Prospect Uleiul de Krill (Krill Oil)

Prospect: Informatii pentru utilizatori

Uleiul de Krill

recomandat de DR. OZ

Beneficiile uleiului de Krill: 
-Omega 3, Omega 6, Omega 9 are rol benefic in: reumatism, osteoporoza.  
-Previne aparitia infarctului miocardic 
-Protejeaza membranele 
-Creste energia corpului 
-Stimuleaza sistemul imunitar 
-Stimuleaza sistemul digestiv 

Ulei de Krill
Ulei de Krill

-Ajuta la concentrare / memorie 
-Ofera protectie impotriva razelor UV 
-Previne bolile cardiovasculare 
-Scade colesterolul si trigliceridele 
-Reduce durerile artritice 
-Combate sindromul premenstrual si dismenoreea 
-Putere antioxidanta incomparabila Omega 3, Omega 6 si Omega 9 (in echilibru) 
-Viaminele A si E 
-Sursa de fosfolipide unice 
-Sursa de colina 
-De 34 ori inai mult antioxidant decat Coenzima Q10 
-De 6,5 ori mai eficient decat licopenul 
-De 48 de ori mai bogat in omega 3 decal uleiurile extrase din peste.

 

Ce este Krill Oil?
Cum multi oameni au deveni mai constienti de sanatate si adaugarea de suplimente naturale pentru dieta lor, uleiul de krill a devenit din ce in ce mai popular pentru numeroasele beneficii. Pentru a intelege mai bine avantajele ale uleiului de krill, trebuie mai intai sa stiti ce este un krill.
Krill sunt creveti, crustacee, care sunt de aproximativ 1 la 6 centimetri lungime. Ei traiesc in ocean si se hranesc in principal cu fitoplancton. Sunt aproape de partea de jos a lantului alimentar si sunt mancate de balene, foci, pinguini, calmari si peste. Inainte ca ulei de krill sa devenina popular, kril era recoltat pentru hrana pestilor acvatici in acvarii, momeli, produse alimentare si era solicitat pentru okiami pentru japonezi.
Krill ulei, ulei care este gasit in mod natural in kril, este extras si vandut ca un supliment nutritional. Ulei de Krill contine omega-3 acizi grasi, care este principalul motiv pentru acest lucru devenind popular ca un supliment nutritional.
Un alt motiv ulei de krill devine popular este, deoarece contine un antioxidant numit astaxantina. Algele pe care krill le mananca produce culoare rosu aprins pigmentul care da astaxantin in krill si alte crustacee, cum ar fi de culoare rosu-roz homarii si crevetii.
Antioxidantii protejeaza celulele corpului nostru de la oxidare de la radicalii liberi, substante instabile care sunt gandite pentru a contribui la anumite boli cronice. Spre deosebire de multi alti antioxidanti, astaxantina traverseaza bariera hemato-encefalica, in cazul in care ar poate proteja, teoretic, ochii, creierul si sistemul nervos central de radicalii liberi.

Krill Oil Studii
Krill Oil Studii

De ce oamenii consuma ulei de krill
Oamenii folosesc ulei de krill, din aceleasi motive pe care o folosesc ulei de peste, ulei de in, omega-3 sau alti acizi grasi. Spre deosebire de uleiul de peste, uleiul de kril nu provoaca miros de peste din gura sau gust de peste, o reactie adversa frecventa la uleiul de peste. Cand sa comparat cu uleiul de peste, sa descoperit ca uleiul de krill este de patruzeci si opt de ori mai puternic. De asemenea, uleiul de krill contine o cantitate mai mare de astaxantina fata de ulei de peste.
Iata cateva beneficii specifice pentru care este folosit.

• • Colesterol
Studiile arata ca uleiul de krill este un remediu natural pentru colesterol ridicat. Intr-un studiu, pe 120 de persoane s-au dat ulei de krill, ulei de peste si un placebo. Ulei de Krill a redus LDL (denumit in continuare “colesterol rau”), cu ​​34% si a crescut HDL (“colesterolul bun”) cu 43,5%, comparativ cu placebo. In comparatie cu uleiul de peste reduce colesterolul LDL cu 4,6% si a crescut colesterolul HDL cu 4,2%. Krill a redus de asemenea trigliceridele. 

• • Sindromul premenstrual
Cercetarile preliminare sugereaza ca uleiul de krill poate ajuta la reducerea simptomelor sindromului premenstrual (PMS), cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetari.

Acum se mai citeste