Prospect Kaunch

Sharing

<p>Prospect: Informatii pentru utilizator

kaunch

Mucuna pruriens este una din cele mai populare plante medicinale din India si intrã în compozitia a cel putin 200 de formule ayurvedice.
 
Fructele sale au forma unor pãstãi acoperite cu peri rosiatici care cauzeazã o iritatie intensã a pielii, fapt care a dus la denumirea speciei „pruriens”. Traditional, a fost utilizatã ca tonic nervos, afrodisiac, împotriva muscãturilor de serpi veninosi si ca legumã în alimentatie. Dupã descoperirea faptului cã semintele de Mucuna contin L-dopa, o substantã frecvent utilizatã în boala Parkinson, cererea pietei internationale a crescut, ceea ce i-a determinat pe fermierii indieni sã intensifice cultivarea acestei plante.
 

Indicatii:
Tonic al sistemului nervos, leucoree, spermatoree, menstruatii abundente
infertilitate atat la barbati cat si la femei, afrodisiac. 
Administrare
1 capsula de 2-3 ori/zi

Kaunch Prospect
Kaunch Prospect

Compozitie:
Extract procesat din seminte de Mucuna pruriens 500mg.
Extractul de seminte de Mucuna pruriens are in Compozitie: Levo-DOPA, aminoacizi, alcaloizi, taninuri, flavonoizi, minerale.

Efecte:
Mucuna pruriens este una din cele mai populare plante medicinale din India si intra in compozitia a cel putin 200 de formule ayurvedice. 
Fructele sale au forma unor pastai acoperite cu peri rosiatici care cauzeaza o iritatie intensa a pielii, fapt care a dus la denumirea speciei pruriens
Traditional, a fost utilizata ca tonic nervos, afrodisiac, impotriva muscaturilor de serpi veninosi si ca leguma in alimentatie
Dupa descoperirea faptului ca semintele de Mucuna contin L-dopa, o substanta frecvent utilizata in boala Parkinson, cererea pietei internationale a crescut, ceea ce i-a determinat pe fermierii indieni sa intensifice cultivarea acestei plante

Proprietati:
– tonic al sistemului nervos (imbunatateste coordonarea, activitatea mentala)
– afrodisiace (creste nivelurile de testosteron din organism)
– prevene a sterilitatea la ambele sexe (imbunatateste calitatea spermei: motilitatea si numarul de spermatozoizi, stimuleaza ovulatia).

Extractul de seminte de Mucuna pruriens are în compozitie L-dopa, aminoacizi, alcaloizi, taninuri, flavoinoizi, minerale care îi conferã proprietãti:
– anabolizante (creste masa muscularã prin favorizarea depozitãrii proteinelor la nivelul muschilor);
Este o alternativã naturalã la tratamentul bolii Parkinson cu L-dopa, încetinind manifestarea simptomelor bolii (tremor, rigiditate, greutate în exprimare, stãri de confuzie, de nesigurantã).
 
Utilizare
– tonic al sistemului nervos;
– leucoree, spermatoree, menstruatii abundente;
– infertilitate atât la bãrbati cât si femei;
– afrodisiac.
 
Mod de administrare:
1 cps de 2-3 ori pe zi
 
Mod de prezentare:
Flacon cu 30 capsule –

Lupta-cu-Cancerul
Celulita
>

Sa radem un pic !

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Se încarcă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.