Micetal Spray

Prospect Micetal spray

Sharing

Micetal, spray cutanat

Prospect

Forma de prezentare:
Spray cutanat ct. x 1 fl. x 30 ml

Indicatii
Solutia de uz cutanat este indicata pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: micoze cutanate superficiale cum sunt Tinea pedis (picior de atlet), tinea cruris, Tinea corporis, Tinea facie si barbae si Tinea inguinalis provocate de specii de Trichophyton (de ex. T. rubrum, T. mentagrophytes, T. tonsurans), specii de Microsporum (de ex. M. canis, M. gypseum) sau de Epidermophyton floccosum; candidoze cutanate, provocate de levuri din genul Candida (de ex. C. albicans, C. parapoilosis, C. guillermondii, C. tropicalis); Pitiriasis versicolor provocat de Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Doze si recomandari: 
Solutie de uz cutanat. La adulti si copii peste 10 ani solutia se aplica local o data pe zi, preferabil seara. Se va aplica o cantitate suficienta pentru a acoperi intreaga zona afectata si cea adiacenta la pacientii cu dermatofitie sau candidoza cutanata si pe intreaga suprafata a trunchiului la pacientii cu Pitiriasis versicolor. Durata tratamentului depinde de natura si localizarea infectiei si de microorganismul implicat. Pentru prevenirea recidivelor se recomanda ca tratamentul sa dureze: 4 saptamani pentru tinea pedis si micoza interdigitala; 2-3 saptamani pentru Tinea corporis; 1-2 saptamani pentru Pitiriasis versicolor; 2-4 saptamani pentru candidozele cutanate. Daca dupa 4 saptamani de tratament situatia clinica nu se imbunatateste, diagnosticul trebuie reevaluat.

Micetal Spray
Micetal Spray

Contraindicatii 
Hipersensibilitate la flutrimazol si la alte antifungice imidazolice sau la oricare dintre componentii produsului.

Atentionari: 
Produsul este indicat numai pentru uz cutanat. Nu se aplica pe mucoase. Trebuie evitat contactul cu ochii. Daca in timpul tratamentului apar fenomene de iritatie sau de sensibilizare, tratamentul trebuie intrerupt si se face terapia adecvata. Nu se recomanda la copiii sub 10 ani. Precautie in sarcina si alaptare.

Reactii adverse: 
In primele zile de tratament poate sa apara local iritatie sau prurit.

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.