4 thoughts on “Sinupret Prospect Forte Drajeuri pentru Sinusuri”

  1. Buna ziua. Am un baiat de 12 ani, care raceste destul de des. Incepand din noiembrie anul trecut a racit de 4 ori, am am fost la ORL si a facut nebulizari cu dexametazona, gentamicina si ser fiziologic + picaturi nazale cu rifampicina cu ser efedrinat, la interval 2 luni a racit iar, curgea nasul purulent, tuse groaznica, consultat de medicul pediatru, i-a prescris Klacid 10 zile, cu sinupret si aerius, mucozitatile au cedat ( nu mai erau galbene) dar nu au disparut. Am ajuns la ORL, a luat parasinus, aerius, vit c, tobradex si colargol. Mucozitatile nu au cedat si i-a prescris mai departe nasonex, vibrocil si biorinil alternativ.
    Am luat o luna echinaceea. Acum 2 zile a inceput sa-i curga nasul (mucozitatile sunt galbene), i-am pus picaturi cu vibrocil, apa de mare, dar nu cedeaza sunt tot galbene dimineata. Sunt disperata si asi dori sa stiu ce pot sa-i dau.
    Multumesc.

  2. Faceti o radiografie SAF sa vedeti ce forma de sinuzita are puteti sa faceti inhalatii, aromoterapie si spalaturi nazale.

  3. Multumesc pentru raspuns. Ii fac spalaturi nazale cu musetel de azi, citind pe forum despre acest lucru. Ultimul medic ORL dupa ce i-a facut un examen fibroscopic, mi-a spus ca polipii sunt problema si de aici mucozitatile. Nu stiu cat de mari sunt ca sa il operez si ca pt. ca nu am fost de acord, i-a dat ultimul tratament care a functionat. Cred ca am gresit, examenul facut de medicul ORL este endoscopie nazala, daca spun bine.
    Multumesc

  4. Polipii, in mod normal… se micsoreaza fiziologic pana la 10_11 ani , dar daca sunt polipi si acum si nu-l operati atunci are sanse sa sufere de probleme ORL toata viata.

Comments are closed.

Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila