Prospect Sennalax plus Aloe Vera- Constipatie

Sharing

Aflati acum tratamentul contra unui tranzit intestinal lenes , sau cu constipatie , se poate trata cu SennaLax plus Aloe, un tratament eficace, rapid si de durata.

PROSPECT SENNALAX PLUS ALOE Vera

Ce contine Sennalax Plus Aloe Vera?

Compozitie SennaLax Plus Aloe Vera
Un comprimat contine extract uscat din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg hidroxiantracen glicozide exprimate în sennoside B, Aloe vera (Aloe Barbadensis) pulbere liofilizata in baza de maltodextrina 20 mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon pregelatinizat, povidona K30, fosfat acid de calciu dihidrat, talc, stearat de magneziu.

Cum actioneaza aceste pastile de Sennalax?

Actiune SennaLax Plus Aloe Vera
Sennalax plus Aloe este un produs care ajuta la reglarea tranzitului intestinal în mod natural. Datorita combinatiei dintre extractul de Senna si Aloe Vera, Sennalax plus Aloe are efecte benefice în cazul tranzitului intestinal încetinit sau al constipatiei. Actiunea extractului de Senna se manifesta la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale.

Extractul de Senna este benefic pentru stimularea miscarilor propulsive ale colonului si intestinului subtire. Acest extract are avantajul ca nu produce dureri sau disconfort abdominal ca alte produse similare. Aloe Vera ajuta la accelerarea si normalizarea metabolismului, contribuie la regenerarea vilozitatilor intestinale si la detoxificarea organismului.

SennaLax plus Aloe
SennaLax plus Aloe Vera

Mod de prezentare SennaLax Plus Aloe
Cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate.

cumpara acum

 

 

 

 

În plus, planta are proprietati antiseptice, dezinfectante, antiinflamatoare si poate chiar stimula regenerarea celulara. Aloe Vera hraneste, detoxifica, ajuta la normalizarea functiilor tractului digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor.
Sennalax plus Aloe este benefic în Constipatia ocazionala, tranzitul intestinal încetinit, hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, pentru reglarea tranzitului intestinal si a functiilor sistemului digestiv în general.

Cum se administreaza Sennalax?

Utilizare SennaLax Plus AloeVera
1-2 comprimate o data pe zi, de preferat seara înainte de culcare. Se recomanda administrarea pe o perioada limitata de timp pentru a evita fenomenele de obisnuinta.

Exista precautii de care sa tin cont?

Precautii SennaLax Plus Aloe
Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A nu se folosi dupa data expirarii înscrisa pe ambalaj.

Cum se ia Sennalax in caz de sarcina si/sau alaptare?

Sennalax Plus Aloe Vera este contraindicat in sarcina si alaptare.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

 

Daca sunteti alergica la Aloe Vera puteti sa luati Sennalax fara Aloe.

Va mai poate ajuta un tratament naturist contra constipatiei asociat cu un regim alimentar specific pentru un tranzit intestinal bun> fara constipatie.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Sennalax plus Aloe Vera- Constipatie