Prospect Oscillococcinum – gripa si raceala – homeopat

Oscillococcinum Prospect

   Granule homeopate foarte eficiente pentru stari gipale, contraindicatii si mod de administrare, efecte adverse nedorite

Granule, 0,01 ml/l g microgranule homeopate preformate
 Prospect: Informatii pentru pacienti
 

COMPOZIŢIE microgranule homeopate Oscillococcinum

Un tub conţine 1 g globule homeopate impregnate cu Anas barbariae 2OO K, 0,01 ml şi excipienţi (zaharoză, lactoză).
 
GRUPA FARMACOTERAPEUTICĂ a Oscillococcinum

Medicament homeopatic. Homeopate pentru raceala si gripa, si chiar functioneaza.

INDICAŢII TERAPEUTICE pentru aceste granule homeopate

Stări gripale.
 
CONTRAINDICAŢII Oscillococcinum

Hipersensibilitate la Anas barbariae 2OO K, sau la oricare dintre componenţii produsului.
 
Oscillococcinum prospect pentru administrare
Oscillococcinum prospect pentru utilizare si administrare
PRECAUŢII Oscillococcinum

Se recomandă prudenţă la pacienţii cu intoleranţă la lactoză (deşi conţinutul în lactoză al unei doze este mic).
 
INTERACŢIUNI Oscillococcinum

Nu sunt cunoscute.
 
ATENŢIONĂRI SPECIALE Oscillococcinum

 
Oscillococcinum in sarcina
Sarcina şi alăptarea: Nu sunt necesare precauţii.
 
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje: Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
 

DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE Oscillococcinum

 Doza trebuie să respecte stadiul bolii:
 Adulti:
 •  Profilactic: doza recomandată este de un tub-doză pe săptămână în timpul perioadei de expunere gripală.
 •  La debutul bolii: doza recomandată este de un tub-doză imediat ce apar primele simptome. Se repetă administrarea de 2 sau 3 ori la interval de 6 ore.
 • Pe perioada de stare a bolii: doza recomandată este de un tub-doză de 2 ori pe zi (preferabil dimineaţa şi seara) timp de 1 până la 3 zile.
 • Este de preferat să se administreze cu 15 minute înainte de mese sau cu 1 oră după mese. Se lasă să se dizolve întregul conţinut al unui tub-doză sub limbă.
 Copiii bebelusi sugari:
Oscillococcinum la sugari, bebelusi, copii  : se dizolvă conţinutul unui tub-doză într-un pahar cu apă şi se administrează cu linguriţa sau biberonul.
 
1 tub-doză conţine 1 g globule homeopate impregnate cu Anas barbariae 2OO K, 0,01 ml.
 

Mod de folosire si utilizare Oscillococcinum

1 – Luaţi suportul cu 3 tuburi-doză.
2- Impingeti in alveola si rupeti folia transparenta
3- scoateti tubul-doza
4- turnati continutul sub limba la adulti
SUPRADOZAJ
Nu au fost raportate cazuri de supradozaj.
PĂSTRARE
A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25 °C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
AMBALAJ
Cutie cu 3 tuburi-doză. Cutie cu 6.
PRODUCĂTOR
Laboratoires BOIRON SA – Franţa.
DEŢINĂTORUL AUTORIZAŢIEI DE PUNERE DE PIAŢĂ
Laboratoires BOIRON SA 20, rue de la Liberation – 69110 Sainte-Foy-les-Lyon – Franţa.
DATA ULTIMEI VERIFICĂRI A acestui prospect Oscillococcinum

Decembrie, 2003.
LABORATOIRES 20, rue de la Liberation  BOIRON’ 69110 Ste-Foy – Franţa
 

Mod de Prezentare   Cutie cu 2 blistere a cate 3 doze.

Pret Oscillococcinum = aprox 30 RoN

Citeste acum ...
Prospect Omicral

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

4 thoughts on “Prospect Oscillococcinum – gripa si raceala – homeopat”

 1. A mai incercat cineva Oscillococcinum? As vrea sa incep sa ii dau preventiv madalinei contra gripei pt ca nu as vrea sa ii fac vaccinul antigripal.

 2. Eu ii dau lui fiu meu cel mic 7 ani tot cate un tub saptamanal din septembrie…din cate am inteles se da pana primavara!
  I-am dat si anul trecut si nu a racit,eu ii voi da in continuare! Sanatate buna !

 3. Si cat timp ii dai ? Asociat cu altceva sau doar oscilococcinum ?
  Eu nu am folosit niciodata, la cel mare i-am dat Imuno Royal Junior cate 10 zile/;una, timp de 2 luni,si 2 pastile de Baraka.
  In lunile de toamna si primavara. Acumm pt cel mic as incerca cu oscilococcinum.

 4. Da,si eu ii dau baietelului meu la schimbarea anotimpului, preventiv,o data pe sapt o fiola de oscilococcinum.e homeopat si pana acum(2 ani si 7 luni)n-am avut raceli serioase.
  “Prevenirea gripei prin metode homeopate Administrarea de Oscillococcinum la copii”
  Apropierea sezonului rece creste in fiecare an riscul de aparitie a infectiilor respiratorii ale cailor aeriene superioare in general si a gripei in special. Anul acesta aduce un motiv suplimentar de grija: izbucnirea gripei aviare la pasari, boala provocata de un virus gripal asemanator (dar nu identic) cu cel care imbolnaveste omul.
  Prevenirea imbolnavirilor de gripa si mai ales prevenirea formelor grave care ar putea sa puna viata in pericol se face cel mai bine prin folosirea remediului homeopatic “Oscillococcinum”, produs usor de gasit in orice farmacie. Este recomandabila procurarea acestui remediu din timp, deoarece in caz de epidemie sunt previzibile sincope de aprovizionare.
  Oscillococcinum se prezinta sub forma unor tuburi care contin mici granule de substanta activa. In cazul adultilor si in cazul copiilor de varsta scolara se administreaza continutul unui tub (=granulele) sub limba. Cel putin doua ore inainte si o ora dupa administrare nu se mananca, nu se bea cafea, nu se fumeaza si nu se foloseste menta (ceai, pasta de dinti etc).

  Cand se administreaza Oscillococcinum ?
  Adultilor sanatosi care nu intra in contact cu multi oameni (de exemplu celor care lucreaza in birouri) le recomand sa ia Oscillococcinum numai in caz de imbolnavire: schema 2.
  Pentru copii, varstnici si adulti cu afectiuni cronice pulmonare sau cardiace, precum si pentru adultii sanatosi care intra in contact cu multi oameni potential bolnavi sau purtatori (de exemplu cadre didactice sau cadre medicale) este recomandabila schema 1.

  Schema 1 (=Administrare in scop de prevenire a imbolnavirii) se face prin administrarea 1 tub de granule o data pe saptamana in tot timpul perioadei de risc crescut, dimineata la trezire, cu precautiile aratate privind consumul alimentelor, cafelei, tutunului sau mentei.
  Schema 2 (=Administrarea in scop de tratament a bolii deja aparute si de prevenire a complicatiilor gripei instalate) se face astfel: primele 3 tuburi de Oscillococcinum se administreaza la fiecare 6 ore, urmatoarele 3 tuburi se administreaza o data pe zi. Se continua cu schema 1 dupa terminarea celor 6 tuburi.
  Schema 2 are efect NUMAI LA APARITIA GRIPEI, in primele 12 ore de la debutul simptomelor. Exemplu de aplicare a schemei 2: o pacienta constata la ora 11 dimineata aparitia primelor semne (in gripa “adevarata” primele semne sunt de obicei musculare: dureri ale ochilor la rotirea lor sau dureri ale tuturor muschilor (“parca as fi batuta”), abia mai tarziu apar semne respiratorii.
  Cel mai tarziu la ora 23 trebuie sa ia prima doza de Oscillococcinum . Presupunand ca ia prima doza la ora 13, va trebui sa mai ia o a doua doza (=al doilea tub) la ora 19 si a treia doza la ora 1 noaptea. Nu va manca, spala pe dinti, fuma sau bea altceva decat apa plata intre orele: 11-14; 17-20 si 23-2. Urmatoarele 3 tuburi se iau cate unul pe zi.
  Se poate face o economie considerand o doza = 1/2 de tub in loc de un tub, fapt care nu influenteaza raspunsul, deoarece in homeopatie nu este importanta cantitatea remediului. In cazul in care au trecut mai mult de 12 ore de la debutul primelor semne eficienta (puterea de vindecare) administrarii de Oscillococcinum este mult redusa, dar exista o anumita putere de prevenire a complicatiilor: boala isi va urma cursul firesc (aproximativ 7 zile), dar “sansa” de a face pneumonie va scadea.

Comments are closed.

Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila
Diete Sanatoase pentru orice zi
Cateva Tratamente Naturiste utile