Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Hepa Merz Fiole Perfuzabile

Prospect Hepa Merz Fiole Perfuzabile 10 ml

Sharing

Hepa-Merz Fiole 10 buc

  Prospect pentru utilizator

Indicatii terapeutice:

Tratamentul encefalopatiei latente sau manifeste.

Forma farmaceutica: Concentrat pentru solutie perfuzabila. Solutie limpede incolora, pana la usor galbuie.

Doze si mod de administrare:

Daca nu s-a prescris altfel, se pot administra pana la 4 fiole pe zi. In caz de precoma sau coma se pot administra pana la 8 fiole in 24 de ore, in functie de severitatea cazului ( pana la 1 fiola /ora). Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila nu se va administra intraarterial.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la L-ornitina-L-aspartat sau la oricare dintre excipienti.

 

Insuficienta renala severa (o concentratie plasmatica a creatininei de 3 mg/100 ml poate fi considerata drept valoare de referinta). Datorita experientei limitate, administrarea acestui medicament la copii nu este recomandata.

Interactiuni cu alte medicamente si alte forme de interactiune: Nu sunt cunoscute.

Sarcina si alaptarea.
Sarcina: Nu sunt disponibile date referitor la administrarea de Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila in timpul sarcinii. L-ornitina-L-aspartat a fost investigata limitat pentru toxicitatea asupra reproducerii doar in unele studii experimentale la animal. Administrarea Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila in timpul sarcinii trebuie evitata. Daca tratamentul cu Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila este neaprat necesar, se va evalua raportul beneficiu matern/risc fetal.

Alaptare: Nu se cunoaste daca L-ornitina-L-aspartat trece in laptele matern. Administrarea Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila in timpul alaptarii trebuie evitata. Daca tratamentul cu Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila este neaparat necesar, se va evalua raportul beneficiu matern/risc asupra sugarului.

Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje :Nu sunt cunoscute efecte ale Hepa-Merz asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Reactii adverse: Foarte frecvente (> 10%) ; Frecvente ( >1%<10% ) ; Mai putin frecvente ( >0,1%<1%) ; Rare ( >0,01%<0,1%); Foarte rare, inclusiv raportari izolate ( < 0,01% ).

Lista excipientilor: Apa pentru preparate injectabile.

Incompatibilitati
: Nu este cazul.

Perioada de valabilitate: 3 ani.
Precautii speciale pentru pastrare: Nu sunt necesare conditii speciale de pastrare.

Natura si continutul ambalajului: Cutie cu 10 fiole din sticla bruna a cate 10 ml concentrat pentru solutie perfuzabila, cu inel de rupere.

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.