Posts Tagged ‘anemii’
Prospect Vitamina C clasic
Vitamina C classic Prospect
20 COMPRIMATE
Informatii pentru utilizator
Compoziţie:
Vitamina C (acid ascorbic) 180 mg, 225% din doza zilnică recomandată şi excipienţi: sorbitol, aspartam, zaharină, talc, acid stearic, dioxid de siliciu coloidal.
Ce este Vitamina C?
Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care nu poate fi sintetizată în organismul uman. Datorită rolurilor importante pe care le îndeplineşte în organism trebuie consumată zilnic. Vitamina C provine din alimente sau din suplimente nutritive.
Prospect Ferronat
Prospect: Informatii pentru utilizatori
Ferronat
■ suspensie orală
Antianemic
COMPOZIŢIE:
Suspensie de fumarat feros 3 %, 5 ml conţine 150 mg de fumarat feros, cu 30 % Fe.
PROPRIETĂŢI:
Ferronat-ul este o suspensie orală stabilă, aromatizată, conţinine fier bivalent sub formă de fumarat feros. Fumaratul feros se resoarbe uşor şi efectele secundare naplăcute, ca greaţa şi constipaţia care apar de obicei în cursul terapiei cu fier, sînt foarte reduse. Preparatul are un gust şi miros plăcut, fiind de acesa uşor de administrat copiilor.
INDICAŢII:
Anemii feriprive latente sau manifeste (sindrom Faber, anemie cronică posthemoragică, anemie hipocromă prin achilie gastrică, anemii prin diaree cronică, anemia hipocromă la copii); în stomatitele angulare şi glositele asociate sau nu cu anemie hipocromă.
S-au mai cautat :
- feronat
- ferronat sirop
Sanatate cu microelemente
Microelemente ce-ti poate salva viata
ZINCUL
Zincul este un microelement esential care se gaseste in organismul uman in cantitate mare, fiind considerat, din acest punct de vedere, al doilea dupa fier. Studiile privind rolul zincului in organismul uman au inceput si s-au extins rapid dupa anul 1961, cand Prasad a descoperit rolul sau in patologia umana.
La om carenta in zinc se observa deseori si poate fi pusa usor in evidenta chiar si in tarile conside-rate a avea un nivel de viata ridicat.
Micronutritia include zincul in grupa oligoelementelor sau a microelementelor esentiale sub forma de urme, alaturi de magneziu, fier, cupru, siliciu si, posibil, si rubidiu (care inca nu a fost recunoscut ca fiind esential, cu toate ca se gaseste in permanenta in cantitate aproximativ constanta in corpul omenesc).