Prospect Feminella Hyalosoft – tratamentul atrofiei vaginale

 Acest supliment natural contribuie, printre altele, la funcționarea normală a sistemului digestiv, la reducerea stărilor neplăcute care apar la menopauză și la refacerea țesutului cutanat.

 Poate fi administrată atât intern cât și extern, dar nu se recomandă persoanelor care suferă de hipertensiune arterială sau epilepsie, tinerilor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

 Proprietățile sale puternice anti-septice, anti-spastice, anti-sudorale, anti-inflamatoare și hemostatice ajută organismul să înfrunte cu mai multă eficiență atrofia vaginală și să prevină alte complicații ce pot rezulta în urma ei.

 Loțiune intimă gălbenele + șervețele intime cu extract de mușețel Naturalesse

Acest pachet este compus dintr-o loțiune intimă Naturalesse de 250 ml cu extract de gălbenele și un pachet de șervețele de 15 bucăți cu extract de mușețel.

 Folosește-le cu încredere pentru a păstra o igienă intimă optimă în zona organelor genitale, revitalizând în același timp pielea din zona afectată.

 Alte sfaturi și soluții utile

 Te invităm să ții cont de următoarele sfaturi pentru a trece cu bine peste această afecțiune care poate avea consecințe destul de grave asupra femeilor ce nu-i oferă atenția cuvenită.

 Prezintă-te din timp la medic

Nu ezita să te prezinți la medic atunci când observi primele simptome. Multe femei preferă să trăiască cu disconfortul provocat de boală decât să înfrunte sentimentul de rușine și jenă care pune stăpânire pe ele atunci când se gândesc la o discuție deschisă cu medicul specialist. Este important însă să depășești aceste lucruri și să programezi un consult la medic pentru a scăpa definitiv de această problemă.

 Folosește hidratante vaginale

Acestea te pot ajuta la hidratarea corespunzătoare a zonei genitale, dar îți recomandăm să ceri opinia medicului înainte de a le folosi.

 Apelează la lubrifianți

Folosește lubrifianți pe bază de apă în timpul contactelor sexuale pentru a reduce disconfortul provocat de uscăciunea vaginului. Evită lubrifianții pe bază de silicon atunci când este folosit și prezervativul, deoarece această substanță poate provoca ruperea acestuia.

 Prelungește preludiul

Încearcă să discuți cu partenerul de viață și să stabiliți sesiuni de preludiu mai lungi pentru a permite excitarea maximă a vaginului și, implicit, o lubrifiere mai bună înainte de contactul sexual. De asemenea, sexul oral are un rol foarte important în creșterea nivelului de excitare.

 Profilaxie

 Nu există foarte multe lucruri pe care le poți face pentru a evita apariția atrofiei vaginale, dar specialiștii recomandă în special stabilirea unei activități sexuale regulate și frecvente pentru a crește fluxul sanguin la nivelul vaginului. Acest lucru va permite menținerea sănătății și bunei funcționări a mucoasei vaginale.

 Nu uita, de asemenea, că este foarte importantă menținerea unei igiene intime corecte și prezentarea periodică la medicul de familie și la medicul specialist ginecolog pentru investigații de rutină.

 Atrofia vaginală nu este o boală extrem de gravă sau foarte periculoasă pentru viața femeilor, dar se poate dovedi un inconvenient major pentru persoanele care o neglijează din diverse motive. Este important, așadar, să nu te resemnezi cu efectele neplăcute ale bolii, ci să lupți împotriva lor. Iar primul pas constă în programarea pe care trebuie să o faci la medicul specialist ginecolog.

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila