Prospect Sennalax plus Aloe – Constipatie

Aflati acum tratamentul contra unui tranzit intestinal lenes , constipatie cu SennaLax plus Aloe, tratament eficace, rapid si de durata

PROSPECT SENNALAX PLUS ALOE

Compozitie SennaLax Plus Aloe
Un comprimat contine extract uscat din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg hidroxiantracen glicozide exprimate în sennoside B, Aloe vera (Aloe Barbadensis) pulbere liofilizata in baza de maltodextrina 20 mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon pregelatinizat, povidona K30, fosfat acid de calciu dihidrat, talc, stearat de magneziu.

Actiune SennaLax Plus Aloe
Sennalax plus Aloe este un produs care ajuta la reglarea tranzitului intestinal în mod natural. Datorita combinatiei dintre extractul de Senna si Aloe Vera, Sennalax plus Aloe are efecte benefice în cazul tranzitului intestinal încetinit sau al constipatiei. Actiunea extractului de Senna se manifesta la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale.

Extractul de Senna este benefic pentru stimularea miscarilor propulsive ale colonului si intestinului subtire. Acest extract are avantajul ca nu produce dureri sau disconfort abdominal ca alte produse similare. Aloe Vera ajuta la accelerarea si normalizarea metabolismului, contribuie la regenerarea vilozitatilor intestinale si la detoxificarea organismului.

SennaLax plus Aloe
SennaLax plus Aloe

În plus, planta are proprietati antiseptice, dezinfectante, antiinflamatoare si poate chiar stimula regenerarea celulara. Aloe Vera hraneste, detoxifica, ajuta la normalizarea functiilor tractului digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor.
Sennalax plus Aloe este benefic în Constipatia ocazionala, tranzitul intestinal încetinit, hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, pentru reglarea tranzitului intestinal si a functiilor sistemului digestiv în general.

Utilizare SennaLax Plus Aloe
1-2 comprimate o data pe zi, de preferat seara înainte de culcare. Se recomanda administrarea pe o perioada limitata de timp pentru a evita fenomenele de obisnuinta.

Precautii SennaLax Plus Aloe
Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A nu se folosi dupa data expirarii înscrisa pe ambalaj.

Contraindicat in sarcina si alaptare.

Conditii de pastrare
A se pastra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Mod de prezentare SennaLax Plus Aloe
Cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate.

 

 

 

Daca sunteti alergica la Aloe Vera puteti sa luati Sennalax fara Aloe.

Va mai poate ajuta un tratament naturist contra constipatiei asociat cu un regim alimentar specific pentru un tranzit intestinal bun fara constipatie.

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila