Prospect Biotics Copii

BIOTICS   Baby

Produs probiotic pentru copii

– Reface flora intestinală afectată de antibiotice

– Combate diareea

–           Îmbunătăţeşte imunitatea

–           Ajută la ameliorarea colicilor la sugari

Acest prospect conţine următoarele informaţii referitoare la produsul BIOTICS Baby:

  1. Ce este şi ce conţine produsul
  2. Ce sunt şi cum acţionează probioticele
  3. Care sunt beneficiile produsului
  4. Cine are nevoie de produs
  5. Cum se utilizează produsul
  6. Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizarea produsului
  7. Ce conţine ambalajul produsului
  8. Cine este producătorul

Ce este şi ce conţine BIOTICS Baby

BIOTICS Baby este un produs probiotic cu formulă special concepută pentru bebeluşi şi copii, care acţionează asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sănătăţii. Fiecare plic BIOTICS Baby conţine:

 – culturi probiotice vii, special selectate pentru bebeluşi şi copil (Bifidobacterium BB-12’, Lacto-bacillus casei 431’, Streptococcus thermophilusTH-4*) – 250 x 106. Excipienţi: fructo-oligozaharide, dextroză anhidră (36,683 mg/plic), dioxid de siliciu.

Ce sunt şi cum acţionează probioticele Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci când sunt administrate în cantităţi adecuate au efect de îmbunătăţire a sănătăţii organismului, prin refacerea şi echilibrarea florei intestinale, În interiorul colonului (intestinul gros) la adult există în mod normal un număr de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinală. La copil, flora intestinală începe să se constituie imediat după naştere, iar principala specie care populează tubul digestiv la aceasta vârstă este Bifidobacterium. Obţinerea unei flore intestinale bine echilibrată este esenţială pentru sănătatea copilului.

biotics copii prospect
biotics copii prospect

Care sunt beneficiile BIOTICS Baby

Flora intestinală încă fragilă la bebeluşi şi copii poate fi uşor dezechilibrată.

BIOTICS Baby reface flora intestinală afectată de antibiotic

Antibioticele sunt utilizate pentru a lupta împotriva unor germeni patogeni care determină infecţii în diferite regiuni ale organismului. Odată cu combaterea

germenilor dăunători, antibioticele afectează şi „microorganismele prietenoase” din flora intestinală, ceea ce poate să determine apariţia diareei şi a altor simptome digestive neplăcute, mai ales la vârstele mici. Datorită probioticelor special selectate pentru copii din compoziţia sa (culturi vii de Bifidobacterium BB-12*, Lactobacillus casei 431* şi Streptococcus thermophilus TH-4*), BIOTICS Baby reechilibrează flora intestinală a micuţilor şi împiedică creşterea microorganismelor nocive în intestin, ajutând la evitarea diareei cauzată de antibiotic.

BIOTICS Baby combate diareea

Diareea este un simptom frecvent în copilărie, fiind cel mai adesea cauzată de dezvoltarea în intestin a unor bacterii sau virusuri dăunătoare, provenite din alimente sau de pe suprafeţele pe care copiii „le gustă” frecvent. Exista şi câteva tipuri speciale de diaree: diareea de călătorie (cauzată de schimbarea alimentaţiei şi respectiv a tipurilor de microorganisme înghiţite împreună cu mâncarea) sau diareea cauzată de germeni de spital. Culturile probiotice special selectate pentru copil (Bifidobacterium BB-12*, Lactobacillus casei 431* şi Streptococcus thermophilus TH-4’) din compoziţia BIOTICS Baby acţionează împotriva germenilor dăunători limitându-le dezvoltarea şi,în acelaşi timp, impulsionează apărarea organismului împotriva lor. Astfel, BIOTICS Baby ajută la combaterea diareei printr-un mecanism fiziologic şi natural şi consolidează flora intestinală a celor mici, pentru o rezistenţă mai bună, de durată.

Acum se mai citeste