Prospect Vitamen

Prospect: Informatii pentru utilizatori

Vitamen

Supliment alimentar

Vitamen este un supliment alimentar pentru potenţă cu ingrediente unice testate pentru îmbunatăţirea rapidă a erecţiei.

Combinatia eficienta de plante naturale creste rezista corpului la efort iar prin asigurarea unui flux constant de sange in zona penisului erectiile fiind puternice pe toata durata actului sexual.

Indicatii pentru utilizare

Pentru ce se utilizeaza Vitamen:

– Stimuleaza dorinta si performanta sexuala, libidou crescut.

– Cresterea puterii  si intensitatii orgasmelor

– Are ca efect erectii mult mai puternice si de durate mai lungi


– Întarzie ejacularea
– Contribuie la marirea naturala a penisului
– Inbunatateste fertilitatea masculina
– Erectii puternice si de durata.

Vitamen Prospect
Vitamen Prospect

Actiunea Vitamen

  • Ejacularea tarzie. Irigarea permanenta cu sange a penisului in timpul actului sexual va imbunatatii rezistenta acestuia si va permite intarzierea ejacularii.
  • Fertilitate crescuta.
  •  Formula de plante continute este recunoscuta si folosita in lume pentru cresterea calitatii spermei in cele mai mari clinici specializate in fertilitate si potenta.

 
O erectie a penisului este un proces complex care necesita interactivitatea mintii, a nervilor, a hormonilor si a vaselor sanguine. Penisul este format din radacina, corp si cap (gland). Penisul este format din trei corpi cilindrici care contin tesutul erectil. Doi dintre acesti corpi sunt corpii cavernosi penieni, iar al treilea este corpul spongios penian. Corpii cavernosi sunt paraleli si sunt situati deasupra corpului spongios, acesta din urma fiind strabatut pe toata lungimea lui de uretra. Acesti trei corpi care alcatuiesc corpii erectili ai penisului sunt principalii responsabili de marimea si taria penisului.

Vitamen pentru barbati este un supliment nutritiv realizat din ingredienti naturali de origine vegetala, continand mai toate plantele recunoscute pentru efectul lor de stimulente sexuale. Folosind formula noastra o sa obtii satisfactie si dorinta sexuala superioara, un penis mai puternic si mai erect, o sa sesizezi o crestere in perfomanta, si cresterea energiei si a placerii in timpul actului sexual.

COMPOZITIE – pulbere din parti aeriene de Epimedium grandiflorum – 120mg; gelatina (capsula); pulbere din radacini de Ginseng-rosu (Panax ginseng) – 60mg;

Mod de administrare: 2 capsule cu 30 de minute inainte de contactul sexual
Desi este recomandat sa luati cate 2 capsule inainte de fiecare act sexual, puteti incerca sa vedeti efectul doar de la o singura capsula.

Vitamen este un supliment alimentar pentru potenta, cu ingrediente unice, testate, pentru imbunatatirea rapida a erectiei! Vitamen nu prezinta efecte adverse si nu da dependenta. Produsul este 100% natural si a fost conceput si testat de medici! Testele facute pe 85 de barbati au aratat rapid eficienta acestor pilule! Pe langa imbunatatirea performantelor sexuale, acesta trateaza si previne prostata. 90% dintre barbatii au scapat de prostata!

Acum se mai citeste