Prospect Vitamina C+

Sharing

 Prospect : Informatii pentru utilizator

Vitamina C+ Prospect

cu AROMA DE: ANANAS CAISE

FRUCTE DE PĂDURE LĂMÂIE PIERSICI STRUGURI

180 mg

Comprimate rnasticabile

Supliment alimentar

Compoziţie

Fiecare comprimat conţine acid ascorbic 90 mg, ascorbat de sodiu 101,24 mg (echivalente la 180 mg vitamina C) şi excipienţi: lactoză monohidrat, zahăr pudră, glucoză monohidrat, acesulfam potasic, povidonă K30, stearat de magneziu, talc, coloranţi şi arome diferite:

  1. pentru Vitamina C+ cu aromă de ananas: colorant galben tartrazină, aromă de ananas;
  2. pentru Vitamina C+ cu aromă de caise: colorant galben tartrazină, aromă de caise;
  3. pentru Vitamina C+ cu aromă de fructe de pădure: colorant Roşu Amaranth (E123), aroma de fructe de pădure;
  4. pentru Vitamina C+ cu aromă de lămâie: colorant galben tartrazină, aromă de lămâie;
  5. pentru Vitamina C+ cu aromă de piersici: colorant galben amurg, aromă de piersici;
  6. pentru Vitamina C+ cu aromă de struguri: colorant Patent Blue V (E131), colorant Roşu Amaranth (E123), aromă de struguri.

 

Acţiune

Spre deosebire de plante şi unele animale care o sintetizează din glucoză, pentru om, sursele de vitamina C sunt exclusiv de natură alimentară, exogenă (legume şi fructe crude). Numeroasele sale roluri în diferite procese metabolice o fac indispensabilă pentru o nutriţie adecvată. Vitamina C participă la metabolismul glucozei, al acidului folie, neutralizarea radicalilor liberi (rol antioxidant), intensifică absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv, favorizează depunerea calciului în oase si ajută la vindecarea plăgilor. Aportul alimentar insuficient absorbţia defectuoasă, necesităţile crescute sau eliminarea excesivă, apărute cu precădere la subiecţii vârstnici sau la alcoolici, se asociază frecvent cu semne de carenţă vitaminică.

Vitamina c plus Prospect
Vitamina c plus Prospect

Utilizare:

Acest produs este util în carenţele de vitamina C

Porţia de produs: 1 comprimat pe zi.

Aportul zilnic: maxim 180 mg acid ascorbic. Comprimatele se lasă să se dizolve lent în gură sau se mestecă.

Utilizarea îndelungată a unor doze excesive de vitamina C (peste 2000 mg/zi) poate favoriza formarea de calculi urinari, prin creşterea excreţiei de oxalat Vitamina C poate fi dăunătoare în condiţii de supraîncărcare cu fier (la bolnavi cu hemocromatoză, talasemie, persoane ce primesc frecvent transfuzii de sânge).

Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperaturi sub 25°C,în ambalajul original.

Mod de prezentare:

Flacon cu 30 comprimate cu gust de ananas, caise, fructe de pădure, lămâie, piersici sau struguri, conţinând câte 180 mg vitamina C fiecare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat Cu zaharuri şi îndulcitori.

A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.

Producător:

S.CBiofarm S.A, Str. Logofătul Tăutu nr. 99, sector 3, Bucureşti, România.

 

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Vitamina C+