Prospect Taxofit

Taxofit     

Vitamine şi minerale de cea mai bună calitate

Magnesium + Calcium + D3

Eliberare retard a nutrienţilor esen­ţiali inimii, sistemului nervos, mus­cular şi osos     

Stimate pacient,

Vă mulţumim că aţi ales calitatea Taxofit      a suplimentelor alimentare.

Cu comprimatele Taxofit      Magnesium+Cal- cium+ D3 Chrono Depot® asiguraţi aportul optim cu magneziu, calciu şi vitamina D3, necesar zilnic organismului dumneavoastră.

Taxofit
Taxofit

Magneziul este o substanţă minerală vitală şi are o mare importanţă pentru păstrarea funcţiilor vitale ale organismului şi optimizarea proceselor metabolice. Acesta este absolut necesar activităţii enzimatice, metabolismului energetic, reglării unor importante funcţii nervoase şi musculare, precum şi stimulării rezistenţei organismului la stres. Magneziul contribuie şi la funcţionarea corespunzătoare a muşchiului cardiac (miocardul).

Calciul este cel mai important element în constituirea şi păstrarea rezistenţei oaselor şi a dentiţiei. în plus, calciul participă la diminuarea reactivităţii excesive a pielii sensibile la acţiunea radiaţiilor solare. Pentru ca organismul nostru să poată prelua calciul din alimentaţie conform necesarului şi să-l poată stoca, acesta are nevoie de “adjuvantul de absorbţie” care este vitamina D3.

Magneziul şi calciul sunt absorbite de organism în aceeaşi porţiune a intestinului – se vorbeşte

aici de aşa-numitele “ferestre de absorbţie”. Pentru că există presupuneri diferite cu privire la nivelul de concentraţie de la care substanţele vitale încep să-şi împiedice reciproc absorbţia, specialistul în substanţe vitale Taxofit   alege drumul cel mai sigur: pentru a facilita o bună absorbţie şi utilizare în corp a magneziului, eliberarea sub­stanţelor minerale în cazul tabletei Taxofit  Chrono Depot®se face pe baza des­coperirilor din cronobiologie, în două faze:

–   Faza imediată: eliberarea magneziului

–   Faza de depunere: eliberarea calciului şi a vitaminei D3, care ajută la absorbţia acestuia.

Cu ajutorul tehnolo­giei Chrono Depot®, substanţele mine­rale sunt eliberate în două faze se­parate, în aşa fel încât, printr-o ab­sorbţie şi utilizare optimizate, substanţele vitale îşi împiedică reciproc absorbţia cât mai puţin posibil.

Comprimatele Taxofit     Magnesium + Calcium + D3 Chrono Depot sunt create într-o manieră specială, având două straturi. Cele două straturi se deosebesc prin culoare şi conţin substanţe vitale diferite.

Organismul nu poate sintetiza şi/ sau stoca decât într-o mică măsură calciul şi magneziul. De aceea trebuie suplinit necesarul zilnic prin alimentaţie. Un necesar crescut de magneziu şi calciu nu poate fi satisfăcut, totuşi, întotdeauna, numai prin aport alimentar. Spre deosebire de aceste minerale (Ca, Mg), vitamina D3 se poate sintetiza în derm sub acţiunea radiaţiilor ultraviolete în cantitate suficientă (lumina solară). Odată cu vârsta apare o scădere vizibilă a capacităţii de sinteză a vitaminei D3 de către piele la adulţi faţă de tineri. Mai multe categorii de persoane cum ar fi: cele active profesional, vârstnicii sau pacienţii instituţionalizaţi nu primesc o doză suficientă de raze ultraviolete (mai ales pe perioada iernii). Ca urmare a acestei situaţii este necesară suplimentarea dietei cu vitamina D3.

Comprimatele de Taxofit      Magnesium+Calcium+D3 Chrono-Depot- Eliberare retard a nutrienţilor esenţiali inimii, sistemului nervos, muscular şi osos

1 comprimat conţine:

100 g

Carbohidrati 0,13 g Lipide 0,01 g Proteine

7,0 g 0,6 g

Calorii 2,7 kJ

(0,6 kcal) UP1 0,01

150 kJ (35 kcal) 0,6

Lista de ingrediente:

carbonat de calciu; oxid de magneziu; agent de acoperire – hidroxipropilmetilceluloză; amidon de porumb; agenţi de umplere – pulbere de celuloză şi celuloză microcristalină; antiaderent – săruri de magneziu din acizi graşi alimentari; agent de umplere – carboximetilceluloză sodică cross- linkată; grăsime vegetală solidificată; anti- aderenţi – dioxid de siliciu, talc, mono şi diglice- ride din acizi graşi alimentari; colecalciferol (vitamina D3), colorant – oxid de fier.

Acum se mai citeste