Prospect Trittico

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2 3


Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Trazodona poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje, prin posibilele reacţii de tip nervos central.

Doze şi mod de administrare Trittco  AC 

în formele uşoare / medii se administrează într-o singură doză, seara; în formele grave, care necesită doze mai mari, se va administra de două ori pe zi, la prânz şi seara. Doza recomandată pentru iniţierea tratamen­tului este de 150 mg trazodonă pe zi; doza se poate creşte la intervale de 3-4 zile, până la maximum 450 mg pe zi.

Tratamentul de întreţinere se va realiza cu cea mai mică doză eficace, stabilită pe baza răspunsului individual.

Deşi eficacitatea trazodonei nu a fost evaluată sistemic pe perioade mai lungi de 6 săptămâni, se recomandă ca durata trata­mentului antidepresiv să fie de câteva luni. Se recomandă ca administrarea TRITTICO AC să se facă după o masă uşoară.

 Reacţii adverse Trittco  AC 

Ocazional, în primele zile de tratament, s-au raportat cazuri de somnolenţă, cefalee, aste­nie, vertij şi episoade de hipotensiune arteri­ală datorate efectului simpatolitic slab al medicamentului.

Rar, s-au semnalat tulburări digestive: greaţă, vărsături, scăderea apetitului. Ca şi în cazul altor medicamente alfa-adrenolitice, admi­nistrarea trazodonei a fost asociată, rareori, cu apariţia priapismului. în acest caz, se impune oprirea imediată a tratamentului. Cu frecvenţă necunoscută pot să apară ideaţia suicidară-şi comportament suicidar. în timpul sau la scurt timp după încetarea tratamentului cu Trittico, s-au raportat cazuri de ideaţie suicidară şi comportamente de tip suicidar.

Supradozaj Trittco  AC 

Nu au fost raportate cazuri de supradozaj.

Păstrare

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă

pe ambalai

A se păstra la temperaturi sub 25° C, în amba­lajul original.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Ambalaj Trittco  AC 

Trittico AC 75 mg

Cutie cu 1 blister din foile PVC/Al a 30 com­primate cu eliberare prelungită. Cute cu 2 blistere din folie PVC/Al a câte 15 comprimate cu eliberare prelungită. Trittico AC 150 mg

Cutie cu 1 blister din folie PVC/Al a 20 com­primate cu eliberare prelungită. Cute cu 3 blistere din foile PVC/Al a câte 20 comprimate cu eliberare prelungită. Cutie cu 2 blistere din folie PVC/Al a 10 com- primatecu eliberare prelungită. Cutie cu 6 blistere din foile PVC/Al a câte 10 comprimate cu eliberare prelungită.

Producător Trittco  AC 

Azlende Chimiche Riunite Angelini Francesco Acraf S.p.A., Via Vecchia del Pinocchio 22, 1-60131 Ancona, Italia

Deţinătorul Autorizaţiei de punere pe piaţă

A.C.R. Angelini Francesco S.p.A., Viale Amelia 70, 1-00181 Roma, Italia

 Data ultimei verificări a prospectului

Aprilie 2008

 

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2 3

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.

 characters available

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste T > Prospect Trittico