Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Kaunch Prospect

Prospect Kaunch

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizator

kaunch

Mucuna pruriens este una din cele mai populare plante medicinale din India si intrã în compozitia a cel putin 200 de formule ayurvedice.
 
Fructele sale au forma unor pãstãi acoperite cu peri rosiatici care cauzeazã o iritatie intensã a pielii, fapt care a dus la denumirea speciei „pruriens”. Traditional, a fost utilizatã ca tonic nervos, afrodisiac, împotriva muscãturilor de serpi veninosi si ca legumã în alimentatie. Dupã descoperirea faptului cã semintele de Mucuna contin L-dopa, o substantã frecvent utilizatã în boala Parkinson, cererea pietei internationale a crescut, ceea ce i-a determinat pe fermierii indieni sã intensifice cultivarea acestei plante.
 

Indicatii:
Tonic al sistemului nervos, leucoree, spermatoree, menstruatii abundente
infertilitate atat la barbati cat si la femei, afrodisiac. 
Administrare
1 capsula de 2-3 ori/zi

Kaunch Prospect
Kaunch Prospect

Compozitie:
Extract procesat din seminte de Mucuna pruriens 500mg.
Extractul de seminte de Mucuna pruriens are in Compozitie: Levo-DOPA, aminoacizi, alcaloizi, taninuri, flavonoizi, minerale.

Efecte:
Mucuna pruriens este una din cele mai populare plante medicinale din India si intra in compozitia a cel putin 200 de formule ayurvedice. 
Fructele sale au forma unor pastai acoperite cu peri rosiatici care cauzeaza o iritatie intensa a pielii, fapt care a dus la denumirea speciei pruriens
Traditional, a fost utilizata ca tonic nervos, afrodisiac, impotriva muscaturilor de serpi veninosi si ca leguma in alimentatie
Dupa descoperirea faptului ca semintele de Mucuna contin L-dopa, o substanta frecvent utilizata in boala Parkinson, cererea pietei internationale a crescut, ceea ce i-a determinat pe fermierii indieni sa intensifice cultivarea acestei plante

Proprietati:
– tonic al sistemului nervos (imbunatateste coordonarea, activitatea mentala)
– afrodisiace (creste nivelurile de testosteron din organism)
– prevene a sterilitatea la ambele sexe (imbunatateste calitatea spermei: motilitatea si numarul de spermatozoizi, stimuleaza ovulatia).

Extractul de seminte de Mucuna pruriens are în compozitie L-dopa, aminoacizi, alcaloizi, taninuri, flavoinoizi, minerale care îi conferã proprietãti:
– anabolizante (creste masa muscularã prin favorizarea depozitãrii proteinelor la nivelul muschilor);
Este o alternativã naturalã la tratamentul bolii Parkinson cu L-dopa, încetinind manifestarea simptomelor bolii (tremor, rigiditate, greutate în exprimare, stãri de confuzie, de nesigurantã).
 
Utilizare
– tonic al sistemului nervos;
– leucoree, spermatoree, menstruatii abundente;
– infertilitate atât la bãrbati cât si femei;
– afrodisiac.
 
Mod de administrare:
1 cps de 2-3 ori pe zi
 
Mod de prezentare:
Flacon cu 30 capsule –

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.