La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Comentarii Pareri
  • Stela { Da...aici e prospectul si voi mai postati un prospect...:) Nu-i bai numai sa-ti fie de invatatura de minte. Parerea mea e sa iti gasesti un... } – Oct 06, 4:12 PM
  • Gina { Eu i-am dat lui Ilie al meu ospamox(2,5ml la 12 ore) cand avea 5 luni era tot asa cu "putin rosu in gat". Vreau sa... } – Oct 06, 2:56 PM
  • Stela { Da,si eu ii dau baietelului meu la schimbarea anotimpului, preventiv,o data pe sapt o fiola de oscilococcinum.e homeopat si pana acum(2 ani si 7 luni)n-am... } – Oct 06, 2:10 PM
  • coca { Si cat timp ii dai ? Asociat cu altceva sau doar oscilococcinum ? Eu nu am folosit niciodata, la cel mare i-am dat Imuno Royal... } – Oct 06, 2:00 PM

Prospect Trittico

Paginile prospectului - articolului medical: 1 2 3


Interacţiuni Trittco  AC 

Asocierea cu alte medicamente psihotrope va fi supravegheată îndeaproape de către medic pentru a evita apariţia unor interacţiuni neaşteptate.

Au fost observate creşteri ale concentraţiilor plasmatice ale digoxinei şi fenitoinei la pacienţii care primesc concomitent tra­zodonă.

Nu se ştie dacă există interacţiuni între inhibitorii de monoaminooxidază (IMAO) şi

Compoziţie Trittico AC 75 mg

Un comprimat cu eliberare prelungita conţine clorhidrat de trazodonă 75 mg si excipienti: zahăr, povidonă, ceara Carnauba, stearat de magneziu.

trazodonă. în lipsa unei experienţe clinice, dacă tratamentul cu IMAO este întrerupt cu puţn înainte de administrarea trazodonei sau se administrează concomitent cu trazodona, tratamentul cu trazodonă trebuie iniţiat cu prudenţă, cu creşterea treptată a dozei până se obţine răspunsul dorit. La pacienţii tratai cu trazodonă şi warfarlnă au fost raportate variaţii ale timpului de pro- trombină.

în absenţa experienţei clinice, terasa con­comitentă cu electroşocuri trebuie evitată în timpul tratamentului cu trazodonă.

Atenţionări speciale Medicamentul se va administra cu prudenţă pacienţilor cu afecţiuni hepatice şi renale grave. Se recomandă prudenţă la pacienţii cardiaci, deoarece antidepresivele au fost asociate cu apariţia aritmiilor. Asemenea pacienţi trebuie atent monitorizaţi.

Copii

Deoarece nu au fost stabilite siguranţa şi efi­cacitatea la copii sub 18 ani, nu se recomandă administrarea produsului la copii. Deoarece medicamentul conţine zahăr, administrarea nu este recomandată la pacienţii cu intoleranţă ereditară la galactoză, sindrom de malabsorbţie a glu­cozei, gatectozerrfructozersau cteficitrcterlac- tază, sucrază – Isomaltază.

  Sarcina şi alăptrea

Chiar dacă studiile la animale nu au arătat nici un efect teratogen, siguranţa administrării trazodonei în sarcină nu a fost stabilită. De aceea, administrarea trazodonei în timpul sarcinii se va face numai la indicaţia medicu­lui, dacă este absolut necesar, după evalu­area raportului beneficiu matern / risc potenţial fetal.

Trazodona se excretă în laptele matern. Ca urmare, se recomandă prudenţă la femeile care alăptează.

Acest prospect a fost citit de 4612 ori.

Daca n-ai gasit prospectul dorit incearca aici

Paginile prospectului - articol medical: 1 2 3

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.


 characters available

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Pilule umoristice

Medicul anestezist

Un medic agata o femeie intr-un bar, o duce acasa...
Dupa consumarea faptelor, in pat:
- Eu ma pricep la oameni chiar fara sa-i cunosc dinainte pot sa stiu o gramada de lucruri despre ei.
- Nu mai spune! Despre mine ce poti spune? – zice barbatul
- De exemplu pot spune ca esti doctor.
- Formidabil, dar cum ti-ai dat seama?
- Simplu, de cum ai intrat in casa, te-ai spalat pe maini.
- Excelent, ce altceva mai stii despre mine?
- Pot sa-ti spun chiar si ce specialitate ai!
- Ei na ! Asta n-o mai cred!
- Ei bine, esti anestezist.
- Formidabil, dar cum ti-ai dat seama?
- Pai, n-am simtit nimic! – zice femeia

Facebook
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste T > Prospect Trittico