Prospect Cardioforte – Naturist pentru Boli Cardiovasculare

Sharing

Cardioforte – pentru o inima puternica

CardioForte este un supliment alimentar naturist ce are in compozitie extract din frunze de paducel, planta medicinala folosita traditional ca tonic cardiac, si magneziu, ce ajuta la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular, inclusiv a miocardului.

Paducelul este una dintre plantele folosite inca din Antichitate ca remediu eficient in diferite afectiuni. Romanii si grecii il utilizau in tratarea bolilor de inima, ficat si contra insomniei. In medicina chinezeasca, fructele de paducel erau intrebuintate in tratamentul multor dezechilibre energetice. In acelasi timp, paducelul era considerat un simbol al sperantei si rodniciei. Studiile clinice arata ca extractul de paducel are efecte pozitive asupra circulatiei coronariene, imbunatateste transportul oxigenului si al nutrientilor necesari muschiului inimii.

Magneziul este un nutrient esential si cofactor pentru peste 300 de enzime implicate in procesele de biosinteza. Ionii de magneziu contribuie la metabolismul energetic al organismului.

 

Prospect Cardioforte pentru inima TA !
Prospect Cardioforte pentru inima TA !

INGREDIENTE
Extract salcie alba (Salix alba) 90 mg, extract anghinare (Cynara scolymus) 90 mg, orz verde (Avena sativa) 90 mg, extract fenicul (Foeniculum vulgare) 90 mg, roinita (Melissa ofcinalis) 90 mg.
Salcie alba
Scoarta de salcie alba se recolteaza in perioada martie – aprilie. Scoarta de salcie alba contine din abundenta salicin, care este un produs chimic similar cu aspirina. De asemenea, mai contine salicortin si glicozoide, rasini, oxalati si enzime. Are efect tonic, antiseptic, antiinfamator, tonic, sedativ, astringent, antitermic, antireumatic. Salicinul existent in scoarta de salcie alba se transforma in organism in acid salicilic. Datorita acestei proprietati, scoarta de salcie mai este denumita aspirina naturala sau aspirina vegetala.
Anghinare
Are un spectru foarte mare de actiune in afectiunile organismului uman si este indicata in tratarea unor boli ca nefrite cronice, varsaturi, enterite, fermentatii intestinale, hemoroizi, angicolite, colestite, constipatii, hipertensiune, hipercolesterolemie. Eficienta ei se datoreaza continutului bogat de cinarina, oxidanti, polifenoli, flavone (cinarozida, scolimozida), insulina, compusi sterolici (taraxasterol, pseudotaraxasterol, stigmasterol si betastigma-sterol), saruri de potasiu si magneziu.
Orz verde
Orzul verde are proprietatea de a reduce palpitatiile, ceea ce îl face una dintre cele mai bune plante pentru inima.
Acesta contine foarte multa vitamina a, foarte mult potasiu si chiar mai mult aer decât contine telina. Antioxidantii pe care îi contine aceasta planta duc la revitalizarea organismului, iar proprietatile acesteia se pastreaza indiferent daca este consumata sub forma de suc sau extract.
Fenicul
Feniculul are benecii asupra sistemului cardiac, ajuta la imbunatatirea tensiunii arteriale si reduce hipertensiunea
Are proprietati antibacteriene, care sunt foarte eciente impotriva respiratiei urat mirositoare, gingivita, bacterii,
paraziti intestinali si infectii. Feniculul s-a dovedit a  ecient in lupta impotriva radicalilor liberi.
Roinita
Substantele active din roinita actioneaza ca un calmant asupra sistemului nervos central. Consumul moderat de ceai
de roinita este considerat un remediu de exceptie impotriva simptomelor pe care depresia si stresul le provoaca in
organism: oboseala, stare anxioasa, agitatie, dureri de cap.

Utilizare Cardioforte

Cardio Forte este un supliment alimentar destinat sanatatii sistemului circular compozitia sa incorporand plante ce aduc beneficii prin proprietatile lor.

MOD DE ADMINISTRARE
Se tin cure de 60-90 zile, timp în care se administreaza câte 1 comprimat de 3 ori pe zi cu 30 de minute inainte de mese cu multe lichide.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Cardioforte – Naturist pentru Boli Cardiovasculare