Prospect Vita B Complex

Sharing

Prospect pentru utilizatori

Vita-B Complex GSN

VITA B COMPLEX sunt un produs care oferă șase vitamine B : tiamina, riboflavina, niacina, acid pantotenic, piridoxină și cianocobalamina. Toate  sunt substante nutritive esentiale care intervin în numeroase procesele al metabolismului in corp.

Vita B Complex
Vita B Complex

Vitamina B Complex este solubilă în apă și au caracteristica de a celor ce cantități consumate în exces este depozitat în organism, fiind eliminate prin urină .

Compoziție pe tabletă:
Tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), pantotenat de calciu (B5), piridoxina (B6), ciancobalamina (B12)

Ambalare 60 comprimate.

Made in Spania.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Vita B Complex