Prospect Androdoz

Sharing

Un complex echilibrat complet
pentru îmbunătățirea spermatogenezei

AndroDoz include substanțe
necesare pentru sănătatea
viitorului tată

Structura

L-arginină alfa-cetoglutorat, L-carnitină, lactoză (umplutură), gelatină, coenzima Q10, L-carnosină, Vitasil-Se (seleniu) -C (formă organică de seleniu), extract de lichior dezbrăcat, Pyramex Zn ( lactat de zinc), vitamina E, vitamina A.

IndexConținut în doză zilnică
(4 capsule de 410 mg), nu mai puțin de
% din consumul adecvat *
L-arginină720 mg11.8
L-carnitină240 mg80
L-carnozina92 mg46
Coenzima Q1010 mg33
Acidul gliciric6 mg60

IndexConținut în doză zilnică
(4 capsule de 410 mg), nu mai puțin de
% din aportul recomandat
Zinc4,8 mg32
Vitamina E3,2 mg32
Vitamina A0,36 mg45
Seleniu0,034 mg48,6

* Centre științifice:
– Facultatea de Medicină Fundamentală, Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov, Moscova;
– Academia medicală rusă de învățământ postuniversitar, Moscova;
– Universitatea Medicală de Stat Novosibirsk;
– Academia Medicală de Stat Ural, Ekaterinburg;
– Instituția de învățământ bugetar de stat de învățământ profesional superior ”Universitatea Medicală de Stat din Nord-Vest. Î.I. Mechnikov “, Sankt Petersburg;
– Universitatea Medicală de Stat din Krasnodar;
– Academia Medicală de Stat din Omsk;
– Universitatea de Stat din Kazan;
– Instituția municipală de îngrijire a sănătății Centrul clinic și de diagnostic „Sănătate”, Rostov-on-Don.

Valoarea nutrițională la 1 capsulă : proteine ​​- 0,1 g, grăsimi – 0 g, carbohidrați – 0 g, valoare energetică – kcal 0,4 / 1,7 kJ.

Domeniu de aplicare: ca supliment alimentar biologic activ pentru bărbați – o sursă de L-carnosină, carnitină, coenzima Q10, acid glicrizic, o sursă suplimentară de seleniu, zinc, vitamine E și A care conține arginină.

Grupa farmacoterapeutică

Supliment alimentar biologic activ.
Nu este un drog.

Recomandări de utilizare

Adulții (bărbații) iau 4 capsule zilnic.

Durata tratamentului  este de 1 lună. Dacă este necesar, doza zilnică poate fi împărțită în 2 doze: 2 capsule de 2 ori pe zi.

După o pauză de 2 săptămâni, tratamentul poate fi repetat.

Înainte de utilizare, se recomandă consultarea unui medic.

Contraindicații

Intoleranță individuală la componente.

Formular de eliberare

410 mg capsule 20 capsule per blister; 3 blistere într-un pachet de carton.

Producător

LLC Vitamer, 129110
, Moscova, banda Orlov-Davydovsky, 1, camera III
(adresa producției: Regiunea Vladimir, Petușki, str. Sovkhoznaya, 11), Federația Rusă.

NPO FarmVILAR LLC,
249096, Regiunea Kaluga, Maloyaroslavets, ul. Comunist, d.115, Federația Rusă.

Organizația autorizată să accepte reclamațiile consumatorilor :

Nizhpharm JSC,
Rusia, 603950, Nizhny Novgorod, GSP-459, St. Salganskaya 7,
tel .: +7 (831) 278-80-88,
fax: +7 (831) 430-72 -treisprezece.

Informatii suplimentare

Una dintre problemele cheie ale andrologiei este infertilitatea masculină, care cauzează 30 – 50% din căsătoriile infertile.

Afectarea idiopatică (sau de origine inexplicabilă) a capacității corpului masculin de a produce spermatozoizi sănătoși este cauza principală a infertilității masculine (până la 50%, conform studiilor internaționale pe scară largă care au implicat 7 țări (Studiul din șapte țări).

Procesul de formare și maturizare a spermatozoizilor (spermatogeneză) este complex și multicomponent, durează câteva săptămâni și este ușor expus la influență negativă.

Infertilitatea idiopatică este în prezent asociată cu o încălcare a activității antioxidante a spermatozoizilor cauzată de lipsa aminoacizilor, vitaminelor, micronutrienților, coenzimelor și a unui număr de alte componente biologice active biologice necesare, împreună cu efecte nocive externe (intoxicație, supraîncălzire, condiții proaste de mediu etc.).

De aceea, atunci când planificați concepția într-un mod natural, este recomandat să luați complexe antioxidante de la 1 la 12 luni. (este optim să începeți să luați cu 3 luni înainte de fertilizarea preconizată, continuați până la sarcină).

În pregătirea tehnologiilor de reproducere asistată (FIV, ICSI), pentru a spori eficacitatea procedurii, se recomandă administrarea complexelor antioxidante timp de 1 lună. (începeți recepția cu cel puțin 1 lună înainte de procedură).

AndroDose este o combinație echilibrată de 9 substanțe active care cresc calitatea spermatozoizilor, care acționează pe diverse verigi în dezvoltarea tulburărilor de spermatogeneză, ceea ce este deosebit de important, având în vedere polițiologia (prezența simultană a mai multor motive) a acestei afecțiuni.

Principalele componente (substanțe) pentru fabricarea AndroDose sunt fabricate de compania elvețiană DSM Nutritional Products și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

În plus, unele componente ale AndroDose prezintă sinergie, adică atunci când sunt utilizate în combinație, acționează mult mai puternic și obțin un efect pronunțat la doze mult mai mici decât atunci când se utilizează aceste substanțe biologic active separat.

Combinația de componente antioxidante solubile în grăsimi și solubile în apă a fost posibilă datorită utilizării nanotehnologiei Actielease în producerea de substanțe solubile în grăsimi AndroDose (coenzima Q10, vitamina E, vitamina A) Această tehnologie permite microcapsularea sau separarea ingredientelor active în nanoparticule microscopice, care, în combinație cu prezența unei matrice în Androz , asigură solubilitatea și stabilitatea în apă, concentrația optimă a componentelor compoziției, precum și o eliberare întârziată uniformă a substanțelor active în organism.

O combinație reușită de componente și utilizarea celor mai noi tehnologii moderne în producerea AndroDose realizează refacerea concentrației de aminoacizi, vitamine, micronutrienți necesari în timpul spermatogenezei.

Efectele de mai sus permit utilizarea complexului pentru a menține o stare sănătoasă a sistemului reproducător masculin și procesul complet de maturizare a spermei.

Caracterizarea componentelor individuale ale Android

L-carnitină

În sistemul reproducător masculin, L-carnitina este concentrată în epididimă și spermă. Aceasta este o substanță naturală asemănătoare vitaminei (Vitamina B11 sau Vitamina T), care oferă energie întregului proces de spermatogeneză (procesul de creare a celulelor spermei) și afectează în mod direct capacitatea bărbatului de a concepe un copil. L-carnitina este capabilă să suprime stresul oxidativ, ceea ce este important în dezvoltarea infertilității masculine idiopatice. Luând carnitină îmbunătățește mobilitatea și crește producția de spermă.

L-arginină

Este un izomer biologic activ al aminoacidului esențial condiționat.

Proteinele lichidului seminal până la 80% constau în L-arginină și, prin urmare, acest aminoacid ocupă un loc important în zona genitală a bărbaților, iar deficiența acestuia poate duce la afectarea spermatogenezei și a infertilității. Recepția L-argininei are un efect benefic asupra sănătății glandei prostatei și îmbunătățește spermatogeneza (crește producția și calitatea spermatozoizilor). În plus, L-arginina este implicată activ în reglarea funcției sexuale; Fiind un precursor al oxidului nitric, menține un flux de sânge bun în organele genitale masculine și ajută la normalizarea erecției.

Coenzima Q10

Coenzima Q10(ubiquinona) – este un element esențial în sinteza purtătorilor de energie biochimică. Aportul de coenzimă Q10 eficient la efort fizic ridicat, crește rezistența.

Coenzima Q10 Este un antioxidant puternic, în plus, are capacitatea de a restabili activitatea altor antioxidanți, în special, α-tocoferolul (vitamina E).

Coenzima Q10 are studii clinice dovedite de sinergie cu L-carnitină.

Datorită proprietăților de mai sus, această substanță ajută la creșterea producției de spermă și le îmbunătățește motilitatea.

L-carnozina

Este o componentă naturală a țesuturilor umane, un puternic antioxidant solubil în apă. Mai mult, L-carnosina îmbunătățește, de asemenea, efectul antioxidanților solubili în grăsimi, cum ar fi, de exemplu, α-tocoferolul.

Într-un experiment, neutralizează metalele grele și previne otrăvirea organismului de diverse toxine. S-a demonstrat că L-carnosina protejează sistemul reproducător împotriva efectelor nocive, stimulează spermatogeneza și îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor.

“Vitasil-Se (seleniu) -C”

Vitasil-Se (seleniu) -C este sursa optimă de seleniu; în producția sa se utilizează celule de drojdie întregi inactive (Saccharomyces cerevisae), cunoscută și sub numele de drojdie de brutar, care a transformat seleniul anorganic în organic legat în timpul fermentației.

“Vitasil-Se (seleniu) -С” este bogat în seleniu, care este în alimente naturale – formă organică, care are cea mai mare digestibilitate de către corpul uman.

Seleniul este un oligoelement vital care participă la întregul ciclu de viață – de la concepție până la îmbătrânire și face parte dintr-un număr de hormoni și enzime asociate cu aproape toate organele și sistemele corpului uman.

Seleniul este un puternic antioxidant al cărui rol principal este de a suprima procesul de oxidare a lipidelor și de a proteja celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Într-un experiment, este capabil să protejeze spermatogeneza în intoxicațiile acute și cronice. Are un efect sinergic pronunțat cu vitaminele A și E, reduce descompunerea acestora, reducând totodată nevoia organismului de aceste vitamine.

Seleniul este necesar pentru funcționarea normală a sistemului reproducător masculin.

Utilizarea seleniului în formă organică este cea mai fiziologică, asigură un gradual, independent de conținutul de absorbție de vitamine în intestin, precum și un conținut plasmatic uniform al acestui microelement pentru o lungă perioadă de timp (un depozit de seleniu este creat în organism).

Licorice goală (Glycyrrhiza glabra)

Rădăcinile și rizomii de lichior conțin acid glicirizic, precum și flavonoide, toate având efecte antivirale, antifungice, antiinflamatorii, anti-alergice, imunomodulatoare, tonice.

Acidul gliciric suprima activitatea unei componente a sistemului de coagulare – trombina, incluzând cea prezentă în materialul seminal și care participă la procesul de îngroșare a spermei, are efect mucolitic (diluează sputa), stimulează secreția secreției de hormoni, care ajută la subția secretelor canalelor pancreatice, a canalelor biliare și a brunei.

Puramex ZN (lactat de zinc)

Este o formă de acid lactic a zincului, cel mai ușor de absorbit în tractul digestiv.

Zincul este un oligoelement vital care poate fi găsit în aproape orice țesut corporal. Zincul este absolut esențial pentru respirația celulară, utilizarea oxigenului, reproducerea materialului genetic (ADN și ARN), menținerea integrității pereților celulari și neutralizarea radicalilor liberi.

În corpul uman, zincul este concentrat în toate organele și țesuturile, inclusiv testiculele, epididimele, în glanda prostatei, într-o cantitate suficient de mare conținută în spermă.

Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente pentru funcționarea normală a sistemului reproducător masculin, deoarece începe și susține producerea hormonului sexual masculin – testosteronul și activează spermatogeneza.

Zincul activează glutationa peroxidază, care este necesară pentru maturizarea normală și motilitatea spermatozoizilor și, de asemenea, participă la reglarea activității altor enzime plasmatice din spermă, ajută la reglarea proceselor de coagulare și lichefiere a ejaculării.

Aceasta explică dezvoltarea infertilității, o încetinire a pubertății și o scădere a abilităților sexuale cauzate de deficiența de zinc.

Deficiența de zinc se dezvoltă adesea cu o excreție crescută a acestui oligoelement sub influența tensiunilor, radiațiilor electromagnetice (atunci când lucrează la un computer, stând aproape de televizor etc.), precum și sub influența substanțelor toxice, a metalelor grele, a pesticidelor și a altor poluări ale mediului Miercuri.

Zincul și vitamina A sunt interdependente biochimic: vitamina A contribuie la absorbția zincului, iar fără zinc este imposibil să absoarbă vitamina A. Aportul simultan de Zn și vitamina A este relevant pentru infertilitatea masculină și anomaliile spermatogenezei datorate diferitor factori, în special bolile infecțioase, influența pericolelor profesionale, efectul ionizării radiații.

Vitamina E (tocoferol)

Este un element important al sistemului antioxidant: previne deteriorarea pereților celulari prin neutralizarea peroxidului de hidrogen și a altor forme active de oxigen; necesare pentru creșterea de noi celule, pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

S-a dovedit că administrarea de vitamina E reduce „severitatea” stresului oxidativ din țesutul testicular, crește motilitatea spermatozoizilor și afectează în mod pozitiv capacitatea lor de a pătrunde în ovul.

Vitamina E are un efect sinergic cu retinolul și seleniul, adică. cu administrare simultană, aceste substanțe prezintă o eficacitate accentuată în doze mai mici decât atunci când sunt luate separat, datorită prevenirii reciproce a oxidării (distrugerii) în intestin și în țesuturi.

Vitamina A (retinol)

O parte importantă a sistemului antioxidant care protejează membranele celulare de oxidare afectează sinteza proteinelor și susține funcțiile de reproducere. Prezența vitaminei A în lichidul seminal este, de asemenea, necesară pentru spermatogeneza normală și menținerea motilității spermei.

Îmbunătățește absorbția zincului și îmbunătățește efectul său antioxidant.

Conform rezultatelor studiului open-label multicentric al eficacității și siguranței complexului multicomponent capsulei AndroDos la pacienții cu patospermie, 2013 *, precum și a
studiului comparativ deschis al eficacității și siguranței complexului multicomponent AndroDos la pacienții cu patospermie idiopatică, 2013 **:
– AndroDose îmbunătățește motilitatea spermei și numărul de forme viabile.
– Ajută la reducerea vâscozității ejaculatului.
– afectează o creștere a nivelului de testosteron.

Complexul poate fi utilizat ca supliment alimentar biologic activ *:
– cu o scădere a motilității spermei și a capacității de fertilizare.
– Cu o deteriorare a funcției reproductive la bărbați.
– În pregătirea utilizării tehnologiilor de reproducere asistată în tratamentul infertilității (FIV, ICSI).

Centre științifice:
– Facultatea de Medicină Fundamentală, Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov, Moscova;
– Academia medicală rusă de învățământ postuniversitar, Moscova;
– Universitatea Medicală de Stat Novosibirsk;
– Academia Medicală de Stat Ural, Ekaterinburg;
– Instituția de învățământ bugetar de stat de învățământ profesional superior ”Universitatea Medicală de Stat din Nord-Vest. Î.I. Mechnikov “, Sankt Petersburg;
– Universitatea Medicală de Stat din Krasnodar;
– Academia Medicală de Stat din Omsk;
– Universitatea de Stat din Kazan;
– Instituția municipală de îngrijire a sănătății Centrul clinic și de diagnostic „Sănătate”, Rostov-on-Don.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Androdoz