Arhive categorie: Noutati medicale de ultima ora

Actualitati medicale de ultima ora

De ce ne trebuie un sistem digestiv sanatos?

=&0=&

Studiile au demonstrat ca aproximativ trei sferturi din sistemul imunitar se gaseste la nivelul tractului gastrointestinal, fiind lesne de inteles importanta majora a acestuia in mentinerea sanatatii generale a organismului.

De asemenea, tot aici se produc Citeste mai mult ...

Epilepsia si crizele epileptice

Ce este epilepsia? Cum tratam persoanlele cu epilepsie?

Epilepsia reprezinta o afectiune neurologica, cronica, caracterizata de prezenta a cel putin 2 crize epileptice, aparute  la un interval de minim 24 ore intre ele.

Care sunt cauzele?

In ce privesc cauzele acestei afectiuni, trebuie precizat faptul ca epilepsia Citeste mai mult ...

Febra fanului

Febra fânului reprezintă o afecțiune cu care se confruntă majoritatea persoanelor, mai ales la sfârșitul primăverii și începutul verii. 

Febra fânului reprezintă o reacție alergică la polen, iar aceasta poate să apară din diferite cauze. Cele mai multe persoane sunt sensibile la polenul eliberat în aer de flori, copaci sau iarbă, dar există și persoane care pot dezvolta această Citeste mai mult ...

Fervex pentru adulţi şi copii va fi retras din farmacii

Afla de ce va fi retras Fervex pentru adulti si copii, care sunt starile grave si ingrijoratoare care ceeaza acest medicament.

Fervex pentru adulţi şi copii va fi retras din farmacii

Medicamentul Fervex pentru copii şi adulţi, pentru tratarea racelii va fi retras din farmacii ca urmare a unei alerte primite Citeste mai mult ...

Surditatea depistata va putea fi vindecata in urmatorii 10 ani

Surditatea depistata va putea fi vindecata in urmatorii 10 ani

Un doctor argentinian, care conduce o echipa de cercetatori de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie, sustine ca in urmatorii zece ani surditatea ar putea fi tratata cu ajutorul celulelor stem, transmite EFE – preluat de Agerpres.

Doctorul Citeste mai mult ...

Zahărul este cel mai periculos drog

Zahărul este cel mai periculos drog, susține șeful serviciilor de sănătate publică din Amsterdam

Șeful serviciilor de sănătate publică din Amsterdam – orașul olandez unde vânzarea canabisului este legală – s-a pronunțat pentru o reglementare strictă a zahărului, relatează cotidianul britanic The Telegraph

‘La fel ca alcoolul Citeste mai mult ...