Rezultate slabe la scoala

Sharing

Rezultate şcolare slabe

Atunci când un copil nu mai ţine pasul cu învăţătura, este palid şi are cearcăne adânci sub ochi. se recomandă următoarele:

Ceai de urzici

Pentru o ceaşcă de ceai sc foloseşte o linguriţă plină-vârf cu urzici, se opăreşte cu apă fierbinte şi se lasă o jumătate de minut. Se strecoară şi se beau, de preferinţă, două căni de ceai zilnic. La fiecare ceaşcă de ceai se adaugă o linguriţă de bitter suedez.

Rofi de lapte

Bubuliţele numite astfel şi care apar la sugari, pe faţă şi pe cap, imediat după naştere, se datorează de multe ori calităţii laptelui matern.

Spălări cu coajă de stejar

Se utilizează 100 grame de coajă de stejar (se găseşte si la magazinele de plante medicinale), care sunt puse la înmuiat, pentru 12 ore, într-un vas cu cinci litri de apă rece.

Extractul rece se încălzeşte, se strecoară şi se foloseste pentru spălări.

Muşeţel

O linguriţă vârfuită de muşeţel se opăreşte cu o cană de apă fierbinte, se strecoară şi se pot bea trei-patru ceşti de ceai, zilnic. Preparat ca şi ceaiul de muşeţel, extractul de muşeţel se foloseşte şi pentru spălări.

Spălări cu frunze de nuc

Pentru tratamentul rofilor de lapte se folosesc cu succes spălările cu frunze de nuc. Se vor lua două linguriţe pline-ochi cu frunze de nuc, tăiate mărunt şi se opăresc cu jumătate de litru de apă fierbinte. După treizeci de secunde se strecoară şi infuzia se foloseşte, călduţă, pentru spălarea locurilor cu rosii.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Rezultate slabe la scoala
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!