Prospect HRI-Vitalion – Osteoporoza Vase de Sange

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Hri-vitalion, 54 tablete, Vitalion 

Hri Vitalion este un sistem complex de substanțe active din plante medicinale care stimulează funcţionarea creierului, reduce ateroscleroza, ajută regenerarea peretelui vascular şi circulaţia sângelui. Stopează osteoporoza, regenerează oasele şi contribuie la procesele de detoxifiere ale organismului.

Tratament naturist osteoporoză

Părinţii sau bunicii tăi suferă de osteoporoză? După 3 cutii de HRI Vitalion starea lor se va ameliora, iar tu vei fi scăpat de gândul că la orice mişcare greşită, cei dragi s-ar putea alege cu o fractură.

Ce face HRI Vitalion în mod special pentru ameliorarea cazurilor de osteoporoză?

Pe scurt, duce mineralele potrivite la locul potrivit. Şi anume în oase, pentru a le regenera.
Mai precis, combinaţia de substanţe active conţinute preia mineralele, care în mod normal s-ar elimina, din tubul digestiv şi le transportă în sistemul osos.

 

Compozitie:
Tableta HRI-VITALION contine: mere, struguri, portocale, hibiscus, maceasa, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de m`angan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.

Indicatii:
Tableta HRI Vitalion este esenta substantelor utile si tamaduitoare ale naturii.
Plantele utilizate la fabricarea tabletei Vitalion, corespund conditiilor stricte de bioproductie, iar in cursul prelucrarii lor substantele active valoroase sunt pastrate prin procedee unice.
In zilele noastre bolile ca ateroscleroza si osteoporoza sunt considerate boli endemice, care se pot preveni sau trata cu Vitalion.
Tableta HRI Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului, respectiv are efect benefic asupra cresterii masei osoase.
Intareste sistemul imunitar, scade in mod drastic inflamatiile si durerile articulare.
In caz de osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza incepe procesul de pierdere osoasa.

Recomandări:

 • ateroscleroză
 • varice și ulcer varicos
 • osteoporoză
 • artroză
 • diabet
 • arterită

vitalion-hri

arr-buton_cumpara_acum
Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil sa determine depunerea calciului necesar in organism.
Substantele active continute se aduna in tubul digestiv, acolo unde se elimina mineralele, colecteaza aceste substante minerale, le „ambaleaza”, le transporta in sistemul osos si le depun acolo unde este nevoie.

Un alt efect este reducerea aterosclerozei.
Depunerile de pe peretii vasculari, denumite ateroscleroza, rigidizeaza peretii vaselor.
Din aceasta cauza diametrul vaselor scade si sângele se deplaseaza tot mai greu in organism.
Aceste depuneri constituie o suprafata inegala, de care se lovesc trombocitele, si porneste procesul de tromboza.

Aceasta problema este tratata de tableta HRI Vitalion in modul urmator: dizolva depunerile de pe peretii vasculari, astfel circulatia se imbunatateste, scade solicitarea cordului, se amelioreaza procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice.
Tableta HRI Vitalion isi face efectul si la nivelul sistemului digestiv.
Detoxifiaza ficatul si rinichiul, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie.

In cazul utilizarii tabletei, este necesar ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de lichide.
Multumita tabletei HRI Vitalion ajunge mai mult oxigen la creier, astfel ajuta in problemele de gândire si memorie.
Ajuta la fixarea in organism a substantelor nutritive, astfel trebuie administrat In timpul mesei sau imediat dupa.
Detoxifiaza organismul (ficat, rinichi), de aceea este important ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de apa.

Administrare:
Se administreaza o tableta in timpul mesei sau imediat dupa, cu multe lichide, de una-doua ori pe zi, in functie de starea organismului.

Atentionari:
Tableta HRI Vitalion nu este medicament, ci supliment alimentar, astfel bineinteles nu poate inlocui tratamentul medical, dar este un adjuvant excelent la orice forma de tratament, iar efectele sale benefice se observa deja dupa prima cura.
Daca utilizati tableta, informati-va medicul curant, si in legatura cu eventualele riscuri si efecte secundare cereti sfatul acestuia.

Conform unor studii efectuate pe voluntari
In rândul celor care utilizeaza regulat Vitalion, acuzele bolnavilor de ateroscleroza s-au ameliorat in proportie de 64% dupa prima cura.
In tot acest timp, cei care au urmat tratament traditional, au inregistrat o ameliorare de 26%.
In rândul bolnavilor de osteoporoza, care utilizeaza regulat Vitalion, ameliorarea a fost de 58 % dupa prima cura.
La cei care au urmat tratament traditional ameliorarea a fost de numai 29%.
HRI System inconjoara moleculele active cu materiale stabilizatoare, asigurând astfel eficienta perfecta a acestora.

Efectele HRI VITALION asupra organismului
Recomandat in:
-fatigabilitate (creste vitalitatea)
-creste performantele sportive
-antioxidant (leaga radicalii)
-previne osteoporoza
-tumori manifeste (se retrag)
-ateroscleroza, arteriopatie
-hipertensiune arteriala
-hemoragie cerebrala
-paralizie
-probleme de circulatie
-tromboza venoasa profunda
-infarct
-scaderea capacitatii de concentrare
-boala Alzheimer
-varice
-tiuit in urechi
-sensibilitate la fronturi atmosferice
-cataracta
-probleme de acuitate vizuala
-tahicardie
-hipertiroidism
-astma cardiaca
-sciatica
-reumatism
-dureri (cap, genunchi…)
-leucopenie (creste)
-guta
-sângerari gingivale
-diabet zaharat
-depresie
-calcul urinari (se elimina)

Compoziţie pe comprimate:

Carbonat de calciu, pulbere de mere, fibre de cartofi, clorură de sodiu, stearat de magneziu, oxid de magneziu, pulbere de viţă de vie, clorură de potasiu, pulbere de fructe de măceşe, pulbere de hibiscus, Acid ascorbic, material de luciu (acid stearic), pulbere de coajă de portocale, pulbere de soc, fumarat feros, material de învelire filmată (hidroxipropil metilceluloză), beta caroten 1,5 mg, stabilizator (gumă arabică), anti-aglomerant (dioxid de siliciu), coloranţi (oxid de titan şi oxizi de fier), talc, sulfat de mangan, oxid de zinc, sulfat de cupru.

 

Fiecare doză zilnică de 2 tablete conţine:

Vitamina A (din provitamină beta-caroten) 400 μg (50% DZR)*
Vitamina C (acid ascorbic)  30 mg (50% DZR)*
Calciu 100,0 mg (12,5% DZR)*
Fier 7,0 mg (50 % DZR)*
Magneziu 25,0 mg (8,3% DZR)*
Zinc 2,5 mg (16,7% DZR)*
Mangan 1,0 mg (0,125% DZR)*
Potasiu 20,0 mg (0,003% DZR)*
Cupru 400 μg (0,143% DZR)*
Pulbere de mere 75,0 mg
Pulbere de viţă de vie 40,0 mg
Pulbere de hibiscus 37,5 mg
Pulbere de fructe de măceşe 37,5 mg
Pulbere de coajă de portocale 25,0 mg
Pulbere de soc 25,0 mg

*DZR: doza zilnică recomandată pentru adulţi
Mod de administrare:

Adulţi, 2 tablete pe zi (1 tabletă dimineaţa și o tabletă după prânz sau cel târziu până la orele 17:00, cu mult lichid)

 • Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.
 • Produsul nu poate înlocui un regim alimentar echilibrat şi variat.
 • A nu se utiliza dacă sigilul este rupt.
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • A se păstra la temperaturi sub 25°C, într-un loc uscat şi ferit de lumină.
 • A se utiliza până la data inscripţionată pe cutie (zi, lună, an). Cantitate netă: 50 comprimate, cu greutate medie de 416 mg (greutate totală aproximativ: 20,5-20,8 grame).

Tara de origine: Marea Britanie

Beneficii HRI VITALION

Scurt Istoric

HRI-Vitalion este invenţia profesorului de biochimie Terry Gallagher. Preparatul a fost dezvoltat între anii 1990-1998, pe baza unor cercetări universitare făcute la Oxford şi în Statele Unite. Produsul este destinat în principal tratamentului bolilor cauzate de osteoporoză şi ateroscleroză.

Substanţa activă a Vitalion este HRI system (un sistem complex de substanţe active de plante medicinale), invenţia brevetată a domnului Gallagher. Esenţa sistemului constă în faptul că extractul de plante medicinale cu conţinut de radicali liberi facilitează depunerea mineralelor în oase. Vitalion abordează problema dintr-un unghi cu totul nou, adică substanţa sa activă transportă şi “încorporează” calciul exact acolo unde este nevoie – în ţesutul osos. Plantele medicinale folosite ca materii prime sunt deja cunoscute, însă ceea ce contează este proporţia componentelor, care astfel vor avea efect optim. Degeaba se creşte cantitatea mineralelor, dacă acestea nu pot fi încorporate în locurile corespunzătoare, ci aceste substanţe introduse în organism se vor depune sub formă de calcificări.

În caz de ateroscleroză, arteriopatie pereţii arterelor devin “neregulate”, îngustate. Pa lângă faptul că sângele circulă cu dificultate, pe suprafeţele neregulate ale pereţilor se pot agrega trombocitele şi astfel pot declanşa procesul de coagulare. Trombul care se formează blochează fluxul sanguin local ori deplasându-se va cauza probleme în alte teritorii.

Primele semne de obicei se observă la nivelul membrelor inferioare, sub forma unor arteriopatii nedureroase, dar evidente. În acest moment cel mai important este îndepărtarea depunerilor calcificate de la nivelul pereţilor arteriali. Acest lucru este realizat cu ajutorul acţiunii optimizate ale componentelor (HRI sistem), care acţionând ca o „mătură”, curăţă depunerile de pe pereţii vaselor. Astfel este îmbunătăţită circulaţia sanguină, iar solicitarea inimii va scade. Componentele vindecă structura internă a peretelui vascular şi îi redau elasticitatea.

Afecțiunile arteriale, mai ales al membrelor inferioare, deseori apar ca și o afecțiune secundară a bolii numite diabet. Pacienții diabetici pot dezvolta această deficiență arterială foarte ușor cu un progres fulminant, ajungand cu ușurință până la amputarea membrelor inferioare.

Tableta HRI-Vitalion reduce nivelul glicemiei din sânge și stabilizează acesta pe lângă fapul că accelerează regenerarea peretelor vasculari. Pe lângă acestea, prin intermediul ficatului şi a rinichilor, ajută la detoxifierea organismului, iar din acest motiv se recomandă ingerarea a 2 litri de lichid zilnic. Efectul stimulant asupra creierului se observă după 1-2 zile, gândirea devine mai clară, mai eficientă.

Mere
Studiile au demonstrat că dintre toate legumele şi fructele, consumul regulat de mere are cel mai bun aport în reducerea riscului de boli cardiovasculare, diabet zaharat, astm bronşic sau cancer.
Merele au un rol excelent în lupta contra aterosclerozei în principal datorită acţiunii puternice asupra reducerii colesterolului – factor de risc principal al bolilor de inimă şi al atacurilor de cord.
•    fibrele insolubile din măr leagă colesterolul eliberat in tubul digestiv din ficat şi efectiv îl “mătură” afară din corp, împiedicând reabsorbţia lui ulterioară.
•   pectinele, cele mai importante fibre solubile din mere, reduc producerea de colesterol la nivelul ficatului.
•    conţinutul bogat în flavonoizi îi dau un puternic rol antioxidant, stimulează acţiunea vitaminei C şi creşte forţa organismului de a lupta cu diferite tipuri de cancer.
•    excelent rol în calmarea tulburărilor digestive şi în prevenţia cancerului de colon.

Vița de vie
•    stimulează circulaţia sanguină şi microcirculaţia.
•    are o acţiune tonifiantă şi protectoare asupra vaselor de sânge.
•    stabilizează nivelul de colagen din ţesuturi.
•    are foarte bune proprietăţi antioxidante.
•    ajută la eliminarea toxinelor.
•    acţionează eficient în cazul afecţiunilor articulare (artită, artroza) şi bolilor reumatice.Hibiscus
Dincolo de popularitatea ca plantă decorativă hibiscusul este de asemenea un excelent antioxidant. Are un conţinut bogat de acid citric şi acid ascorbic (Vitamina C).
•    contribuie la reducerea tensiunii arteriale.
•    scade nivelul de colesterol din sange.
•    este eficient în combaterea răcelilor.

Fructe de Măceşe
Măceşele au la rândul lor un aport important în combaterea bolilor cardiovasculare, în principal prin aportul lor antioxidant. În plus, au un rol hemostatic (opresc hemoragiile), creează efecte benefice asupra digestiei şi sunt antitusive.
•    conţin cantităţi însemnate de vitamina C, E şi K.
•    conţin tocoferol, uleiuri volatile, glucide, acizi graşi şi de fructe, aminoacizi, pectine, tanine, carotinoizi şi polifenoli.
•    praful uscat obţinut din fruct are efecte diuretice şi antidiareice.
•    conţinutul crescut de flavonoide şi vitamine ameliorează simptomele artritice.

Coajă de portocale
Împreună cu celelalte citrice, portocala este una dintre cele mai bune surse de vitamina C.  Deşi s-a demonstrat că această vitamină este în sine un agent antiviral şi antibacterian, cel mai important efect al său constă în stimularea funcţionării sistemului imunitar.

•    efectul antioxidant al vitaminei C care joacă un rol important în neutralizarea radicalilor liberi.
•    ajută la prevenirea anumitor tipuri de boli cardiovasculare sau cancer.
•     întăreşte pereţii vaselor capilare.
•    bioflavonoizii pieliţelor de sub coajă ce separă feliile  sporesc efectul vitaminei şi prin colaborare cu vitamina întăresc pereţii vaselor capilare.
•    reduce nivelul de colesterol din sânge.
•    pe lângă vitamina C conţine şi două tipuri de vitamina B, precum şi tiamină şi acid folic.

Floare de soc
În medicina populară şi alimentaţie, floarea de soc se utilizează nu numai ca ceai medicinal, ci şi ca băutură răcoritoare.
•    florile conţin glicozide, ruten, uleiuri volatile, mucus, glucide, vitamina C, etc.
•    fructele conţin acizi de fructe, vitamina C, C2 şi A, glucide, oligoelemente, uleiuri volatile, etc.
•    acţioneză puternic asupra căilor aeriene.
•     curăţă sângele şi rinichii.
•     pentru afecţiuni reumatice are efecte antipiretice şi diuretice.
•    ceaiul din floarea de soc este un medicament excelent şi contra gripei; antitusiv,  laxativ uşor.

Vitamina A (retinol)
Dintre numeroasele sale funcţii, cea mai cunoscută este legată de vedere. Fiind componentă a pigmentului retinei globului ocular, joacă un rol central în calitatea vederii.
•    este indispensabilă pentru menţinerea integrităţii epiteliilor (piele, mucoase).
•    contribuie la reglarea somnului şi a tensiunii arteriale.
•    este necesară pentru buna crestere a oaselor şi a dinţilor, părului şi gingiilor.
•    mareşte rezistenţa la infecţiile respiratorii.
•    participă la metabolizarea hormonilor steroizi.

Vitamina C (acid ascorbic)
Una din vitaminele cele mai importante în sănătatea noastră.
•    indispensabilă la creşterea ţesuturilor conjunctive şi a ţesutului osos.
•    necesară în cresterea dinţilor şi la vindecarea plăgilor.
•    participă la multe procese de metabolism, cum ar fi  absorbţia fierului.

Calciu
99% din calciu stă la baza sistemului osos. Celălalt procent de 1% ne coordonează circulaţia sângelui. Credem ca asta spune tot despre importanţa calciului în organism.
•    este indispensabil funcţionarii vaselor de sânge, contracţiei musculare, conducerii nervoase.
•    este necesar producerii de hormoni si coagulării.
•    joacă un rol important in transmiterea intracelulară a informaţiei şi reglarea unor enzime.

Fier
Fierul este un element vital. Fiind o componentă a hemoglobinei, asigură transportul oxigenului în sânge.
•    enzima denumită catalază ia parte în protejarea organismului împotriva radicalilor liberi – molecule care distrug celulele din organism şi atacă funcţiile vitale.
•    fierul are rol în creşterea şi regenerarea celulelor, precum şi în funcţionarea sistemului imunitar.
•    ajută în procesul de creştere, măreşte rezistenţa la îmbolnăvire.
•    preîntâmpină oboseala, vindecă anemiile cauzate de carenţele de fier şi asigură culoarea sănătoasă a pielii.Magneziu
Magneziul este o substanţă minerală vitală. Este indispensabil pentru funcţionarea corespunzătoare a mai multe sute de enzime. Este necesar la toate procesele cu necesar de energie, la multiple etape ale metabolismului proteic, lipidic şi glucidic.
•    este necesar la  producerea insulinei.
•    are  rol important în formarea oaselor şi a dinţilor.
•    reglează echilibrul calcic şi temperatura corpului.
•    întârzie îmbătrânirea şi preîntâmpină atacurile de cord.
•    ajută la buna funcţionare a muşchilor cardiaci şi a creierului.

Zinc
Zincul este un oligoelement vital. Joacă un rol important în stabilizarea membranelor celulare, asigură structura spaţială a acizilor nucleici (ADN, ARN).
•    este indispensabil în funcţiile sistemului imunitar, în producerea hormonilor şi împreună cu insulina în metabolismul glucidic.
•    este necesar pentru piele şi vindecarea rănilor interne şi externe.
•    adjuvant in tratamentul sterilităţii şi a bolilor mentale.
•     “limpezeşte” gândirea.
•    previne afecţiunile prostatei.

Mangan
Manganul ia parte în procesele de bază ale metabolismului. Are rol important  în procesele de coagulare şi formare a oaselor. Vitamina K, indispensabilă în procesele de coagulare şi formarea osoasă este “funcţională” numai împreună cu manganul.
•    are rol în eliberarea energiei din alimente şi în apărarea contra radicalilor liberi.
•    este necesar pentru o bună digestie şi asimilare a hranei.
•    favorizează funcţiile hepatice şi renale.
•    ajuta la fixarea calciului, a fierului, precum si a vitaminelor.

Potasiu
Cantitatea de potasiu care se găseşte în organism este de aproximativ 150 grame, aproape în exclusivitate intracelular. Cel mai important rol al său este transmiterea impulsurilor nervoase.
•    este necesar în echilibrul acido-bazic, transmiterea impulsurilor nervoase şi funcţionarea muşchilor.
•    susţine activitatea cardiacă.
•    intervine  în buna funcţionare a suprarenalelor, şi la eliminarea toxinelor organice asigurând echilibrul apei în organism.

Cupru
Cuprul este un oligoelement vital. Prin asigurarea funcţionării multor enzime, ia parte la multiple procese biochimice.
•    ajută hematopoieza, şi este necesar la menţinerea structurii adecvate a unor componente tisulare (colagenul).
•    este anticancerigen, antiinfecţios şi antiinflamator.
•    ajută la funcţionarea normală a inimii.
•    are efect anticoagulant şi ajută la formarea hemoglobinei şi a globulelor roşii.

Scapă de grija fracturilor provocate de osteoporoză în trei luni de tratament cu HRI Vitalion!

Prezentare:
54 tablete

Un comentariu la „Prospect HRI-Vitalion – Osteoporoza Vase de Sange”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close