La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Daniela { Linistress fiind din plante medicinale puteti folosi linistita. } – Noi 28, 2:43 PM
  • NICOLETA { AS DORII SA STIU DACA AM TRATAMENT DE HIPERTENSIUNE SI PROBLEME CARDIACE POT SA FOLOSESC LINISTRESS DUO VA MULTUMESC } – Noi 21, 12:12 PM
  • monica mihali { Extraordinar de bun va multumesc din suflet .de ani de zile sufar de dureri groaznice de picior medicul de familie dupa multa suferinta mi-a prescris... } – Noi 09, 3:10 AM
  • Livia { Sedativ PC este f bun. Nu este medicament ca să aibă nevoie de reţetă. Eu iau şi câte 3-4 pe zi şi mă simt excelent.... } – Oct 22, 5:46 PM
Horoscop Zilnic

Sa aveti o zi buna si multa , multa sanatate !

Prospect Trittico

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2 3


Interacţiuni Trittco  AC 

Asocierea cu alte medicamente psihotrope va fi supravegheată îndeaproape de către medic pentru a evita apariţia unor interacţiuni neaşteptate.

Au fost observate creşteri ale concentraţiilor plasmatice ale digoxinei şi fenitoinei la pacienţii care primesc concomitent tra­zodonă.

Nu se ştie dacă există interacţiuni între inhibitorii de monoaminooxidază (IMAO) şi

Compoziţie Trittico AC 75 mg

Un comprimat cu eliberare prelungita conţine clorhidrat de trazodonă 75 mg si excipienti: zahăr, povidonă, ceara Carnauba, stearat de magneziu.

trazodonă. în lipsa unei experienţe clinice, dacă tratamentul cu IMAO este întrerupt cu puţn înainte de administrarea trazodonei sau se administrează concomitent cu trazodona, tratamentul cu trazodonă trebuie iniţiat cu prudenţă, cu creşterea treptată a dozei până se obţine răspunsul dorit. La pacienţii tratai cu trazodonă şi warfarlnă au fost raportate variaţii ale timpului de pro- trombină.

în absenţa experienţei clinice, terasa con­comitentă cu electroşocuri trebuie evitată în timpul tratamentului cu trazodonă.

Atenţionări speciale Medicamentul se va administra cu prudenţă pacienţilor cu afecţiuni hepatice şi renale grave. Se recomandă prudenţă la pacienţii cardiaci, deoarece antidepresivele au fost asociate cu apariţia aritmiilor. Asemenea pacienţi trebuie atent monitorizaţi.

Copii

Deoarece nu au fost stabilite siguranţa şi efi­cacitatea la copii sub 18 ani, nu se recomandă administrarea produsului la copii. Deoarece medicamentul conţine zahăr, administrarea nu este recomandată la pacienţii cu intoleranţă ereditară la galactoză, sindrom de malabsorbţie a glu­cozei, gatectozerrfructozersau cteficitrcterlac- tază, sucrază – Isomaltază.

  Sarcina şi alăptrea

Chiar dacă studiile la animale nu au arătat nici un efect teratogen, siguranţa administrării trazodonei în sarcină nu a fost stabilită. De aceea, administrarea trazodonei în timpul sarcinii se va face numai la indicaţia medicu­lui, dacă este absolut necesar, după evalu­area raportului beneficiu matern / risc potenţial fetal.

Trazodona se excretă în laptele matern. Ca urmare, se recomandă prudenţă la femeile care alăptează.

Acest prospect a fost citit de 4795 ori.

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2 3

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

Titulatura de Doctor

În toiul nopţii, pe un tip îl apuca o durere cumplită la testiculul stâng. Cauta înnebunit să ajungă la un medic şi vede pe o uşă o plăcuţă pe care scria Dr. Ionescu. Bate la uşă, apare un tip în cămaşă de noapte. Suferindul îi zice:
- Domnule doctor, vă rog, ajutaţi-mă! Mă doare îngrozitor testiculul stîng.
- Dragă, nu pot să te ajut. Eu sunt doctor în drept.
- Măi să fie, unde s-a ajuns şi cu specializarea asta!

Amagirea este reala

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste T > Prospect Trittico