Prospect Nazomer

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizator

Nazomer simplu cu nebulizator 30 ml

Medica Pronatura

Nazomer simplu 30 ml Medica

Recomandari:      
Dezobstruarea foselor nazale, usurarea respiratiei, antialergic.

Nazomer Prospect
Nazomer Prospect

Produsul contine apa de mare filtrata microbiologic ce ajuta la indepartarea crustelor Si mucozitatilor, curatand fosele nazale. La acest nivel calmeaza durerea, diminueaza inflamatia Si favorizeaza hidratarea optima a mucoasei, uSurand respiratia. in plus, reduce mancarimea Si stranutul cauzate de factori alergeni. Poate fi folosit de sportivi.

Apa de mare, bogata in saruri minerale Si oligoelemente poate fi utilizata pentru lavajul Si curatirea foselor nazale. Ea ajuta la indepartarea crustelor, la umectarea Si hidratarea mucoasei nazale atunci cand aceasta este uscata. Datorita sarii se formeaza o pelicula de lichid ce protejeaza mucoasa nazala, putand reduce starile alergice cauzate de praf Si alti alergeni. Diminueaza senzatia de mancarime Si stranut. Calmeaza durerile Si reduce inflamatiile mucoasei nazale. Poate fi utilizat Si de sportivi; protejeaza eficient mucoasele in zone cu aer conditionat, cu mult praf sau de temperaturi extreme Si ajuta la o respiratie mai uSoara.

Compozitie:

apa de mare hipertona; extract echinacea (Echinacea purpurea extr.)
Asocieri:      1. dezobstruarea foselor nazale: VapoForte;
2. usurarea respiratiei: Bronchofort;
3. antialergic: AlergoKids / Trei frati patati.
 
Administrare:      
Copii: 2-3 doze/zi, pulverizate in fiecare nara, la nevoie.
Adulti: 3-6 doze/zi, pulverizate in fiecare nara, la nevoie.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Nazomer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!