Prospect Beauty Vim

Sharing

Beauty Vim

este o combinație de substanțe active cu rol în protejarea părului, unghiilor și a pielii, având la bază complexul B, esențial pentru sănătatea acestora.

Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătății părului.

Zincul ajută la menținerea sănătății unghiilor.

Vitamina A și B2, precum și biotina, nicotinamida și zincul contribuie la menținerea sănătății pielii.

Vitaminele E, C și B2, precum și zincul ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Cistina este constituent esențial al keratinei, component de bază a structurii părului și a unghiilor.

Ulei de Borago este un ulei bogat în acizi grași polinesaturați, folosit în aplicații anti-aging pentru a îmbunătăți structura și aspectul pielii și pentru a-i spori elasticitatea și tonusul. Acizii grași din ulei de Borago sunt eficienți pentru îngrijirea unghiilor și a părului.

Prezentare: 30 capsule gelatinoase moi

MOD ADMINISTRARE

 

1-2 capsule/zi. Capsulele se înghit întregi cu suficient lichid.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Beauty Vim