Prospect Supramax – Intarirea Articulatilor

Sharing

SUPRAMAX articulatii este o formula ultramoderna, naturala, unica in Romania, pe baza de hidrolizat de colagen (FORTIGEL ).

SUPRAMAX
articulatii contine 10 g de colagen hidrolizat (FORTIGEL ) intr-un singur plic.
*Doza zilnica recomandata conf. HG 685/2009

Hidrolizatul de colagen actioneaza in 3 etape:

Absorbtia: dupa administrarea SUPRAMAX articulatii, hidrolizatul de colagen (FORTIGEL ) este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.
Distributia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen (FORTIGEL ) patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.
Stimularea: hidrolizatul de colagen (FORTIGEL ) stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului.

SUPRAMAX articulatii are un efect pozitiv asupra cartilajului:
Restaureaza cartilajul
Intareste articulatiile
Benefic in afectiunile reumatice

supramax-articulatii

Detalii pret

Mod de administrare:
Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat.

Vezi si  Prospect Celadrin – Intarirea si functionarea buna a articulatiilor

Ceva ce ajuta la intarirea articulatiilor este si Colagen Stimulent!

olagenul lichid ajută la redobândirea fermității și elasticității pielii, creste rezistenta parului si a unghiilor, reface si regenereaza tesutul osos, conjunctiv, tendoanele, stopează procesele degenerative din articulații.

colagen-stimulent-150ml

Colagenul este o proteină, prezentă în toate țesuturile elastice din organism, începând cu vasele de sânge sau organele interne și terminând cu pielea. După vârsta de 20 de ani, producția de colagen a organismului scade constant, într-un ritm mai lent la început, apoi din ce în ce mai rapid.

Care este atunci soluția? Produsele naturale care stimulează puternic producția de colagen a propriului organism. Pentru că da, organismul nostru își poate crește producția, dar și calitatea colagenului, chiar la vârste înaintate.

Iată care sunt ingredientele ce stimulează producția de colagen din organism: extractul Coada calului și extractul de Urzică, Lăptișorul de matcă, Zincul Biologic.

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Supramax – Intarirea Articulatilor
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!