Prospect Hepa Merz Fiole Perfuzabile 10 ml

Hepa-Merz Fiole 10 buc

  Prospect pentru utilizator

Indicatii terapeutice:

Tratamentul encefalopatiei latente sau manifeste.

Forma farmaceutica: Concentrat pentru solutie perfuzabila. Solutie limpede incolora, pana la usor galbuie.

Doze si mod de administrare:

Daca nu s-a prescris altfel, se pot administra pana la 4 fiole pe zi. In caz de precoma sau coma se pot administra pana la 8 fiole in 24 de ore, in functie de severitatea cazului ( pana la 1 fiola /ora). Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila nu se va administra intraarterial.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la L-ornitina-L-aspartat sau la oricare dintre excipienti.

Insuficienta renala severa (o concentratie plasmatica a creatininei de 3 mg/100 ml poate fi considerata drept valoare de referinta). Datorita experientei limitate, administrarea acestui medicament la copii nu este recomandata.

Interactiuni cu alte medicamente si alte forme de interactiune: Nu sunt cunoscute.

Sarcina si alaptarea.
Sarcina: Nu sunt disponibile date referitor la administrarea de Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila in timpul sarcinii. L-ornitina-L-aspartat a fost investigata limitat pentru toxicitatea asupra reproducerii doar in unele studii experimentale la animal. Administrarea Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila in timpul sarcinii trebuie evitata. Daca tratamentul cu Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila este neaprat necesar, se va evalua raportul beneficiu matern/risc fetal.

Afla mai multe acum ...
Bicarbonat de sodiu 1,4%, soluţie perfuzabilă

Alaptare: Nu se cunoaste daca L-ornitina-L-aspartat trece in laptele matern. Administrarea Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila in timpul alaptarii trebuie evitata. Daca tratamentul cu Hepa-Merz concentrat pentru solutie perfuzabila este neaparat necesar, se va evalua raportul beneficiu matern/risc asupra sugarului.

Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje :Nu sunt cunoscute efecte ale Hepa-Merz asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Reactii adverse: Foarte frecvente (> 10%) ; Frecvente ( >1%<10% ) ; Mai putin frecvente ( >0,1%<1%) ; Rare ( >0,01%<0,1%); Foarte rare, inclusiv raportari izolate ( < 0,01% ).

Lista excipientilor: Apa pentru preparate injectabile.

Incompatibilitati
: Nu este cazul.

Perioada de valabilitate: 3 ani.
Precautii speciale pentru pastrare: Nu sunt necesare conditii speciale de pastrare.

Natura si continutul ambalajului: Cutie cu 10 fiole din sticla bruna a cate 10 ml concentrat pentru solutie perfuzabila, cu inel de rupere.

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila
Diete Sanatoase pentru orice zi
Cateva Tratamente Naturiste utile