Prospect Laxatin – Laxativ – Constipatie

Sharing

Prospect Laxatin

Indicatii de utilizare

 Constipatie functionala (cazuri refractare la masurile igienico-dietetice si la purgativele de volum), afectiune intestinala dealtfel.

Compozitie Laxatin

 Drajeuri continand extract de Frangula 65 mg, fenolftaleina 32 mg, sulfat de stricnina 0,65 mg, sulfat de atropina 0,29 mg (flac. cu 20 buc.).

Constipatie Durere
Constipatie Durere

Actiune terapeutica Laxatin

 Laxativ si purgativ prin Frangula si fenolftaleina (cresc peristaltismul prin iritarea colonului); stricnina favorizeaza efectul laxativ; atropina impiedica spasmele dureroase ale colonului.

Mod de administrare:

  • Cate 1-2 drajeuri seara la culcare.

 

Reactii adverse si  Contraindicatii:

  • Nu se administreaza preparatul in cazurile de abdomen acut, in rectocolite ulcero-hemo-ragice, in afectiuni renale sau cardiace si la bolnavi cu glaucom. De asemenea nu se recomanda pe perioada lactatiei.

    Forma de prezentare: Flacoane cu 20 drajeuri.

Se poate recurge si la un ceai Laxatin.

laxatin ceai

Buton-pret-galben

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Laxatin – Laxativ – Constipatie