Prospect Abexine

Sharing

Abexine Prospect

  • Iti este greu să te ridici sau să păşeşti?
  • Articulatii inflamate,cartilagii uzate ,guta, reumatismul, iti amaresc viata?
  • Uita cremele traditionale care alina durerea doar pentru scurt timp!
  • Gelul ABEXINE alina semnificativ neplacerile produse de inflamarea articulauiilor sau durerile artritice care iti produc atata neplacere

Secretul consta in apiterapie!
Apiterapia , este terapia speciala cu VENINUL OBTINUT DE LA ALBINE si care este cea mai buna rezolvare pentru problemele reumatice.

  • Daca aplici gelul în mod regulat pe suprafata dureroasa, in scurt timp simţi cum durerea se estompeaza.
  • Abexine ajuta si un cazul durerilor musculare, lovituri, dureri de cap, hemoroizi, hernii, sau varice.
  • Este indicat şi impotriva acneelor şi comedoanelor (cosuri cu cap negru)
  • Aplica pe zona dureroasa, si, in scurt timp pot disparea durerile sacaitoare.
  • Este preparat numai cu componente naturale.
  • Poti aplica pe oricare parte a corpului, efectul este imediat

1 x buc. tub ABEXINE cu miere(50ml)

1 x buc. tub ABEXINE cu mentol(50ml)

Abexine pentru articulatii si reumatism
Abexine pentru articulatii si reumatism
Abexine este  produsul care va ajuta la ameliorarea durerilor cauzate de articulatii inflamatate, guta, reumatism sau cartilagii uzate. Eficienta sa in ameliorarea durerilor reumatismale si artritice este data de folosirea apiterapiei.
Secretul performanetei acestui produs in ameliorarea durerilor neplacute de cap, musculare, varice, ale articulatiilor, sta in apiterapie – terapie ce foloseste veninul de albine.
Componentele gelului Abexine, printre care se remarca apitoxina – veninul obtinut de la albine, contribuie la redarea flexibilitatii si reduce inflamatiile articulare. Datorita compozitiei sale unice, dispune de remarcabile efecte antiinflamatoare si analgezice.
Abexine nu este doar un produs dedicat durerilor. Este un produs care va poate reda aspectul sanatos  al  pielii si care va ajuta in cazul diferitelor afectiuni ale epidermei. Enumeram aici, acneea,comedoanele, iritatii, reozeata pielii, arsuri sau alte afectiuni dermatologice.
Aplicat oriune pe piele, Abexine isi exercita actiune benefica imediat, Rezultatele sunt vizibile si simtite inca de la prima aplicare.
Abexine este un produs conceput doar din componente naturale, care se poate utiliza cu usurinta pentru a ameliora durerile.
Abexine – gel cu miere de albine – este un gel hidratant, delicat cu pielea, astringent si pretector al epidermei.
Abexine – gel cu menta – detine proprietati racoritoare si antiinflamatoare, recomandat inclusiv in durerile musculare
Se poate folosi Abexine impotriva durerilor osteoarticulare si musculare, cat si impotriva loviturilor, a contuziilor, a durerilor de cap, a herniilor, a hemoroizilor, a acneei, a comedoanelor sau a varicelor.

Veninul de albine – apitoxina reprezinta un ingredient cu proprietati exceptionala pentru snatatea noastra. Folosit in doze optime apitoxina este utilizata inca din cele mai vechi timpuri in tratamentul diferitelor dureri articulare. Abexine se poate aplica inca de la cele mai mici dureri pentru redarea comfortului si recapatarea mobilitatii.

Mod de utilizare:

Se aplica pe zona dureroasa, cantitate suficienta cat sa acopere zona cu probleme, se maseaza usor pana la absorbtia totata. In scurt timp durerea va inceta ( 5 -10 min).

Recomandat este sa fie aplicat de 2 ori pe zi – dimineata si seara.
Se poate aplica pe orice parte a corpului.

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Abexine