Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Nabumetona – Osteoartrita Artrita Reumatoida

Sharing

Nabumetona
Actiune terapeutica: Antiinflamator nesteroidian
Categorie de risc pentru sarcina: B

MOD DE ACTIUNE

Timpul pâna la realizarea concentratiei plasmatice maxime: 2,5-4 h. Efect maxim: 9-12 h. Se leaga de proteine în proportie de peste 99%. T ½ al metabolitilor activi: 22,5-30 h. Se excreta mai ales prin urina (80%).

 

INDICATII

Tratamentul acut si cronic al osteoartritei si artritei reumatoide. Tratamentul durerii usoare si moderate, inclusiv durerea post extractie dentara, durerea post epiziotomie, si leziunile de efort ale tesutului moale.

 

CONTRAINDICATII

Lactatia.

 

PRECAUTII

 

Siguranta si eficacitatea administrarii la copii nu au fost determinate. Se poate administra odata cu, sau independent de mese. Doza zilnica totala se poate administra în una sau doua prize. Pentru tratamentul cronic utilizati doza minima eficienta.

 


 

 

DOZAJ – MOD DE ADMINISTRARE

 

COMPRIMATE
Osteoartrita, artrita reumatoida

Adulti, initial: 1000 mg ca doza unica; întretinere: 1500-2000 mg/zi. Dozele mai mari de 2000 mg/zi nu au fost testate.

 


 

 

OBSERVATII PENTRU PACIENT – FAMILIE

 

Luati conform prescriptiei; se poate lua în timpul mesei pentru a reduce efectele GI. Anuntati efectele adverse sau lipsa de raspuns la terapie. Revedeti efectele adverse ce necesita atentie prompta; cefalee persistenta, rash, afectarea vederii, tumefactia extremitatilor, scaune cu sânge. Evitati activitati ce necesita atentie sporita pâna la epuizarea efectelor medicamentului. Evitati consumul de alcool si produsele ce contin aspirina.

 


 

 

 

 

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.