rămâne în echilibru.

în cadrul sistemului locomotor, calciul îndeplineşte un rol esenţial, atât în funcţionarea normală a muşchilor, cât şi în menţinerea structurii şi rezistenţei osoase. De aceea, calciul este un element esenţial pentru ca efortul fizic să se desfăşoare în condiţii optime.

Calciu Plus D3

Calciu Plus D3

Calciul este componentul de bază al sistemului osos şi deţine roluri importante în stabilitatea acestuia. Deoarece este în permanenţă excretat, trebuie să avem în vedere un aport alimentar bogat în calciu.

Dacă planul alimentar este sărac în calciu, atunci organismul îşi menţine echilibrul prin mobilizarea acestui element de la nivel osos.

Vitamina D3 conduce preluarea de calciu şi stimulează fixarea acestuia în oase. Aceasta poate fi produsă de către organism prin expunerea la soare, dar producţia proprie s-ar putea să fie insuficientă pe termen lung, în special în timpul lunilor de iarnă, când organismul produce mai puţină Vitamina D.

Vitamina K este o substanţă nutritivă importantă a schimburilor metabolice ale osului, cu roluri în formarea structurii osoase. Este responsabilă pentru formarea osteocalcinei, o proteină cu rol in fixarea calciului în oase.

De asemenea şi Vitamina C deţine un rol important în refacerea substanţei osoase; această vitamină este folosită de organism şi în procesele de apărare celulară, intervenind în mijloacele imunitare proprii organismului.

Combinaţia este secretul!

Mineralul de importanţă vitală – calciu, împreună cu Vitamina D3, Vitamina C şi Vitamina K într-o singură tabletă!

Important: Vitaminele C, K şi D3 sprijină calciul în funcţia sa de stabilizator al oaselor.

O tabletă conţine:

600 mg Calciu, 40 mg Vitamina C, 5 pg (200 U.l.) Vitamina D3, 80 pg Vitamina K.

Mod de administrare:

Zilnic, câte o tabletă, cu suficient lichid în timpul meselor. La nevoie, tabletele pot fi şi înjumătăţite.

Indicaţie pentru diabetici:

1  tabletă corespunde la 0,6 kcal/ 2,4 kj şi 0,01 BE.

în cazul unei alimentaţii neechilibrate sau în cazul unui necesar crescut de substanţe nutritive, de exemplu prin:

 • sarcină şi alăptare
 • solicitări fizice (de exemplu sport)
 • mod de viaţă nesănătos (fumatul sau consumul de alcool)
 • în lunile de iarnă sau la petrecerea insuficientă a timpului în aer liber,

este recomandată suplimentarea alimentară cu Doppelherz ® aktiv Calciu+D3.

Pentru persoanele vârstnice sau femeile la menopauză, suplimentarea cu aceste substanţe nutritive

poate fi foarte importantă, în cazul unui aport alimentar insuficient, deoarece organismul nu mai poate valorifica eficient calciul.

1 tabletă de Doppelherz ® aktiv Calciu+D3 conţine o cantitate de calciu echivalentă cu cea din 1/2 litru de lapte.

O tabletă administrată zilnic poate să acopere necesarul mediu al adultului. Combinaţia din Doppelherz ® aktiv Calciu+D3 poate să ajute organismul să rămână sănătos şi capabil de eforturi.

 

Atenţionări:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C.

A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul: a se vedea data înscrisă pe capacul cutiei.

 

Lot nr.: a se vedea pe capacul cutiei.

Ambalaj: 30 tablete

 

 

Acest prospect a fost citit de 2072 ori.

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

La nutritionist

O femeie supraponderala merge la medic sa i se prescrie o reteta de slabit.

Medicul o consulta, apoi ii prescrie un regim alimentar:
- Doua zile veti mânca normal cele trei mese zilnice, iar a treia zi veti sari peste mese. Repetati acest program timp de 2 saptamâni. Dupa aceea veniti iar la mine sa vedem rezultatele.
Peste 2 saptamâni, doctorul a fost socat sa vada ca femeia slabise cu 15 kg.
- Bine, dar e uimitor! se minuna el. Mi-ati urmat instructiunile?
- Vai, da', dar in a treia zi credeam ca o sa mor!
- De ce, de foame?
- Nuuu! Din cauza sariturilor...

Viata trebuie ajutata

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste V > Prospect Vitamina Calciu + D3