Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Bill Nat Prospect

Prospect Bill Nat – digestie

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizatori

 

BILL NAT * 20 CPS,

Descriere Produs

-pentru Stomac si intestine si o Digestie buna

Bill Nat Prospect
Bill Nat Prospect

Bill Nat capsule este utilizat pentru a asigura o buna digestie a alimentelor consumate in exces pentru a ameliora starile de disconfort digestiv

asociate cu deficientele biliare, stari de balonare,constipatie, greata,varsaturi verzui care lasa un gust amar.

Portia zilnica recomandata pentru adulti:

 cate 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mesele principale

Capsulele se inghit cu o cantitate suficientA? de apa.

Prezentare: 20 cps 

POLIPHARMA

 

Până la 80% dintre problemele de digestie pot fi evitate printr-o hrană sănătoasă şi echilibrată nutriţional, incluzând alimente care conţin probiotice, ne asigură medicii. „Într-o lume în care poluarea se manifestă în ceea ce respirăm şi mâncăm, ar trebui să încercăm să ne întoarcem la alimentele cu tradiţie – fructe şi legume proaspete, iaurturi sau pâine neagră”, afirmă prof. univ. dr. Mircea Diculescu, directorul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Fundeni.

Pentru îmbunătăţirea şi funcţionarea sănătoasă a sistemului nostru digestiv, Organizaţia Mondială de Gastroenterologie (WGO) oferă zece sfaturi demne de urmat.

 1. Optaţi pentru mese mai mici şi dese, fără a creşte aportul total de calorii.Este mult mai indicat să luaţi zilnic cinci mese mai mici decât două-trei foarte consistente.
 2. Includeţi în alimentaţie fibre din surse alimentare– cinci porţii de fructe şi legume pe zi – şi sporiţi consumul de cereale integrale. De asemenea, este de preferat ca zarzavaturile să fie consumate crude, şi nu fierte.
 3. Consumaţi peşte de trei-cinci ori pe săptămână.Peştele este un aliment cu multiple calităţi dietetice, foarte uşor de digerat şi foarte nutritiv, datorită conţinutului său bogat în proteine, vitamine (A, D, E, B12) şi minerale (fosfor, iod, potasiu).
 4. Reduceţi consumul de alimente cu grăsimi, prăjite în ulei.Optaţi pentru varianta de fierbere sau, dacă nu puteţi să evitaţi prăjirea alimentelor, folosiţi ulei de măsline.
 5. Consumaţi produse lactate fermentate, în special probiotice cu beneficii dovedite asupra sănătăţii digestive. Testele clinice întreprinse de-a lungul anilor au demonstrat că probioticele (culturile de bifidus) aduc beneficii sistemului digestiv şi sănătăţii în general.
 6. Este de preferat să alegeţi carne cu conţinut redus de grăsimi, cum ar fi cea de pui, curcan, iepure, sau felii subţiri de carne de vită, porc sau miel. „Curcanul şi puiul sunt campioni la categoria alimente pentru slăbit. Carnea este principala sursă de proteine, dar conţine vitamine (D, B12) şi minerale (fier, zinc, seleniu) şi nu are niciun gram de fibre sau glucide”, afirmă dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist.
 7. Beţi aproximativ doi litri de apă pe zişi reduceţi consumul de băuturi care conţin zahăr, cafeină sau alcool.
 8. Acordaţi-vă timp suficient pentru a servi masaşi mestecaţi încet mâncarea.
 9. Adoptaţi un stil de viaţă sănătos, incluzând practicarea unui sport în mod regulatşi renunţarea la fumat.
 10. Menţineţi un indice sănătos al masei corporale. Persoanele obeze prezintă mai multe afecţiuni digestive. Indicele de masă corporală (IMC) se calculează împărţind greutatea la pătratul înălţimii. Valorile care depăşesc pragul de 25 se încadrează la supraponderalitate.

Info plus:

Sfaturi pentru îmbunătăţirea digestiei

– Consumaţi alimente bogate în fibre, probiotice, carne de peşte şi apă

– Evitaţi preparatele prăjite, carnea grasă, băuturile care conţin zahăr, alcoolul şi cafeaua 

– Mâncaţi porţii mici şi dese, renunţând astfel la mesele rare şi consistente

– Fiţi activ, încercând să practicaţi cât de des posibil exerciţii fizice

– Renunţaţi la fumat

 

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.