Prospect OB – tampoane

Prospect : Informatii pentru utilizator

OB-Pro comfort
OB-Pro comfort

OB ProComfort Normal 

Producator: McNeil-PPC Inc USA

Produse igiena intima

Indicatii utilizare OB ProConfort Normal:

Noul O.B. ProComfort Normal are acum tehnologia canalelor spiralate pentru protectie sigura, plus invelis matasos si unic, “silk touch”, pentru o insertie mai usoara.
Astfel ca tu te simti confortabil si protejata pe tot parcursul utilizarii lor.
Recomandat pentru flux menstrual mediu si redus.

Beneficii OB ProConfort Normal : 

O.B. este usor de folosit chiar de la prima menstruatie.
Prima data cand ai menstruatie, himenul este de obicei moale si suficient de elastic, incat poti folosi usor O.B. Nu afecteaza himenul.
Sunt create pentru a retine lichidul in interior mai eficient.
Ofera protectie sigura.

Prezentare ambalaj   OB ProConfort Normal :

16 bucati.

 

 

OB ProComfort Mini 

Producator: McNeil-PPC Inc USA Produse igiena intima Informatii Sindrom Soc Toxic : S.S.T este o boala care poate fi mortala si de aceea trebuie identificata si tratata cat mai devreme posibil.
Este rara, dar grava, putand aparea la barbati, femei si copii.
Este cauzata de toxinele unei bacterii care traieste de obicei in corpul omenesc. Aproximativ jumatate din imbolnaviri se produce la fetele si femeile aflate in timpul menstruatiei.

Simptomatologie:
Stare de rau in timpul menstruatiei, febra, senzatie de voma, diaree, dureri de cap, dureri in gat, ameteli, senzatie de lesin, dureri musculare, iritatii.
Se recomanda scoaterea tamponului si consultarea unui medic.

 

Indicatii:

Noul O.B. ProComfort Mini are acum tehnologia canalelor spiralate pentru protectie sigura, plus invelis matasos, unic, silk touch, pentru o insertie mai usoara. Astfel ca tu te simti confortabil si protejata pe tot parcursul utilizarii lor.
Pentru flux menstrual redus.

Instructiunile referitoare la folosirea tampoanelor, cuprind informatii despe SST (Sindromul Socului Toxic) menstrual – o boala rara dar grava.

Beneficii :
O.b este usor de folosit chiar de la prima menstruatie. Prima data cand ai menstruatie, himenul este de obicei moale si suficient de elastic, incat poti folosi usor O.B.
Nu afecteaza himenul.
Sunt create pentru a retine lichidul in interior mai eficient. Pentru protectie sigura.

Schimba periodic tamponul.
Alege un tampon potrivit fluxului tau menstrual si foloseste intotdeauna varianta de tampon cu cele mai mici dimensiuni pentru o absorbtie potrivita nevoilor tale.

Administrare:

Dupa ce te-ai spalat pe maini:
1. Deschide ambalajul,
2. Scoate in afara firul de la capatul tamponului,
3. Apasa cu varful degetului adancitura de la baza tamponului si scoate jumatatea superioara a ambalajului.
4. Cu mana ramasa libera, departeaza labiile. Intrarea in vagin e plasata intre uretra si anus.
5. Relaxeaza-te! Impinge cu atentie tamponul inspre partea din spate-sus a vaginului cat poti de mult.
Spala-te din nou pe maini dupa introducerea tamponului.

Prezentare ambalaj:

16 bucati.

 

Iată motivele pentru care să alegi Tampoanele O.B.

 

1. Te poţi mişca liberă şi poţi uita de menstruaţie! 
Spre deosebire de absorbante, tampoanele se poartă în interiorul corpului tău. Astfel, folosind tampoanele O.B.  în timpul ciclului,te poţi mişca liber şi poţi face ce vrei 

Cu tampoanele O.B. , sportul nu mai reprezintă deloc o problemă 

Tampoanele au avantajul că nu se simt deloc şi nu alunecă. te poţi mişca exact în acelaşi mod în timpul ciclului ca în orice altă zi: poţi merge cu bicicleta, participa la ore de sport şi chiar înota.

2. Tampoanele O.B.  sunt într-adevăr discrete 
Aflându-se în interiorul corpului, îşi îndeplinesc bine funcţia invizibilă, fără să le simţi. Tampoanele O.B.  absorb curgerea menstruală în interiorul corpului, împiedicând acumularea sângelui în interiorul zonei genitale. Astfel, totul în exterior rămâne confortabil, uscat, curat şi cu excepţia firului exterior, nimic nu este vizibil. Şi poţi purta orice doreşti, exact ca în orice altă zi a lunii, nimeni nu va şti că eşti în perioada ciclului. 

3. Discrete de purtat 
Tampoanele O.B.  sunt întotdeauna gata să meargă oriunde mergi şi tu. Atât de multă protecţie într-un singur tampon mic şi compact! Sunt practic invizibile în mâna ta, astfel încât le poţi lua cu tine oriunde fără ca nimeni să ştie ce ai în mână! 

4. Tehnologia O.B. cu canale spiralate pentru protecţie fiabilă 
Numai tampoanele O.B.  dispun de tehnologia O.B. cu canale spiralateconcepute pentru a direcţiona fluidul mai eficient înăuntrul tamponului. În acest mod, îţi conferă protecţie fiabilă când ai cea mai mare nevoie de aceasta. Tampoanele, O.B.  se expandează în lăţime şi se ajustează după forma corpului tău. 

5. Formula unică, SilkTouch™ asigură cea mai uşoară introducere posibilă a tamponului O.B.  
Tampoanele O.B. ProComfort  suntsingurele tampoane cu strat de acoperire mătăsoasă şi moale SilkTouch™. Datorită acestui strat de protecţie, ele alunecă mai uşor şi sunt într-adevăr uşor de introdus şi scos, chiar şi în zile cu scurgere uşoară utilizarea este confortabilă! 

Tampoanele O.B. ProComfort  sunt disponibile în mărimile mini, pentru zilele cu flux redus, normală şi super. Mărimea „mini” se potriveşte în special pentru primele tale încercări , iar mărimea „light flow” pentru ultimele zile ale ciclului sau în timpul unei sângerări cu flux redus. Citeşte mai mult despre tampoanele O.B. ProComfort  

6. Disponibile cu diferite grade de absorbţie pentru a se potrivi fluxului tău.
O.B.  este disponibil în 5 mărimi diferite – astfel încât poţi să îl foloseşti pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine. 
Cel mai bun tampon O.B.  cu care să începi este O.B. ProComfort  mini. Acestea sunt extrem de uşor de introdus datorită formei subţiri, a vârfului îngust rotunjit, mărimii mici şi a stratului de acoperire unic mătăsos şi moale SilkTouch™. 
Pentru zile cu flux mai abundent, încearcăO.B. ProComfort  normal care îţi conferă protecţie fiabilă atunci când ai cea mai mare nevoie. Încearcă selectorul de produse pentru a găsi tipul de O.B. care se potriveşte nevoilor tale personale 

7. O.B.  au fost create de o femeie ginecolog

O.B. au fost create de o femeie ginecolog în 1950. Numele ei era Dr. Judith Esser şi a lucrat împreună cu un grup de ingineri pentru a concepe tampoanele O.B. . Specialiştii au numit aceste tampoane “viitorul protecţiei sanitare” şi au avut dreptate. La 55 de ani după această invenţie, tampoanele O.B.  sunt utilizate de milioane de femei din lume.

8. Calitatea O.B.  

Tampoanele O.B.  sunt fabricate din vată sterilă de uz medical şi se fabrică de mai mult de 50 de ani conform celor mai recente studii ştiinţifice şi conform celei mai stricte calităţi

Acum se mai citeste

Leave a Reply