Prospect Prostarem Forte

Sharing

Prospect pentru utilizatori

Prostarem Forte

Supliment Alimentar
Indicatii: 
Prostarem Forte este un supliment alimentar indicat pentru semne urinare iritative: nicturie (mictiuni nocturne), senzatie impetuoasa de a urina, mictiuni frecvente si in cantitate redusa (polakiurie), 
disurie (disconfort, dureri in momentul emisiei de urina), incontinenta si semne de obstructie: forta scazutajetului, jet ezitant, golire in doi timpi, efort la urinare. 

Administrare:
Se administreaza oral, cate un comprimat de 2 ori pe zi

Compozitie:
Palmier pitic, extract – 30 mg, Seminte de dovleac, extract – 100 mg, Trifoi rosu, extract – 100 mg, Pufulita cu flori mici, extract – 200 mg, Vitamina E – 15 mg 

Prostarem Forte Prospect
Prostarem Forte Prospect

Caracteristici:
Prostarem Forte este un supliment alimentar indicat barbatilor si reprezinta o formula complexa destinata protejarii functionarii prostatei.
Extractul de Palmier pitic (Serenoa repens) este recomandat, pe baza a numeroase studii stiintifice, in cazurile de afectiuni ale prostatei. Mecanismul de actiune al acestui extract vegetal consta in influentarea pozitiva a metabolismului hormonilor sexuali masculini si inhibarea productiei de mediatori ai inflamatiei. 

Extractul de seminte de dovleac (Cucurbita pepo semen) are efecte pozitive asupra sistemului urinar, in special asupra vezicii urinare, reduce mictiunile nocturne, inflamatiile prostatei (prostatitele), este sursa de zinc
Pufulita cu flori mici (Epilobium parviflorum) este folosita cu succes in ameliorarea afectiunilor prostatei. Din aceasta specie s-a izolat un compus numit oenoteina care inhiba enzimele aromataza si 5-alfa-reductaza, ambele fiind determinante in inflamarea prostatei. 

Trifoiul rosu (Trifolium pratense) este bogat in izoflavone, in special fitoestrogeni (estrogen bologic activ): genisteina, daidzeina, formononetina si biochanina A. Studiile clinice controlate au demonstrat ca trifoiul rosu ajuta la mentinerea unei densitati osoase normale. 
Vitamina E joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor, imbunatateste atat erectia, cat si ejacularea. Carenta de vitamina E poate avea un rol in eventuala instalare a sterilitatii. 

Prezentare:
20 comprimate 

Producator:
Laboratoarele Remedia

 

Sharing

Acum esti aici: Home » Prospect Prostarem Forte