Prospect Ginkoven – Stimularea Memoriei Concentrarii

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Stimuleaza circulatia sangvina la nivel cerebral si periferic.
Imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.
Este util in tulburarile (vasculare) de auz si vedere.

Ginkoven  – Supliment Natural

Ce este Ginkoven?

Este antioxidant sub forma de pastile, incetinind procesele de imbatranire.
Ginkoven este un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza in sens pozitiv circulatia.

Ce fel de beneficii aduce Ginkoven?

Beneficii ale  Ginkoven :

 • este recomandat in cazul tulburarilor circulatorii atat la nivel cerebral cat si la nivelul extremitatilor membrelor; este benefic pentru persoanele in varsta imbunatatind capacitatea de concentrare si imbunatatind atentia;
 • util in cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz.
 • Furnizeaza energie crescand calitatea vietii.

Cum se administreaza Ginkoven?

Administrare Ginkoven:
Cate o capsula de doua ori pe zi.

Cum actioneaza si ce contine Ginkoven?

Ginkoven Contine:
Ginkgo biloba care imbunatateste circulatia sangvina (in special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria cat si alte functii ale creierului.

Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Impiedica agregarea plachetara, efect important in cazul afectiunilor cardiovasculare.

Vaccinium myrthillus (afin) este bogat in glicozide antocianice cu eficacitate in afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulatiei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata.

Magneziu este un mineral indispensabil functionarii in conditii optime a sistemului cardiovascular.

Sub ce forma este Ginkoven?

Mod de prezentare: 40 capsule

Unde pot procura Ginkoven?

Pret si disponibilitate gasiti aici la Ginkoven

Ce alte solutii mai sunt pentru pastrarea memoriei?

Alimentaţia sănătoasă, somnul de opt ore pe noapte, exerciţiile de memorie, dar şi remediile naturiste te vor ajuta să ai o memorie foarte bună! Înainte de a apela la medicamente, încearcă remediile farmaciei verzi şi află care sunt cele mai bune ceaiuri pentru memorie, care ajută la îmbunătăţirea memoriei, dar şi a procesului de concentrare.

Oamenii şi-au dorit să aibă o memorie bună, sănătoasă, aptă să le servească până înspre bătrâneţe. O memorie bună se poate obţine printr-un regim de viaţă disciplinat, dar şi încercând diverse ceaiuri şi remedii naturiste. Cercetătorii susţin despre ceaiul verde că e unul dintre cele mai bune ceaiuri pentru memorie.

Cum sa ne intretinem memoria?

Si acum cateva sfaturi sa Intretineti memoria !

Conexiuni pe care ar trebui să le întreţinem prin gimnastica minţii si anume:– Sa memoram scurte poezii, rugăciuni,
— Sa repetam tabla înmulţirii,
 — Sa dezlegam cuvinte încrucişate ori  Sudoku.

Respectiv sa pasam emisferei drepte a creierului acţiuni pe care le dirijează emisfera stângă şi viceversa: să mergem cu spatele, sa mergem pe o linie sau o bara, sa mergem cu ochii inchisi, să învăţăm să scriem cu stânga, dacă suntem dreptaci, cu dreapta, dacă suntem stângaci etc. Sa nu credeti ca sunt lucruri usoare daca n-ati mai facut !

Interconectarea neuronilor poate fi stimulată însă şi cu ajutorul fitoterapiei, ne aminteşte un dr. Cristian Iordache cu competenţă în medicină complementară.

Iată care sunt cele mai importante:

Cele mai bune ceaiuri pentru memorie

 •  ceaiul verde

Printre cele mai bune ceaiuri pentru memorie se numără ceaiul verde. Acesta are numeroase proprietăţi benefice pentru sănătate, însă cele mai recente cercetări au descoperit că îmbunătăţeşte anumite proprietăţi cognitive, mai ales memoria, fiind de ajutor în tratarea demenţei.

Extractele de ceai verde stimulează conexiunile creierului, susţin cercetătorii care indică faptul că ceaiul verde ar putea fi utilizat pentru tratarea pierderilor de memorie cauzate de tulburări psihiatrice, precum şi în cadrul unor terapii de recuperare. Astfel, ceaiul verde se numără printer cele mai bune ceaiuri pentru memorie.

Detalii si pret acceptabil aici Ceai-Verde

Mai bune decât medicamentele recomandate de farmacii sunt următoarele plante, adevărate elixiruri vii ale naturii, din care puteţi face cele mai bune ceaiuri pentru memorie.

Ceaiurile şi infuziile din aloe vera, pelin, salvie şi ginseng pot face adevărate minuni pentru îmbunătăţirea activităţii cerebrale.

Aloe vera conţine o gamă variată de vitamine minerale şi aminoacizi. Seva de aloe vera este un miracol natural pentru minte şi memorie.

Pelinul are efecte tonice cerebrale excepţionale, deoarece stimulează activitatea creierului. Astfel, ceaiul din acestă plantă poate reprezenta unul dintre cele mai bune ceaiuri pentru memorie.

Plantele ce stimuleaza memoria si concentrarea

Cu ajutorul extractelor din plante, putem elimina factorii vinovaţi de pierderile de memorie, cum sunt stresul, deprimarea şi odihna insuficientă, şi ne îmbunătăţim puterea de concentrare, în egală măsură.

 • Salvia, eficientă în condiţii de stres

Cele mai importante principii terapeutice ale salviei sunt legate de creşterea capacităţii de a memora informaţii noi. Cercetările moderne au scos în evidenţă faptul că salvia are efecte benefice asupra creierului, nervilor şi sistemului endocrin, ameliorând puterea de concentrare în cazul persoanelor surmenate. Planta este bogată în principii active care ajută la relaxarea organismului după perioade prelungite de stres. Terapeuţii recomandă o cură cu infuzie de salvie, timp de două luni.

Salvia are beneficii uimitoare asupra creierului, acţionând puternic asupra cortexului cerebral. Această plantă reduce oboseala pshihică şi recuperează memoria, dar are şi marea capacitate de a creşte puterea de concentrare.

Se face cură de una-două luni, timp în care se bea zilnic, după fiecare masă, câte o cană cu infuzie de salvie (două linguriţe de frunze uscate la 200 ml apă clocotită). Este utilă mai ales celor care au de învăţat în timp scurt şi se află sub presiunea stresului.

Salvia înviorează simţurile şi ascute mintea, deci este utilă în caz de surmenaj intelectual.

Citeste despre aceasta Salvia   si afli pretul si disponibilitatea ei.

Acţiunea ei directă asupra cortexului cerebral se soldează cu mărirea capacităţii de concentrare, combaterea oboselii mentale, revigorarea simţurilor şi a memoriei.

 • Ginsengul combate oboseala intelectuală

Ginsengul are o acţiune benefică asupra memoriei, combătând epuizarea fizică şi intelectuală. Această plantă tratează anemia, insomniile, tulburările de circulaţie sanguină şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Cura cu ginseng protejează organismul de efectele stresului, creşte rezistenţa la efort prelungit şi sporeşte puterea de concentrare. Cura durează o lună şi în acest interval se iau câte 10 picături de tinctură, de trei ori pe zi (concentraţie hidroal-coolică de 25%) sau câte şase capsule de 50 mg pe zi, timp de 30 de zile.

Ginsengul oxigenează creierul, creşte forte mult atenţia şi calmează stresul psihic. Tratează cu succes deficienţele de memorie.

Afla mai multe : pret si disponibilitate  Ginseng

Unul dintre produsele ”far” ale fitoterapiei, ginsengul, bogat în minerale şi vitamine, stimulează tonusul şi dă pinteni proceselor de memorare şi concentrare, ţinând astfel stresul la distanţă.

 •  Pelinul, un tonic cerebral

Pelinul este o plantă care stimulează sistemul nervos central şi care în acelaşi timp, este eficientă în congestia cerebrală. De aceea, pelinul este recunoscut ca un tonic cerebral foarte puternic. Mai mult, specialiştii au descoperit şi alte beneficii ale plantei: combate tulburările de somn, permiţând creierului să stocheze informaţiile în timpul nopţii. Pelinul se utilizează sub formă de infuzie, care se prepară dintr-o linguriţă rasă de frunze la o cană cu 500 ml de apă clocotită. Pretul accesibil si disponibilitatea aici Pelin

Prudenţă

Infuzia de pelin nu este recomandată gravidelor şi persoanelor cu afecţiuni nervoase.

Rozmarinul te reechilibrează nervos

Rozmarinul este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva oboselii mentale şi a uitării. Planta se numără printre puţinele remedii cu efect psiho-stabilizant, având rolul de a ne reechilibra nervos. Se prepară dintr-o linguriţă de plantă uscată la o cană cu 250 ml de apă clocotită.

Rozmarinul mai este apreciat pentru proprietăţile sale stimulative, ajută la îmbunătăţirea considerabilă a circulaţiei sanguine, a memoriei şi vederii. De asemenea, înlătură oboseala psihică.

Pretul accesibil si disponibilitatea aici Rozmarin

Plantă decorativă şi condiment preţuit în bucătărie, rozmarinul stimulează circulaţia sanguină cerebrală şi periferică, îmbunătăţeşte memoria, creşte capacitatea de concentrare, tonusul psihic şi are efect adaptogen (antistres).

Ceaiul de mentă

 • Mentă

Bine cunoscută pentru acţiunea sa benefică asupra tulburărilor digestive, menta are şi alt atu, mai puţin cunoscut: are efect calmant, favorizează somnul şi regenerarea legăturilor dintre celulele creierului , combate oboseala cronică produsă de suprasolicitarea intelectuală şi creşte capacitatea de memorare.

Produsele din soia

In special cu Lecitina ce o contine , întăreşte memoria şi combate stresul.

Afla pretul accesibil si disponibilitatea acestor produse    Soia.

Are reputaţia plantei sinonime cu sănătatea: conţine, printre altele, fosfolipide, un constituent esenţial al celulelor, util în reglarea funcţionării neuronilor, în general, deci şi în mentenanţa memoriei, în particular.

Creşte tonusul cerebral, înlătură eficient oboseala, binedispune, creşte capacitatea de atenţie şi de memorare, reface tonusul digestiv, respirator şi cardiac. Folosită în timpul învăţării, ajută la obţinerea unor rezultate excelente.

Laptisorul de matcaÎncepem cu vitaminele și mineralele. Lăptișorul de matcă este un adevărat depozit de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12) și de calciu, magneziu, potasiu, fosfor și fier. Lăptișorul conține, de asemenea, 8 aminoacizi esențiali, proteine și enzime. O atenție deosebită merită acordată acidului 10 HDA, un aliat de încredere în lupta cu bacteriile și virușii.

Trebuie amintit că lăptișorul de matcă este principala sursă de acid pantotenic (vitamina B5) pe care o găsim în natură.

Cum suntem în perioada examenelor, merită menționat că lăptișorul de matcă este eficient în stimularea memoriei și a puterii de concentrare. Acest fapt este datorat acetilcolinei, un compus cu un rol foarte important în transmiterea influxului nervos.

Pe lângă acest rol, compusul menționat, prezent din abundență în lăptișorul de matcă, contribuie la prevenirea răcelilor, grăbește vindecarea rănilor, arsurilor și a anumitor boli de piele și înlesnește cicatrizarea ulcerelor varicoase.

Lăptișorul de matcă este folosit adesea și pentru:

 • eliminarea stărilor de stres și de oboseală;
 • tratarea lipsei de energie;
 • reglarea naturală a somnului;
 • creșterea fertilității;
 • reglarea naturală a tensiunii arteriale și a colesterolului;
 • aport suplimentar în caz de diabet;
 • lupta împotriva procesului de îmbătrânirea a organismului
 • tratamente cosmetice pentru ten și păr.

Pentru reușita la examene, vă sfătuim să alegeţi pachetul compus din lăptişor de matcă şi miere de salcâm. Este o miere care nu poate fi încălzită niciodată la mai mult de 40 de grade Celsius și reprezintă unul dintre cele mai sănătoase alimente, care are capacitatea de a te umple instant de energie.

Pretul accesibil si disponibilitatea aici  Laptisor de Matca Pur

Sau Suplimentele Alimentare Neurovert si  Cebrium    care ajuta de asemenea  la o concentrare sustinuta, la o memorie beton  si la o capacitate de atentie buna.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close