Prospect Cocurmin Tenera

Sharing

Capsule Cocurmin Tenerife

Informații despre produs “Cocurmin capsules Tenerife”

Ce este CoCurmin Tenerife?

CoCurmin Tenerife este un aliment în scopuri medicale speciale (alimentație echilibrată) pentru administrarea dietei pentru probleme intestinale si în sindromul intestinului iritabil.

Compoziția florei intestinale a pacienților cu SMR este adesea modificată semnificativ în comparație cu persoanele sănătoase. CoCurmin ajută la readucerea în echilibru a florei intestinale fiziologice și astfel la restabilirea echilibrului natural.

Acoperindu-le cu capsule rezistente la suc gastric, bacteriile ajung în intestin într-o formă viabilă. Extractul de mentă este eliberat numai în intestinul subțire; gustul tipic de mentă este eliminat și toleranța este îmbunătățită semnificativ.

Cum se utilizează CoCurmin Tenerife?

Luați o capsulă întreagă de două ori pe zi cu mult lichid, de preferință o capsulă înainte de micul dejun și apoi o altă capsulă înainte de cină.

Capsulele CoCurmin Tenerife trebuie luate fără întrerupere timp de cel puțin patru săptămâni

Nu depășiți doza zilnică recomandată!

Instrucțiuni importante

Deoarece CoCurmin Tenerife este un aliment în scopuri medicale speciale (alimentație echilibrată), în general este posibil un aport mai lung al curei.

Trebuie luat sub supraveghere medicală și nu este potrivit ca unică sursă de hrană.

Curcumina, obținută din turmeric (Curcuma longa), a fost folosită în medicina tradițională de mii de ani. Curcumina are un efect pozitiv asupra intestinului inflamator și asupra florei intestinale perturbate.

Bifidobacterium Infantis este un locuitor natural al colonului și este unul dintre primii și unul dintre primii și cei mai comuni reprezentanți ai florei intestinale la nou-născuți. Susține o flora intestinală sănătoasă.

Mentă piperita (Mentha piperita) și uleiul esențial obținut din acesta sunt cunoscute de mult timp pentru proprietățile lor în medicina tradițională.

Bioperina este piperina, o substanță vegetală secundară obținută din piper negru (Piper nigrum). În cantități mici, piperul negru în produsele cu mai multe ingrediente vegetale susține funcția celorlalte plante.

Forma farmaceutică: capsulă

 Ingrediente active: Lactobacteria 200mg, Bifidobacterium infantis 0, Curcuma longa extract 257mg, Extract de piper 100mg, Extract de piper negru 3mg, Bioperine 0, – Excipienți: Coajă capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, capace DR, îngroșător: E 418,
 
Pentru ce se utilizeaza?

Pentru tratamentul alimentar al afecțiunilor intestinale în sindromul intestinului iritabil.

dozare

Luați 1 capsulă de două ori pe zi, de preferință înainte de micul dejun și înainte de cină.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Cocurmin Tenera